За феновете на планинското :)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

За феновете на планинското :)

Мнение от Kamazmaster » 21 Май 2009, 9:46

Планинско "Своге" 2009 - Кръг от Планинския Шампионат на България.
Поради факта, че 24 май е неделя, организаторите на планинското бяха принудени да съберат в един ден стартовете на двете тренировки и двата състезателни манша. Техния старт ще бъде даден в събота от 10:30, а административния и технически преглед на автомобилите ще се проведе в Петък от 17:00 часа.

Информация - Дължината на планинската отсечка е 6340 метра и се намира по пътя за с. Миланово след отбивката за с. Лакатниик.
Стартът е на 375 метра надморска височина, а финалът - 728 метра надморска височина.
Денивелацията е 407 метра, а общия брой завои са 65, от които 11 обратни.

Организатори на състезанието са: Община Своге – Емил Атанасов – Кмет, БФАС и АСК „V-Max” с подкрепата на Областният управител на Софийска област – Емил Иванов.

Заповядайте и си носете бира :have one: :D

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ваноса да пее одата на радостта

Мнение от Avramov » 21 Май 2009, 9:56

брой ме там съм само да обясниш по-конкретно къде точно е отсечката и предполагам, че ще я затворят поне 2 часа преди старта.

Кажи колко бира и кифтета да носа. :mhihi:
Aim to be the best, live with the rest!
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Kamazmaster » 21 Май 2009, 10:08

Ами пътя към с.Миланово от гара Лакатник (Искърското Дефиле след гр. Своге).
Немога да намеря подробна информация или карти понеже отдавна не се е провеждало.... миналата година май имаше, но само пробно. На Google Earth се вижда - пътя изглежда интересен :D
Ако някой друг знае нещо? :bchug:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ваноса да пее одата на радостта

Мнение от Avramov » 21 Май 2009, 10:27

Добре аз ще го намера ама ти кажи къде да се чакаме и колко кифтета :winky: да носа?

ПП: намерих го. Даже набелязах няколко места за гледане.
Aim to be the best, live with the rest!
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Kamazmaster » 21 Май 2009, 10:58

Незнам ама вчера гледах че в някой от големите магазини продават Шуменско Спец. 2л комплект с 6 кифтака за 4.90 :D

ПП - явно искат да затапят Каменица заради фъстъците и чипса който раздават :D

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 21 Май 2009, 11:05

Avramov написа:брой ме там съм само да обясниш по-конкретно къде точно е отсечката и предполагам, че ще я затворят поне 2 часа преди старта.

Кажи колко бира и кифтета да носа. :mhihi:

Да помогна, понеже вилата ми е там и съм си пързалял сума пъти по тоя път :mhihi: Значи като се тръгне от Своге към Бов...минаваш Бов и тръгваш към гара Лакатник(селото е в планината доста нагоре). Караш по дефилето и по едно време ще стигнеш Лакатнишките скали, които се познават отдалече - отвесни, бели...Рай за катерачите :) Щом видиш скалите, значи приближаваш.

Караш още и по едно време отляво ще минеш едно кръчме, разположено между водопад и входа на една пещера. Караш още примерно 100-200 метра и вдясно ти е отбивката за гара Лакатник, която представлява един мост, а вляво ти е отбивката за Миланово. А така или иначе миналата година като ходих, си личеше отдалече къде е състезанието - просто е пълно с коли, куки и т.н.

Ако нещо друго не ти е ясно, питай...няма проблеми.
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

Назад към Извън Темата