Една тема с малко носталгия по националния по футбол от 1993

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Една тема с малко носталгия по националния по футбол от 1993

Мнение от LiTtLeRoCk » 09 Юни 2009, 18:35

Пускам темата с много тъга и носталгия по онзи национален отбор онзи велик футболист Емил Костадинов който през 1993г. накара в 90-та минута на мача Франция-България разрева френския отбор и ги накара да се хванат за главите и как близо 50 000 души на Парк Де Пренс и милиони пред телевизорите във Франция да останат безмълвни помня как българския лъв отхапа главата на френския петел и незабравимите думи на Николай Колев (мичмана) че "Господ е българин" ни караше с нетърпение да очакваме всеки мач.Онзи отбор който в лето господне 1994 мачкаше наред де що види онзи отбор който изкара хиляди българи по улиците които с цял глас скандираха "Българи юнаци" и по цяла нощ не спяха от радост.Никога няма да забравя мача с Мексико нищо че бях на 13г. още помня уникалния гол на Стоичков още тръпна като си спомня изпълнението на дузпите след които улиците на Стара Загора се изпълниха със хора развяващи с гордост българския трибагреник до сутринта не можах да заспя от вълнение.И все още от време на време си пускам тези стари мачове които всеки път ме карат да настръхвам целия но за жалост всичко това си остава в миналото като гледам днешните футболисти си мисля че няма да доживея и да имам късмета да преживея тези дни отново.

П.С Тъкмо изгледах пак мача Франция-България 1993г. и реших да си споделя с вас.

http://www.vbox7.com/play:73ecf4c8

Назад към Извън Темата