Смяна на личен лекар въпрос?
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- obi_fix
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525d '03
- Мечтае да кара: 760Li
Смяна на личен лекар въпрос?
знам че до края на месеца можеш да си смениш ГП-то но какво точно трябва да направя като влезна в поликлиниката...трябва да хода при старата да се отписвам ? да попълвам нещо или ?
- Venko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: корав барутарник
- Мечтае да кара: по-корав барутарник
Отписване мисля, че не се правеше, колега. Отиди при новата със здравна книжка и лична карта и всичко ще е наред.
Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
взимаш си една бланка и бегаш при новата,на старото ГП може и "добър ден" да не му кажеш
После може и некой бой да хвърлиш на старото ГП,много мразим лекари,тея са като милиционерите-никаква файда,само пара търсят.
После може и некой бой да хвърлиш на старото ГП,много мразим лекари,тея са като милиционерите-никаква файда,само пара търсят.
Е.Димитров написа:взимаш си една бланка и бегаш при новата,на старото ГП може и "добър ден" да не му кажеш
струи уважение от това,и възпитание.а като отидеш при друг пак с такова отношение какво точно ще очакваш?желая ти много,ама наистина много здраве и дълъг безпроблемен живот.
P.S.смяната става само с бланка без отписване стига другото ГП да има още свободни места-по новия закон може да има определен брой пациенти
- obi_fix
- младши ентусиаст
-
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Den написа:Е.Димитров написа:взимаш си една бланка и бегаш при новата,на старото ГП може и "добър ден" да не му кажеш
струи уважение от това,и възпитание.а като отидеш при друг пак с такова отношение какво точно ще очакваш?желая ти много,ама наистина много здраве и дълъг безпроблемен живот.
P.S.смяната става само с бланка без отписване стига другото ГП да има още свободни места-по новия закон може да има определен брой пациенти
Искренно се надявам да не ти се наложи да дадеш толкова пари по доктори колкото аз!!!
лк и здравна книжка
Е.Димитров,момчето зададе конкретен въпрос.темата е за друго,не е лична драма кои за какво колко е дал.не сам доволен от много хора-банкови служители,застахователни агенти,майстори и т.н. но не казвам че всички са еднакви.на всичкото отгоре ти отправяш конкретни напатки към доста хора във форума без даже да ги познаваш,даже и ги мразиш-има доста лекари тук.а за капак и аз съм доктор,живея в панелка,не съм си купил Е90 и съм направил живота на доста хора по-приятен,на някои колеги също,и поради тези факти имам някаква гордост и изискване поне да бъда уважаван-с парите така и така сме по-различни с моите колеги на запад,така че поне уважението би могло някак да остане.благодаря за вниманието
Е.Димитров,момчето зададе конкретен въпрос.темата е за друго,не е лична драма кои за какво колко е дал.не сам доволен от много хора-банкови служители,застахователни агенти,майстори и т.н. но не казвам че всички са еднакви.на всичкото отгоре ти отправяш конкретни напатки към доста хора във форума без даже да ги познаваш,даже и ги мразиш-има доста лекари тук.а за капак и аз съм доктор,живея в панелка,не съм си купил Е90 и съм направил живота на доста хора по-приятен,на някои колеги също,и поради тези факти имам някаква гордост и изискване поне да бъда уважаван-с парите така и така сме по-различни с моите колеги на запад,така че поне уважението би могло някак да остане.благодаря за вниманието
- Вуйчо Ваньо
- кандидат ентусиаст
-
Den написа:лк и здравна книжка
Колега лекар, моите искрени уважения, но ако ми позволиш ще отбележа, че да си лекар е просто професия като инжинер, музикант или каквото си избереш. Всеки добър професионалист прави живота някому по-приятен и това, че си доктор по медицина не ти дава автоматично уважение, Е90 или нещо друго. Уважението всеки трябва с нещо да си го заслужи и това определено не е лист хартия, най-отгоре на който пише ДИПЛОМА. Спарите всички сме по-зле от колегите на запад, което е в реда на нещата предвид факта ,че сме на изток. В никакъв случай не искам да те засегна-не те познавам дори за да имам мотив да го правя, но точно това отношение на повечето ти колеги ми идва малко нещо в повече.

P.S. Моля да бъда извинен за офтопика

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Добре, че ме подсети!
Този следобед и аз си смених л.лекар.Поиска ми л.карта, имената и личния № (от печата на амбулаторния картон) на стария ми л.лекар, или здравна книжка.
По принцип се попълва и някаква бланка, но аз минах диктувайки му!:mhihi:
Този следобед и аз си смених л.лекар.Поиска ми л.карта, имената и личния № (от печата на амбулаторния картон) на стария ми л.лекар, или здравна книжка.
По принцип се попълва и някаква бланка, но аз минах диктувайки му!:mhihi:

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- obi_fix
- младши ентусиаст
-
12 мнения
• Страница 1 от 1