Apple iPhone 2G 8GB

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Loop » 18 Май 2009, 10:07

За всеки влак си има пътници!

Iphone си е Iphone! Да, наистина може да има много минуси, ноооо.. всичките му плюсове ги компенсират! Просто уникална зарибявка е! Точно зарибявка! И примерно мен лично много ме кефят тия тарифните планове на глобул с вкл. и-нет трафик, просто тогава наистина Iphone става лудница:) Кой каквото иска да си мисли.. Аз лично в момента ползвам Nokia E71, но при първа възможност го сменям с Iphone. :twisted:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 18 Май 2009, 11:26

Моето мнение е да си вземеш нещо с Windows,има милиони приложения,програми и тн.Най-хубаво е да вземеш Асус,аз съм с подобен и съм много,много доволен,а ако те кефи менюто на айфона,може съвсем спокойно да си сложиш същата екстра и на асуса.

Музикално деформиран
Аватар
Кара: 330ci

Мнение от Icco » 18 Май 2009, 13:20

Е.Димитров написа:Моето мнение е да си вземеш нещо с Windows,има милиони приложения,програми и тн.Най-хубаво е да вземеш Асус,аз съм с подобен и съм много,много доволен,а ако те кефи менюто на айфона,може съвсем спокойно да си сложиш същата екстра и на асуса.

Твоето мнение веднага го оборвам, защото това което го има за операционната система на Айфона ще ме извинявате амаааа бозата Уиндоус мобайл е на светлинни години назад и яко в дясно, това важи и за всички останали там... симбиани, андроиди и джава глупости !
OS-X на iPhone представлява мобилна версия на Unix а всички знаем че и линукса произлиза от там, абе няма какво да се коментира повече, това си е революционен телефон и както бях писал по рано именно софтуера и мултитъч дисплея го прави толкова уникален !!!

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 18 Май 2009, 13:47

Заключвам по молба на автора.
MORE BEER!

Предишна

Назад към Извън Темата