Top Gear разкри самоличността на The Stig

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Мнение от Rebel » 22 Юни 2009, 22:15

Cobra написа:Със сигурност не е той,
най-малкото караше за Ферари още докато Стиг се подвизаваше в предаването,
а не вярвам мениджър-и и скудериата да го позволят...

Просто страхотен рекламен трик...

+1

а и мисля, че на края на епизода стана пределно ясно (макар и на майтап), че не е той ;)
Представяте ли си как Шумахер докато изкарваше по 60млн. евро годишно ще ходи да кара Фиести и то АНОНИМНО :mhihi: , не ставайте смешни. Тва си беше един жив ташак, с който се опитаха да компенсират мега-тъпия, първи и така дългоочакван епизод ;)

Шуми беше просто гост на предаването... и по-точно Star in a reasonably-priced car... ;)

...само дето не кара Лиана-та, ами най-вероятно Ферарито :mhihi:
Последна промяна Rebel на 22 Юни 2009, 22:18, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i

Мнение от TheDriver » 22 Юни 2009, 22:15

но не можете да ме убедите че можете да разпознаете даден пилот само по начина по който кара даден автомобил в който го виждате за първи път...

"Образът Стиг" го виждаме да кара всевъзможни возила и винаги стилът му на каране е един и същ - агресивен и "варварски", както го нарече колегата alx.
Хамилтън и Бътън (за мен тотално различин като стил на пилотиране) ги виждаме да карат Ф1 болиди и доста по-рядко шосейни автомобили, но "почеркът" им остава същият.
По мое мнение Хамилтън е пилотът в днешната Ф1, които най-много обича презавиването и го използва постояно като средство за печелене на предимство.Ако следите състезанията и следите изявите му ще видите, че в по-голямата част от ситуациите в които ни показват повторение на "плъзгащ се болид", това е болидът на Хамилтън.Прави го често, това го прави бърз, понякога се увлича, но си личи, че умее да се справя с плъзгането.Друга характерна черта, която откривам в него е излизането от бързите завои.Човекът обича да излиза широко, на моменти дори прекалено, (всички излизат широко, но той почти винаги го прави една идея по-добре).Най-ясно за мен това пролича през 2007 повреме на ГП на САЩ - той беше пилотът, който излизаше най-близко до стената от последния завой и то с осезаема разлика.
Обратната страна на монетата за мен е Бътън - тази година журналистите неспряха да повтарят, че стилът му е много плавен, мек и т.н.Кога за последно го видяхте да плъзга колата така смело и умишлено, както го прави Люис? Явно не харесва "леката задница" и на моменти дори имам чувството, че му допада колата да недозавива.
Впечатление ми направи последното състезание на Силвърстоун - c вторият чифт гуми колата му недозавиваше изключително много (дори и по неговите стандарти) и въпреки това продължаваше да влиза меко - намали скороста, а не опита да бъде агресивен.Дори, за да запази част от скороста, при влизането в левият завой след моста излизаше извън пистата и стъпваше с десните гуми върху асфалта от обезопасителната зона.
Шумахер според мен се намира някъде между двамата - пресметлив и прецизен, но в същото време агресивен когато се наложи.
И ако това което виждаме от Стиг като най-бърза обиколка е истина, а не е просто шоу за публиката, а истинската бърза обиколка да е доста по-стегната, то пилотът Стиг (образът подържан от един или повече пилоти) е по-агресивен от Хамилтън и по-неточен и нервен от него на моменти, което ме кара да мисля, че е малко вероятно в ролята на Стиг да е Шумахер.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 22 Юни 2009, 23:34

BMWPetar написа:Пълни глупости...
Няма как Шумахер да е Стиг, поради причините, които вече бяха споменати:
-Стиг сигурно е няколко човека
-стилът на каране не е същия
-ББС няма да разкрият самоличността му
-Няма как... Все пак момчето си има кариера...

много ясно..просто са се чудили как да представят и поканят по-атрактивно Шумахер за гост
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

Шами
Аватар
Кара: с 240 бавно из града
Мечтае да кара: Е36 с V10....
Детайли за колата: Много бързо V10

Мнение от _BmW_™ » 23 Юни 2009, 1:29

err0r написа:Аз пък не вярвам, че е той... :roll:

Съгласен съм и аз не мисля че е той
това по скоро е да си вдигнат рейтинга
///M
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 23 Юни 2009, 1:41

И аз мисля, че няколко пилота са Стиг, възможно е и Шуми да е един от тях, но ми се струва слабо вероятно.

младши ентусиаст
Аватар

1

Мнение от MICH__ » 23 Юни 2009, 15:29

"Разбира се, Шумахер не е истинския Стиг. Михаел подобрява рекорда на пистата със собственото си Ferrari FXX. Други такива случаи когато е имало заместник на Стиг, е бързата обиколка на Х Ковалайнен с Рено F1 R24 през2004, докато е бил тестов пилот в Рено "

Склонен съм на вярвам на това :)
[00:00:25] Boris Dimitrov каза: мое мнение е че голфа е много по бърза и мощна кола от бмв

http://i47.photobucket.com/albums/f169/ ... jtte3o.gif

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 23 Юни 2009, 16:34

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Stig

А едно просто търсене показва че въпросния The Stig съществува от години като събирателен образ на съвсем различни пилоти,каскадъори,мотористи и т.н......
На който му се чете в линка по-горе ще види че като първообраз на The Stig се смята Пери Маккарти,бивш пилот от Ф1,както и тест пилот за Уилямс,Бенетон и БМВ.След това зад образът на Белия Stig стоят имената на Бен Колинс,Крис Гудуин,Деймън Хил,Тим Шринк,Михаел Шумахер........Специализирани пилоти и каскадъори също са играли ролята на The Stig в много предавания.
Общо взето за пари,шоу елементи,пари, популярност и пари /казах ли го вече/ какво ли не се прави.
Докато има риби,ще има и рибари.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
Мечтае да кара: и да му е спокойно

Мнение от Babuna » 23 Юни 2009, 17:36

Мен не ми е толко интересно кой е Стиг... :D
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88

Предишна

Назад към Извън Темата