Откраднато куче,моля за помощ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Откраднато куче,моля за помощ

Мнение от Ели » 09 Юни 2009, 10:57

На 07.06.2009г. от двор в Княжево е откраднато куче порода Средноазиатска овчарка бяло на цвят със светло бежово петно на дясното око. Отговаря на името Байкал.
Моля ако някой има информация да се свърже с нас на телефон 0886/939599 или 02/4922345 може и на ЛС!
Предлага се възнаграждение !!!
Попринцип кучето не е агресивно към хора!

Изображение
Последна промяна Ели на 09 Юни 2009, 11:35, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на 3-та

Re: Откраднато куче,моля за помощ

Мнение от BFM » 09 Юни 2009, 11:25

Ели написа:Попринцип кучето не е агресивно към хора!

Жалко, можеше да ги повлачи малко из двора :maad: Занимавам се с кучета, предимно с такива породи (кавказки, сердноазиатки...), ако чуя някой да продава лично ще го пусна на моите... Успех в издирването!
Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 09 Юни 2009, 13:11

:dunno: Чак ми е интересно как се е оставило.Аз имам проблем с азиатката ,че стана страшно агресивна,без изобщо да съм го убучавал за пазач.Иначе са прекрасни кучета.Дано се открие.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Ели » 09 Юни 2009, 13:14

GVT написа::dunno: Чак ми е интересно как се е оставило.Аз имам проблем с азиатката ,че стана страшно агресивна,без изобщо да съм го убучавал за пазач.Иначе са прекрасни кучета.Дано се открие.

Ами той е още малък на 1г.7м.,към хора няма никаква агресия-уникален лиглъо е!
На камерите се вижда как лежи на двора изведнъж ства прескача оградата,и изчезва! :(
Последна промяна Ели на 09 Юни 2009, 17:32, променена общо 1 път

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 09 Юни 2009, 13:37

"2.5 метра и изчезва " как става тази работа :shock: :?:
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 09 Юни 2009, 13:39

Ели написа:
GVT написа::dunno: Чак ми е интересно как се е оставило.Аз имам проблем с азиатката ,че стана страшно агресивна,без изобщо да съм го убучавал за пазач.Иначе са прекрасни кучета.Дано се открие.

Ами той е още малък на 1г.7м.,към хора няма никаква агресия-уникален лиглъо е!
На камерите се вижда как лежи на двора изведнъж ства прескача оградата,която е 2.5 метра и изчезва! :(

Хм,тоя сладур май го е ударил на газърлък.Я по обиколи по квартала да няма някоя разгонена кучка.Според мен ще си дойде скоро гладен и проскубан.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Рейдж Ровър 4,4

Мнение от Mitaran » 09 Юни 2009, 17:03

крадат ги с женска разгонена..., а на комшията в Княжево такъв сладур онзи ден са го отровили и сега е луд станал горкия. Преди това с какво ли не се опитваха да го крадат.
Ще хвърляме око на улицата, ако го засечем и на комшиите ще разкажа
моя големия звяр беше вазирал така като малък и го търсихме с малкия търчахме по улиците но го открихме през 2 квартала :confused:

Назад към Извън Темата