В Англия 37 г. майка на 6 деца ги изостави заради 18 годишен

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 11 Юни 2009, 11:14

2shae написа:Дъртата стафида се уредила с агнешко.Какво лошо има.
За децата по добре без майка,отколкото с такава.
Хах,добре казано :mhihi:
Точно с такава 37 годишна англичанка имах малко креватен флирт :mhihi: ,и на сутринта вика-"За първи път изневерявам на приятеля си"-Сигурно е имала предвид за дадената седмица Изображение
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е34 М50Б20
Мечтае да кара: М....power

Мнение от Kregec » 11 Юни 2009, 11:30

- в Замунда има една таква поредица "My friend's Hot Mom" :mrgreen:[/quote]
хъахах да знам е аз тая поредица ама там поне това което сам гледал лелката е много перверзна и със голям кеф бих я поразклатил. Доколкото англичанките не всики са като животни има и много хубави и палави лелки. Така че аз предпочитам някоя 30-35 годишна палавница отколкото някоя 17-20 годишна мърла дето само ще ми се надува и фука и няма да може да направи нищо. Така че пак лично мнение няма нищо лошо че лелката е хванала младата стафида.....
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Emilio » 11 Юни 2009, 16:38

Кво недоумяваш бе колега, то не е само там, тук една комшиика си зареза 4 деца и бега с 22годишен ;)
НЕ КАРАЙТЕ С ПО-ВИСОКА СКОРОСТ ОТ КОЛКОТО ВАШИЯ АНГЕЛ ПАЗИТЕЛ МОЖЕ ДА ЛЕТИ!

О BMW, имам лудост в главата си от теб!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 11 Юни 2009, 20:01

Kregec написа:- в Замунда има една таква поредица "My friend's Hot Mom" :mrgreen:

точно за тва се сетих и аз като го прочетох тва... :ahah: :ahah: :ahah: :ahah:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Мнение от LizarD » 12 Юни 2009, 2:39

Дъртия кадилак вози най меко Изображение
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Фил » 12 Юни 2009, 8:56

Преди време се случи така, че бях за един сезон на работа в Кипър, нощна рецепция в хотел. Изпращаха групи младежи, предимно от Острова, за двуседмични ваканции. Туристическия сезон в Кипър е от февруари до ноември.

За тези 10 месеца виядх може би 3 (три) хубави англичанки. Нямате си идея за какви прасета става дума. Идва девойката, за 14 дни с 4 куфара. В тях има 14 тоалета за излизане плюс 14 чифта обувки за тези тоалети. Няма начин просто да ги видят с еднакви дрехи два пъти, рийш'и...

Естествено, в края на ваканцията, почти никой от тези тоалети вече не става за нищо, защото прасето се е надрънкало дотолкова, че се влачи по корем от кръчмата до хотела. Отделно че изобщо не знаят с кой се прибират, а и не им пука.

Сутринта се съблича тоалета и се пуска в ъгъла на стаята, където стои оставащите 13 дена. На края стаята прилича на Бейрут. Всичко се взима, натъпква се в куфарите, което не могат да съберат просто оставят там.

Виждал съм локва от повръщано, която седи 9 дена в стаята. Политиката на хотела си беше такава - руум сървис имаше само в началото на смяната, да сменят чаршафите и да изчистят. През времето, докато са там, не се влиза в стаите. Спринцовки, лъжици и запалки се въргалят в драйфнята, пълни презервативи, дори незавързани, бутилки от всичкия алкохол, изобретяван някога, парчета пица и спагети между чаршафите, изобщо всякаква свинщина, за която можете да се сетите - виждал съм я.

А англичанката прескача всичко това на път към огледалото, за да се наконти за поредната вечер навън.

Разбирам го младежа, че се е хванал с двойно по-голяма кака от него

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 12 Юни 2009, 9:54

абе майтап майтап ама братовчед ми забремени даскалицата си по психология миналата година тъкмо като завършваше и сега живеят заедно със сина им и 9годишната и дъщеря, провали си следването изпокара се с техните сега и брада си пуснал, че по възрстен да изглежда...Шега не бива с тия работи иначе и аз до преди година се занимавах с дърти пръчки, в началото мн добри ама после си показват рогата и изхабените нерви, че моя съвет е далеч от такива разпоретини ...
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

Предишна

Назад към Извън Темата