Изпращане на факс от САЩ -> България
Модератор: Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
Изпращане на факс от САЩ -> България
Колеги, имам спешна нужда от помощ
Трябва да получа един факс от Щатите, но хората там не са успели поради някакво разминаване в номерата. Аз им бях казал, че номера на факса е +359 2 ХХХ ХХХ, но явно е нещо друго
Да не би да трябва да се сложат нули отпред на номера вместо плюса или нещо друго
Просто ако някой се е занимавал с такова нещо да каже как става номера, аз вече нямам представа
И двата факса са изрядни и работещи, така че проблема не е от това..

Трябва да получа един факс от Щатите, но хората там не са успели поради някакво разминаване в номерата. Аз им бях казал, че номера на факса е +359 2 ХХХ ХХХ, но явно е нещо друго

И двата факса са изрядни и работещи, така че проблема не е от това..

- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Така си е номера. Принципно плюса може да се замени с две "0", т.е. 00359 2 9XXXXXX
Възможно е да има проблеми с преноса, защото факс "сигнала" е специфичен звук така да се каже, който е доста капризен на тема качество, закъснение и т.н.
Има и друг вариянт, който е доста вероятен. Колегите ти там да ползват някакъв VoIP оператор за спестяване на сметките, който не се оправя добре с факсовете.
Важно е да се разбере дали като звъннат на номера чуват свободно и после съответно факса дига, чува се "факс сигнала" , тръгва да праща и дава грешка или въобще не се стига до свободно и "факс сигнал". Т.е. да се определи дали е проблем в набирането на номера или във връзката.
Поздрави.
Възможно е да има проблеми с преноса, защото факс "сигнала" е специфичен звук така да се каже, който е доста капризен на тема качество, закъснение и т.н.
Има и друг вариянт, който е доста вероятен. Колегите ти там да ползват някакъв VoIP оператор за спестяване на сметките, който не се оправя добре с факсовете.
Важно е да се разбере дали като звъннат на номера чуват свободно и после съответно факса дига, чува се "факс сигнала" , тръгва да праща и дава грешка или въобще не се стига до свободно и "факс сигнал". Т.е. да се определи дали е проблем в набирането на номера или във връзката.
Поздрави.
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- djvisage
- младши ентусиаст
-
- Кара: Ford Galaxy
- Мечтае да кара: ///M
Може проблема да е при тях. Аз съм получавал факс от САЩ и не съм имал проблеми. Няма смисъл да се заменя + с 00 едно и също е.
THE POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL!!!

- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
- Stoyan7777
- младши ентусиаст
-
Huku написа:Stoyan7777 написа:е все пак тука живея
then replace fax with e-mail babe
нещо не мога да те схвана, ама щом казваш

- skate
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 318IS
- Мечтае да кара: BMW E60
- Детайли за колата: BMW E36 318IS
Stoyan7777 написа:Huku написа:Stoyan7777 написа:е все пак тука живея
then replace fax with e-mail babe
нещо не мога да те схвана, ама щом казваш
предлага ти да им кажеш да ти пратят на мейл вместо по факс това което ще ти пращат...
Ако използват VoIP телефония (което е много вероятно) в Щатите и Факса минава през тях то тогава номера се избира 011 359.
При мен е така VoIP тук в офиса в Флорида също и в офиса BG такаче е много вроятно.
ПС: Ако и в такъв случай не стане , вземи си временно US FAX Номер Онлайн, безплатно за ограничено време колкото да си свършиш работата..
Ето тук предлагат безплатно услугата да тестваш:
http://www.popfax.com/Fax%20mail%20freetest.html
Регваш се и веднага ти дават реален US факс номер , когато някой ти прати факс на номера ще го получиш в .PDF формат на мейла ти!
Също така можеш и да изпращаш Факсове до номера.
Супер удобно и лесно.
- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
Да не отварям нова тема.......
Сега и аз имам същата драма самоче с факс от БГ към Щатско...... нещо неще
Някви идей?

Сега и аз имам същата драма самоче с факс от БГ към Щатско...... нещо неще

Някви идей?

Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание

Не знам дали ще помогна, но ...
Всеки ден пращам и получавам международни факсове и много често имам проблеми, когат единият факс е автоматичен, а другият - не.
Моят е автоматичен и предварително предупреждавам хората да си обърнат техният на автом. режим преди да им пратя нещо.
Знам, че не би трябвало да е така, но пък се получава ...

Всеки ден пращам и получавам международни факсове и много често имам проблеми, когат единият факс е автоматичен, а другият - не.
Моят е автоматичен и предварително предупреждавам хората да си обърнат техният на автом. режим преди да им пратя нещо.
Знам, че не би трябвало да е така, но пък се получава ...

14 мнения
• Страница 1 от 1