Apple iPhone 2G 8GB
Модератор: Общи модератори
34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
За всеки влак си има пътници!
Iphone си е Iphone! Да, наистина може да има много минуси, ноооо.. всичките му плюсове ги компенсират! Просто уникална зарибявка е! Точно зарибявка! И примерно мен лично много ме кефят тия тарифните планове на глобул с вкл. и-нет трафик, просто тогава наистина Iphone става лудница:) Кой каквото иска да си мисли.. Аз лично в момента ползвам Nokia E71, но при първа възможност го сменям с Iphone.
Iphone си е Iphone! Да, наистина може да има много минуси, ноооо.. всичките му плюсове ги компенсират! Просто уникална зарибявка е! Точно зарибявка! И примерно мен лично много ме кефят тия тарифните планове на глобул с вкл. и-нет трафик, просто тогава наистина Iphone става лудница:) Кой каквото иска да си мисли.. Аз лично в момента ползвам Nokia E71, но при първа възможност го сменям с Iphone.

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Моето мнение е да си вземеш нещо с Windows,има милиони приложения,програми и тн.Най-хубаво е да вземеш Асус,аз съм с подобен и съм много,много доволен,а ако те кефи менюто на айфона,може съвсем спокойно да си сложиш същата екстра и на асуса.
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Е.Димитров написа:Моето мнение е да си вземеш нещо с Windows,има милиони приложения,програми и тн.Най-хубаво е да вземеш Асус,аз съм с подобен и съм много,много доволен,а ако те кефи менюто на айфона,може съвсем спокойно да си сложиш същата екстра и на асуса.
Твоето мнение веднага го оборвам, защото това което го има за операционната система на Айфона ще ме извинявате амаааа бозата Уиндоус мобайл е на светлинни години назад и яко в дясно, това важи и за всички останали там... симбиани, андроиди и джава глупости !
OS-X на iPhone представлява мобилна версия на Unix а всички знаем че и линукса произлиза от там, абе няма какво да се коментира повече, това си е революционен телефон и както бях писал по рано именно софтуера и мултитъч дисплея го прави толкова уникален !!!
- Azrail
- UFO Pilot
-
34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3