Евала на Лукойл! Няма лъжа в томболата им!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Евала на Лукойл! Няма лъжа в томболата им!

Мнение от Демирев » 20 Юни 2009, 18:49

Отинам днес на обяд да заредя догоря резервоара с А98 и касиерката ми подава талон с някакви награди - казва ми: изтрий еди къде си с монетата и ще видим печелиш ли...викам аз какво да търкам с тия шашмалогии...търкам аз...хоп - шест поредни тройки :mhihi: а касиерката - Честито! Няма да плащате горивото :D Оууу - най-накрая да спечеля в тея томболи шашми. Подписах и декларация че могат да ми ползват снимката от л.карта за реклама на томболата :mhihi: тук втори път ми стана много смешно.

Та ако имате късмет бягайте към Лукойл да заредите над 20 лтр. бензин или дизел и да търкате :mhihi: :D :D

Айде Наздраве от мен една виртуална бира задето имам безплатен пълен резервоар :D

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 20 Юни 2009, 19:13

Колега, радвам се за теб и късмета ти, но да знаеш, че във всяка томбола има врътки. По- добре щеше да е, ако въпросната компания държи нормални цените на горивата, а не да ни скубе, за да трупа безбройни печалби. Ако си зададем въпроса колко човека зареджат дневно при тях, и колко човека печелят седмично такива "награди", ще ни е ясно защо дават гориво без пари. Иначе, наздраве, и да си жив и здрав! :D
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Мнение от Kambe » 20 Юни 2009, 19:22

дай боже твоя късмет на всеки от нас в тая криза :D :D честито !
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 20 Юни 2009, 19:29

ктв - съгласен съм с теб. ;) А темата я създадох да се разбере че не лъжат за наградите безплатно гориво - далеч по-добри от плажна топка или дюшек на ОМВ :mhihi:

Между другото зареждам от почти 2 ч. само на Лукойл и съм много доволен от горивото. Лошото е че има няколко измамни червено бели бенз. във Варна дето не са Лукойл и често се бъркат ментетата с истинския.

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 20 Юни 2009, 19:45

Демирев написа:ктв - съгласен съм с теб. ;) А темата я създадох да се разбере че не лъжат за наградите безплатно гориво - далеч по-добри от плажна топка или дюшек на ОМВ :mhihi:

Между другото зареждам от почти 2 ч. само на Лукойл и съм много доволен от горивото. Лошото е че има няколко измамни червено бели бенз. във Варна дето не са Лукойл и често се бъркат ментетата с истинския.

И аз зареждам само при тях повече от 5 години. То няма при кой друг- освен Ромпетрол и Еко всички други вземат горивата от тях.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 20 Юни 2009, 20:01

Демирев написа:ктв - съгласен съм с теб. ;) А темата я създадох да се разбере че не лъжат за наградите безплатно гориво - далеч по-добри от плажна топка или дюшек на ОМВ :mhihi:

И на излизане към Турция има една бензиностанция на Лукойл вдясно (истинска) и на 200-300 напред вляво има пак таблото с цените с логото на Лукойл, ама не е Лукойл :roll: Бензиностанция Анабела :confused: :confused:

Слави
Аватар

Мнение от © » 20 Юни 2009, 20:08

Стига с тия реклами колега! :help:
в ситуация на абсолютен монопол всичко могат да дават

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: и се радва на живота...
Мечтае да кара: по немските аутобани....

Мнение от D_reamcatche_R » 22 Юни 2009, 1:51

:bchug: Честито! Ама аз си оставам фенче на ОМВ :)
Презрението трябва да се изразходва икономично, защото има много нуждаещи се.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 22 Юни 2009, 9:11

D_reamcatche_R написа::bchug: Честито! Ама аз си оставам фенче на ОМВ :)

И аз :) откакто смених бензиновата помпа и майстора ми каза "смени бензиностанцията"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 22 Юни 2009, 9:28

Escape написа:
D_reamcatche_R написа::bchug: Честито! Ама аз си оставам фенче на ОМВ :)

И аз :) откакто смених бензиновата помпа и майстора ми каза "смени бензиностанцията"

Е предполагам знаеш, че само Карера 100 го карат от Австрия, заедно с Премиум Дизела. Единствено добавките ги слагат тук. Другите бензини на ОМВ са доста шано.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

Назад към Извън Темата