Кога беше срока за сменяне на ДЖИ ПИ-то
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- obi_fix
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525d '03
- Мечтае да кара: 760Li
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
- grape fruit
- кандидат ентусиаст
-
Можеш от 1 до 30 юни и от 1 до 31 декември. За повече подробности:
http://www.nhif.bg/bg/default.phtml?w=1152&h=834
Дано съм била полезна.
Ако не съм доволен от общопрактикуващия лекар или отида да живея на друго място, имам право да си избера нов личен лекар. Това става два пъти в годината – от 1 до 30 юни и от 1 до 31 декември. За смяната ми е нужен специален формуляр, който трябва да закупя от от районната здравноосигурителна каса (или от книжарница за медицинска документация). С формуляра трябва да отида при новоизбрания личен лекар и на място да попълня моите, и на лекаря, лични данни. Трябва да представя на новоизбрания лекар здравноосигурителна книжка (или третия екземпляр от регистрационния формуляр, ако нямам здравноосигурителна книжка). Не е необходимо да уведомявам досегашния си личен лекар за извършената смяна.
http://www.nhif.bg/bg/default.phtml?w=1152&h=834
Дано съм била полезна.

Ако не съм доволен от общопрактикуващия лекар или отида да живея на друго място, имам право да си избера нов личен лекар. Това става два пъти в годината – от 1 до 30 юни и от 1 до 31 декември. За смяната ми е нужен специален формуляр, който трябва да закупя от от районната здравноосигурителна каса (или от книжарница за медицинска документация). С формуляра трябва да отида при новоизбрания личен лекар и на място да попълня моите, и на лекаря, лични данни. Трябва да представя на новоизбрания лекар здравноосигурителна книжка (или третия екземпляр от регистрационния формуляр, ако нямам здравноосигурителна книжка). Не е необходимо да уведомявам досегашния си личен лекар за извършената смяна.
Последна промяна grape fruit на 18 Май 2009, 21:04, променена общо 1 път
- BavarianMotorWorks
- Потребител
-
- Кара: E30 320 Sedan
- obi_fix
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525d '03
- Мечтае да кара: 760Li
- Avramov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ваноса да пее одата на радостта
Миналата година сменях на майка ми личния лекар и само отидох взех и здравната книжка от стария лекар и я занесох на новия. Те там си попълват некви неща и готово.
Aim to be the best, live with the rest!

6 мнения
• Страница 1 от 1