Накладки на Фиат Браво от ... BMW E36
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- nennormalnoto
- Потребител
-
Накладки на Фиат Браво от ... BMW E36
Здравейте ентусиасти! Карам Фиат, тази тема ще я намерите идентична и в http://www.italauto-bg.net/forum Пускам я и тук, защото смятам, че за вас би била по - полезна, понеже вашите накладки се по - скъпички от наще. Успех колеги!
Такааааааааа... тази събота и неделя отделих изцяло за колата, защото напоследък боледуваше много(надявам се и другата и после дълго време да се слушаме). Сменяйки предните спирачни маркучи, видях, че накладките са много зле вече и им е време. Вкиснах се, защото тамън се бях върнал от магазина , след като го бях изкупих половината и не ми се ходеше за пустите му накладки пак от Лозен до на майната си. А и трябваше да сглабям, после пак да свалям гумите и т.н. Направо канонадата от интелигентни псувни уплаши и хората, които са ми свикнали и ме познават. И изведнъж в гаража (бях при един приятел да си правя колата) видях 4 накладки хвърлени в едно кюшенце и ме затегли към тях. Гледам ги - същата форма, ама абсолютно същата. Питах Венци (приятеля монтьор) какво са тея накладки, а той ми каза, че ги е купил за БМВто, ама не ги бил сменял още. И му казвам: Абе тея накладки са като на Бравото, ей ся ще раглобя да ги пробвам. Той ми каза, че щом си занимава с глупости, да се занимавам, моя работа си е. Оказа се, че не са глупости - накладките на БМВто паснаха едно към едно с мойте. В момента даже съм с тях и смятам още доста да ги карам. Свалих и джантата на БМВто, за да видя за какво става въпрос. Тогава и излезна отговорът на въпроса - Апаратите са БЕНДИКС и на БМВто и на Браво -то.
Та така, на мен ми беше интересно цялото това нещо, надявам се и на вас.
Аааааааа, да...по каталог накладките не излизат едни и същи! Но стават! ФАКТ!
Такааааааааа... тази събота и неделя отделих изцяло за колата, защото напоследък боледуваше много(надявам се и другата и после дълго време да се слушаме). Сменяйки предните спирачни маркучи, видях, че накладките са много зле вече и им е време. Вкиснах се, защото тамън се бях върнал от магазина , след като го бях изкупих половината и не ми се ходеше за пустите му накладки пак от Лозен до на майната си. А и трябваше да сглабям, после пак да свалям гумите и т.н. Направо канонадата от интелигентни псувни уплаши и хората, които са ми свикнали и ме познават. И изведнъж в гаража (бях при един приятел да си правя колата) видях 4 накладки хвърлени в едно кюшенце и ме затегли към тях. Гледам ги - същата форма, ама абсолютно същата. Питах Венци (приятеля монтьор) какво са тея накладки, а той ми каза, че ги е купил за БМВто, ама не ги бил сменял още. И му казвам: Абе тея накладки са като на Бравото, ей ся ще раглобя да ги пробвам. Той ми каза, че щом си занимава с глупости, да се занимавам, моя работа си е. Оказа се, че не са глупости - накладките на БМВто паснаха едно към едно с мойте. В момента даже съм с тях и смятам още доста да ги карам. Свалих и джантата на БМВто, за да видя за какво става въпрос. Тогава и излезна отговорът на въпроса - Апаратите са БЕНДИКС и на БМВто и на Браво -то.
Та така, на мен ми беше интересно цялото това нещо, надявам се и на вас.
Аааааааа, да...по каталог накладките не излизат едни и същи! Но стават! ФАКТ!
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
- nennormalnoto
- Потребител
-
Re: .
В заглавието съм писал. 320 Е36 '96г.BaHka написа:А какъв модел е БМВ-то?
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
То излиза, че и на Е46 са като на Браво

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- deemov
- младши ентусиаст
-
- Кара: ///M Sport Edition
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
Има много такива взаимо-заменяеми елементи- предните накладки на МЕРЦЕДЕС 190 /201/ стават едно към едно с предните на Е30
Аиде малко фъндък-то има и доста други подобни......

AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
- oxam
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46 м3 х2, mustang GT, viper RT/10
laviatan написа:Има много такива взаимо-заменяеми елементи- предните накладки на МЕРЦЕДЕС 190 /201/ стават едно към едно с предните на Е30
и от някои модели голф 2 стават на е30;)

9 мнения
• Страница 1 от 1