Тазгодишната Евровизия ...
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Тазгодишната Евровизия ...
Колеги ,гледахте ли Евровизията ?
Аз останах невероятно впечатлен от организацията , сцената и все пак от представянето на всички участници
Братушките един път да се представят като хората
По отношение на самото съревнованието - аз гласувах за Азърбейджан , освен тях ми хареса изпълнението на Молдова , Турция ,горе-долу на Босненците и Гърците.
Категорично не ми харсеха ама категорично изпълненията на първите двама финалисти от Норвегия и Исландия
боже мой , страшно никаква музика , това което показаха всички стигнали до финал държави от Балканския полуостров ,както и останалите няколко оттатък Черно море беше най-интересното което може да се чуе в Европа по мое виждане
В музикално отношение явно много от Европейските държави са много бедни от към някакво свое типично,национално,народно или както искате го наричайте звучене , аз в нито една песен почти не успях да доловя някакъв интересен мотив , чисто и просто обикновенна музика. По начина по който бяха вплели тази нишка нашите съседи в музиката просто нямаха равни , само ,че се и видя политическия момент кой за кого гласува
Аз лично най-учуден и разочзарован останах от вота на Сърбите ,които ако не се лъжа не бяха дали висока оценка на нито една Балканска държава
И те мисля бяха излъчили Норвегия за победител ,което максимално много ме учуди и даже малко ядоса ... Всички останали Балкански държави си гласуваха предимно за съседите
Какво мислите по въпроса , за кой гласувахте вие ?
Георги Пенчев
Аз останах невероятно впечатлен от организацията , сцената и все пак от представянето на всички участници

Братушките един път да се представят като хората

По отношение на самото съревнованието - аз гласувах за Азърбейджан , освен тях ми хареса изпълнението на Молдова , Турция ,горе-долу на Босненците и Гърците.
Категорично не ми харсеха ама категорично изпълненията на първите двама финалисти от Норвегия и Исландия

В музикално отношение явно много от Европейските държави са много бедни от към някакво свое типично,национално,народно или както искате го наричайте звучене , аз в нито една песен почти не успях да доловя някакъв интересен мотив , чисто и просто обикновенна музика. По начина по който бяха вплели тази нишка нашите съседи в музиката просто нямаха равни , само ,че се и видя политическия момент кой за кого гласува

Аз лично най-учуден и разочзарован останах от вота на Сърбите ,които ако не се лъжа не бяха дали висока оценка на нито една Балканска държава

Какво мислите по въпроса , за кой гласувахте вие ?
Георги Пенчев
Re: Тазгодишната Евровизия ...
Penchev написа:Аз останах невероятно впечатлен от организацията , сцената ...
Ми като за 30 милиона евро

Победителя отказвам да го коментирам

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
тва си е политически конкурс,като мис свят
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Мен пък ми харесва победителя, някак си песента си е за Евровизия.
Също песента на Азърбеиджан беше много хубава, но пък по неподходяща за такъв вид конкурси. Турция също бяха добри, то тази мелодия си ни е в кръвта... да ти се прище да станеш и да се разкършиш.
Организацията на конкурса беше на ниво, то оставаше за толкова милиони да не е на ниво.
Също песента на Азърбеиджан беше много хубава, но пък по неподходяща за такъв вид конкурси. Турция също бяха добри, то тази мелодия си ни е в кръвта... да ти се прище да станеш и да се разкършиш.
Организацията на конкурса беше на ниво, то оставаше за толкова милиони да не е на ниво.

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Гледах някакви откъси от представянето!
Азербейджан си ми беше фаворит, Гърция - много добро изпълнение
П.С Като за Московска Евровизия...няма как да е зле организацията
Азербейджан си ми беше фаворит, Гърция - много добро изпълнение
П.С Като за Московска Евровизия...няма как да е зле организацията

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Човек от Белорус печели за Норвегия с песен на английски...
Тъпа работа...

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Bogat-Beden написа:Човек от Белорус печели за Норвегия с песен на английски...Тъпа работа...
Тъпа, тъпа, ма колко па да е тъпа? 100% не е колкото българин с песен на английски, който така да спече че да не можа да изпее 2 верни тона...
Почти всичките ни съседки изкараха някви свежи песни

Иначее песничката, която спечели, аз лично много я харесвам. И както каза Bavarcho, тоя тип песен си е точно като за там, и общо взето последните години все такива подобни песелят

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- _BmW_™
- Шами
-
- Кара: с 240 бавно из града
- Мечтае да кара: Е36 с V10....
- Детайли за колата: Много бързо V10
даже не съм го и гледал !
след онази по......фия със Слави Трифонов и Софи Маринова мисля че беше !

след онази по......фия със Слави Трифонов и Софи Маринова мисля че беше !
///M

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
За мене е глупаво да се пее на английски на такъв тип конкурс и не бих гласувал за такава песен,било то и от България(в чужбина съм и теоритично бих могъл..)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Bogat-Beden написа:За мене е глупаво да се пее на английски на такъв тип конкурс и не бих гласувал за такава песен,било то и от България(в чужбина съм и теоритично бих могъл..)
Абсолютно съгласен съм с колегата

Защо трябва да е на Английски песента ? Едно голямо ЕВАЛА на Босненците ,които си пяха на техния език ,както и на Турците ако не се лъжа

Тия песни дето звучат целогодишно всеки ден по радиостанциите и не са нищо повече от някакъв фон за повечето хора омръзнало им да слушат едно и също всеки божи ден поне да не обезличават такива конкурси ,където всяка страна е редно да покаже нещо свое

Това е моето скромно мнение по въпроса

Георги Пенчев
11 мнения
• Страница 1 от 1