РАЗБИХА МИ БМВ-то!!!
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Re: ===
Mitaka85 написа:MiSho_Spiralata написа:Ама,колеги трябва да се хванат няколко да се пребият от бой и тва е.Сигурен съм,че и в форума има шанаджии
Съгласен
Тва е нож с 2 остриета, защото тея гадове са отмъстителни и някой ден току виж са ти запалили колата или са те причакали с тръби във входа

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- BMWMafeto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 5ххI 24V
- Мечтае да кара: Винаги и само BMW
- Детайли за колата: NightRider-NR....AttrRacer-AR
hemicharger написа:Mitaka85 написа:MiSho_Spiralata написа:Ама,колеги трябва да се хванат няколко да се пребият от бой и тва е.Сигурен съм,че и в форума има шанаджии
Съгласен
Тва е нож с 2 остриета, защото тея гадове са отмъстителни и някой ден току виж са ти запалили колата или са те причакали с тръби във входа
колегата е прав в този случай, тия са големи гадове

"Нашият дрифт е ненаказуем"... 
BMW Club Bulgaria...The Real World!!!

BMW Club Bulgaria...The Real World!!!

- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
BMWMafeto написа:hemicharger написа:Mitaka85 написа:MiSho_Spiralata написа:Ама,колеги трябва да се хванат няколко да се пребият от бой и тва е.Сигурен съм,че и в форума има шанаджии
Съгласен
колегата е прав в този случай, тия са големи гадове![]()
отсечи му ти ръчичката пък после да видим какво ще вдигне, пък най-добрия вариянт в някое дере да го размъкват кучетата и да го плюят мухите

Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

Просто като го биеш си оставяш вратичка да го намериш пак ако ти има нещо на колата ,и така като има нещо пак бой...Понеже се знаят един друг накрая ако не ти ,то той ще накара другите да спрат да ти пипат колата...Ама трябва сериозен бой ребърца ръце нещо да му счупиш ,че синините минават и носа заздравява ма като полежиш със 3-4 счупени ребра или ключица няма да забравиш...
Live it like you Love it
- D_reamcatche_R
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: и се радва на живота...
- Мечтае да кара: по немските аутобани....
И моята я разбиха преди 2 седмици ... Стъклото на сол и ми откъртили CD-то. Миналата седмица 2 коли ги разбиха по същия начин на съседна улица, а днеска още една на 10 метра от мястото където разбиха моята. Това става посред бял ден на бул. "Н. Вапцаров" в София /булеварда пред "София Ленд"/. За тези които не го знаят... това е 6 лентов булевард в близост до центъра на София.Постоянно има движещи се коли и пешеходци. Има 2 полицейски служби и една военна в радиус от 50 метра от мястото на зулумите. Незнам какво става вече...
Презрението трябва да се изразходва икономично, защото има много нуждаещи се.
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2