кога ще се научи българина на етика?
Модератор: Общи модератори
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
blackrider написа:А защо Вие от провинцията сами си се обиждате? Не по темата ,а върти сучи около това как софиянци сме се правили на гъзари и сме били надменни и мнението ни за вас е че сте долна сган.....?
Е не забелязвате ли че колеги-софиянци в цялата тема не са обидили един от вас? Вие сами си пишете обидите......? Аз пак ще подчертая ,че нямам ама абсолютно никакво лошо мнение за някой роден на майна си райна! Имам забележка в това ,че поведението Ви се променя / не на всички разбира се!/ когато дойдете в София. Държите се като разюздан кон. Никакво уважение към никой и нищо!
Даже някой юзърчета /те си знаят кои/ имам чуството ,че им доставя кеф да задълбават във вечния спор големия град VS провинцията!
Колежката по нагоре го е написала. Каквото почукало -такова се обадило. Бъдете по колегиялни и уважавайте ближния!
Иначе тази тема може и до безкрай да отиде.
Има нещо вярно...аз не помня да съм бил някой с повод че е от село или пр., докато лично аз съм ял не молко бой защото съм от "големия град"...
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Българите няма да се оправим, защото сме си ла*на. Едни такива редки и меки и миризливи. И тука дето всички се правим на точни и тука сме си ла*на и аз също съм ла*но. Е ви пресен пример от преди малко:
Слизам аз до магазина и гледам на паркинга една е36-ца, тъмносиня, абе много приятна гледка и по едно време, нещо се мърда зад нея, загледах се 2 момчета на видима възраст към 8-10години нещо се навеждат до всяка от гумите, хилят се и си подхвърлят някаква топка. Светна ми, че най-малкото крадат капачки на винтили и викам, дай да видим какво става. Понеже си изглеждам като селяк: 20+години, 80+ кила, тениска, анцуг, джапанки, 1-седмична брада, чантичка тип селски бек, диоптърни цайси, абе селяндур 100%. Та приближавам се на няколко метра и викам на това с топката: брато, ‘фърли насам.
То ме загледа малко странно, ама хвърли. Аз я повъртях малко топката, ходя към тях и като стигнах му я върнах. Гледам другото крие нещо в шепата си. Питам: какво е това. То мълчи. Питам, капачките с емблемата ли са? Погледнаха се те, ама късно. Аз ги бях хванал за вратовете вече. Разпоскаха се, стиснах малко млъкнаха. Казах им: Няма да ви бия, само кажете, защо крадете. Едното мълчи, другото нещо почна да вика: аз твойта.. той баща ми като разбере... Пуснах го и му викам: Върви го деведи, и неговия баша доведи, че имам нещо да им казвам. То ме погледна така очудено. Аз: Върви, бе. Върви доведи ги, да си поговорим, ние ще те изчакаме. Замина то в близкия вход и след малко отвътре се чуват псувни и викове. Излизат 5-6 мъже, викат нещо, псуват и т.н. Спряха се на няколко крачки и единия вика: Пускай ми детето. Аз: Защо краде? Я викни полицая да видим, кой по-виновен. Седим си, гледаме се, аз съм се облегнал на колконката между вратите на е36-цата, момчето от дясно на мен, не смее да мръдне, даже не го бях и хванал. По едно време, оня се засили към мен, посегна към гърлото ми и мърмореше нещо, ама нямах време да го слушам какво. Показах му, че мога да му смъкна кожата с ключ, буквално ми потъна ключа в ръката му и той се дръпна като гръмнат. Седи на 1 ръка от мен, капе му кръв от ръката, мълчи, гледа ме и нищо. Гледам ги другите, седят, мълчат, сигурно ме псуват на ум, по-смелите може и на глас леко, ама не съм ги чул и те нищо.Аз пак питам: Някой, ще ми каже ли защо, това момченце и другото, дето беше с него крадат? Тишина, все едно ги питам за троен интеграл в произволно нагънато пространство!!! Аз седя, гледам и не знам какво да очаквам. Излезе още един напред и ми вика: Аз съм от бмв клуб България бе, ще крадеш, ма*ка ти.... Направих крачка към него и точно да му кажа: колега, айде бе, къде си и така ме удари в корема, че свят ми се зави. Дигна ме той и почна да ме нарежда нещо, аз дъх не мога да си поема. В тоя момент явно бабетата, то пейката в градниката до нас са се развикали нещо (а досега седят и гледат сеир !!!), защото го чух да се кара с някой. На мен ми светна вече и видях, че другите са се изнизали, момченцето също, колегата се кара с бабетата, отивам до го питам как, защо. Той ме блъсна, препсува и общо взето съм късметлия, че имало хора наоколо.
Към тебе, защото нали си от бмв клуб българия, значи ако не го видиш това ще ти го покажат:
Не съм крадец, ама щом настояваш, мога да ти разглобя колата или просто следвашия път като видя някой да сваля нещо от нея, няма да го спирам, хващам и т.н. ами ще му помогна. Искам и реванш, може да се разберем кога на лични.
Слизам аз до магазина и гледам на паркинга една е36-ца, тъмносиня, абе много приятна гледка и по едно време, нещо се мърда зад нея, загледах се 2 момчета на видима възраст към 8-10години нещо се навеждат до всяка от гумите, хилят се и си подхвърлят някаква топка. Светна ми, че най-малкото крадат капачки на винтили и викам, дай да видим какво става. Понеже си изглеждам като селяк: 20+години, 80+ кила, тениска, анцуг, джапанки, 1-седмична брада, чантичка тип селски бек, диоптърни цайси, абе селяндур 100%. Та приближавам се на няколко метра и викам на това с топката: брато, ‘фърли насам.
То ме загледа малко странно, ама хвърли. Аз я повъртях малко топката, ходя към тях и като стигнах му я върнах. Гледам другото крие нещо в шепата си. Питам: какво е това. То мълчи. Питам, капачките с емблемата ли са? Погледнаха се те, ама късно. Аз ги бях хванал за вратовете вече. Разпоскаха се, стиснах малко млъкнаха. Казах им: Няма да ви бия, само кажете, защо крадете. Едното мълчи, другото нещо почна да вика: аз твойта.. той баща ми като разбере... Пуснах го и му викам: Върви го деведи, и неговия баша доведи, че имам нещо да им казвам. То ме погледна така очудено. Аз: Върви, бе. Върви доведи ги, да си поговорим, ние ще те изчакаме. Замина то в близкия вход и след малко отвътре се чуват псувни и викове. Излизат 5-6 мъже, викат нещо, псуват и т.н. Спряха се на няколко крачки и единия вика: Пускай ми детето. Аз: Защо краде? Я викни полицая да видим, кой по-виновен. Седим си, гледаме се, аз съм се облегнал на колконката между вратите на е36-цата, момчето от дясно на мен, не смее да мръдне, даже не го бях и хванал. По едно време, оня се засили към мен, посегна към гърлото ми и мърмореше нещо, ама нямах време да го слушам какво. Показах му, че мога да му смъкна кожата с ключ, буквално ми потъна ключа в ръката му и той се дръпна като гръмнат. Седи на 1 ръка от мен, капе му кръв от ръката, мълчи, гледа ме и нищо. Гледам ги другите, седят, мълчат, сигурно ме псуват на ум, по-смелите може и на глас леко, ама не съм ги чул и те нищо.Аз пак питам: Някой, ще ми каже ли защо, това момченце и другото, дето беше с него крадат? Тишина, все едно ги питам за троен интеграл в произволно нагънато пространство!!! Аз седя, гледам и не знам какво да очаквам. Излезе още един напред и ми вика: Аз съм от бмв клуб България бе, ще крадеш, ма*ка ти.... Направих крачка към него и точно да му кажа: колега, айде бе, къде си и така ме удари в корема, че свят ми се зави. Дигна ме той и почна да ме нарежда нещо, аз дъх не мога да си поема. В тоя момент явно бабетата, то пейката в градниката до нас са се развикали нещо (а досега седят и гледат сеир !!!), защото го чух да се кара с някой. На мен ми светна вече и видях, че другите са се изнизали, момченцето също, колегата се кара с бабетата, отивам до го питам как, защо. Той ме блъсна, препсува и общо взето съм късметлия, че имало хора наоколо.
Към тебе, защото нали си от бмв клуб българия, значи ако не го видиш това ще ти го покажат:
Не съм крадец, ама щом настояваш, мога да ти разглобя колата или просто следвашия път като видя някой да сваля нещо от нея, няма да го спирам, хващам и т.н. ами ще му помогна. Искам и реванш, може да се разберем кога на лични.
От тогава русото не е на мода.
- ivan1590
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 520i, E30 318
Е като си ги хванал тия келеши, що не викна полиция?Сега дуел ще си устройвате и ще си чупите колите.Като го набиеш какво ще стане или ако той те набие тебе?Един проблем, в случая кражбата не само не го решаваш, но го превръщаш в още по голям.Надявам се като се поуспокоиш да разбереш, че няма смисъл да се занимаваш по-вече с тази история и да си дадеш сметка за себе си къде си сбъркал ти в нея.
- t060
- ентусиаст
-
Полицая, не го викнах, защото всичко стана за 5 мин. максимум. Нямах кога просто. Пък и какво ще има направи на 10 годишни лапета? Сладолед ще им купи?! А на колегата, няма да тръгна да му чупя колата нарочно, не съм чак такова ла*но. Просто искам реванш, защото е някак си гадно да се опитваш да помогнеш на някой и той вместо едно мерси, да тръгне да се бие, нали?
ПОдразни, ме не това, че ме е бил, колко бой съм ял, само аз си знам. Ето това ме подразни:
1) децата се забавляват, като крадат неща, които даже не знаят как да използват - значи са ла*на
2) излизат група "мъже" да защитават някои или нещо, било то вярно или грешно и само псуват, никаква решителност, дори от тоя дето му бях хванал гаменчето - значи са ла*на
3) колегата, без коментар на действията му, чисто ла*нарска постъпка
4) аз, в момента чакам, живея и дишам, само да му го върна - значи съм ла*но
ПОдразни, ме не това, че ме е бил, колко бой съм ял, само аз си знам. Ето това ме подразни:
1) децата се забавляват, като крадат неща, които даже не знаят как да използват - значи са ла*на
2) излизат група "мъже" да защитават някои или нещо, било то вярно или грешно и само псуват, никаква решителност, дори от тоя дето му бях хванал гаменчето - значи са ла*на
- ivan1590
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 520i, E30 318
Ми като го знаеш кой е хвани и го набий сам или с помощта на приятели, щом си го решил, въпроса е да няма обратна реакция и да стане по-лошо за теб.Нямам нищо против боя, защото съм се убедил, че е единствената ефективна мярка спрямо говедата, но си прецени правилно силите и възможностите. Сега е момента да прецениш дали си заслужава да продължаваш с тая история и дали точно по този начин.А че кавалите в тая държава са мнозинство е ясно.Кофти история, но все пак ти желая успех в реванша.
- t060
- ентусиаст
-
На реванша ще ида сам, нали това е идеята 1:1, кварталните побоища 5 на 10 ги знаем всички, че до нищо не водят, освен до болницата и ареста. "Колегата" не живее край мен, иначе досега все щях да го засека и да се запознаем. Каквото и да реша да правя, утре ще е, мисля да преспя и да го обмисля на свежа глава.
Извинявам се на модераторите за спам-а, но мисля че това е един пример за културата или по-скоро липсата на култура при българите. Не изключвам себе си от това число.
Извинявам се на модераторите за спам-а, но мисля че това е един пример за културата или по-скоро липсата на култура при българите. Не изключвам себе си от това число.
t060 написа:1) децата се забавляват, като крадат неща, които даже не знаят как да използват - значи са ла*на
№2 и №3 бих ги определил като абсолютни ГСП-та!
№1 - децата са малки и не разбират още, не можем да им се караме много-много... За съжаление попиват от татковците си...
№4 - може да е временен афект, не бързай да се самокритикуваш така брутално

- sappa
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B28
RSxRacer написа:sappa написа:А защо не се замислихте за причините софиянци да негодуват господа провинциалисти?? Вие като дойдете в София идвате за да изкарате пари, кой да сключи сделка, кой на работа. А софиянеца като излезе от столицата отива на почивка, тоест да харчи при Вас парите си... Всеки се хвали, че по неговия край било спокойно, трафика бил идилия, ами да нали защото в София се избиваме по светофарите за това при Вас е облекчено положението. Друго глупаво оправдание за неадекватните действия на шофьори от провинцията е това, че видиш ли те не познават града. Ами подгответе се бре, има карти, интернет, навигации и прочее помагала за ориентиране. Че то при тия темпове на строене в столицата (да може да се осигурят жилища за прииждащите...) и аз вече не я познавам напълно, ама не блуждая по улиците като свободен електрон... Най-любими са ми PK регистрациите. В интервала 07-10ч. на южната дъга на околовръстното е своеобразен цирков спектакъл...чудя се да се смея ли, да плача ли....
Гаспадин кореняк Софианиц да ти помоля да ми обясниш къде точно си налиаш парите у провинциата ,че да зема и аз диото селянче да отида да си отлея малко.И какой туй жиотно навигацата![]()
Аре дръж се малко по-културно.Нестига,че всичките ни данъци идват при вас,че да може да си пътувате перфектно до морето по магистралки а ние тука се мъчим да изпреварим 5 тира половин час,,че и ще ми недоволстваш.Като не ви харесва толкова провинцията и провиницолистите другия път ходи на море на витоша. Обиколил съм цяла Европа и единствения град да не казвам столица където съм се губил това е вашата прекрасно София!
п.п А ако ми отговориш па как можеш да се гордееш,че живееш в тая мизерия евала ти прая!
брей много ги разбираш а? културно се държа аз, а ти си този който сипе махленски реплики, за данъците колегите след поста ти го казаха ама като не ти изнася си приказвай квото искаш... че, си се губил в столицата не ти е виновен самия град нали се сещаш...

"Две неща са безгранични на този свят - вселената и човешката глупост, като за вселената не съм много сигурен..."
'94 E36 M42B18
'95 E34 M50B20
'98 E39 M52B28
'02 Е53 М54B30
'94 E36 M42B18
'95 E34 M50B20
'98 E39 M52B28
'02 Е53 М54B30