Ключ!!!
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Mitaka85
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
- BoqnZubarev
- Левскарче
-
- Кара: 02` E46 320d
- Детайли за колата: Баничарка
Аз па мога да кажа на г-н автора на темата, че тая продажба не е с цел "забогатяване", просто момчето взе колата, наля известна сума пари за дооправяенто на някоя неща и подмяна на други, покара колата 2-3 месеца и прецени че иска да я продаде. И съм сигурен че няма и 1лв да искара от тая кола. Кво толкоз е станало и ква е наглоста не разбрах
ПС: Всеки от нас гледа като си продаде колата да и вземе максимума нали? Или аз съм в грешка.

ПС: Всеки от нас гледа като си продаде колата да и вземе максимума нали? Или аз съм в грешка.

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Пич, само не разбрах, защо реши да озаглавиш темата по този начин?!?
Да беше писал "Как ме е яд", а не да обявяваш човека за нагъл при положение, че си нямаш и най-малка идея дали нещо е правено по колата. Не мисля, че е твоя, моя или на който и да е зрител работа да коментира цената на колата, особено при положение, че няма никакво отношение към нея.
Направо не мога да разбера с какъв акъл или каква идея си пуснал тема в този вид...
Да беше писал "Как ме е яд", а не да обявяваш човека за нагъл при положение, че си нямаш и най-малка идея дали нещо е правено по колата. Не мисля, че е твоя, моя или на който и да е зрител работа да коментира цената на колата, особено при положение, че няма никакво отношение към нея.
Направо не мога да разбера с какъв акъл или каква идея си пуснал тема в този вид...

19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2