Плевен BMW Team
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- _FIRMATA_
- младши ентусиаст
-
- Кара: 306 Hp 600 Nm
Плевен BMW Team
Пускам темата за да изкажа огромни благодарности на всички момчета, които ми се притекоха на помощ снощи! За тези които не знаят за какво става на въпрос- снощи претърпях "лек" инцидинт с колата в Плевен! Явно са останали все още свестни хора които веднага ти се притичат на помощ! Няма да споменавам имена и никове защото със сигурност ще пропусна някой от многобройните! Не знам темата дали е за тук, но просто искам да кажа че момчетата от Плевен заслужават уважение! Модераторите да решат какво да правят с темата! Още веднъж- Евала момчета!!!!!!!!!!!!!!!!! Радвам се че ви познавам!
Ма мяза на оригиналдъ бря .... не виждам свински опашки, следователно не е измислено във Враца - следователно никъде по света не може да е измислено
Мойта не се кутира по тия параметри, а със сигурност не е от Враца, значи или има други мушингии или вин таблицити ви са перде кириз

- p0wEr
- младши ентусиаст
-
- Кара: 90" Е30 316i
- Мечтае да кара: Е30 3??
Re: Плевен BMW Team
браво на наще_FIRMATA_ написа:Пускам темата за да изкажа огромни благодарности на всички момчета, които ми се притекоха на помощ снощи! За тези които не знаят за какво става на въпрос- снощи претърпях "лек" инцидинт с колата в Плевен! Явно са останали все още свестни хора които веднага ти се притичат на помощ! Няма да споменавам имена и никове защото със сигурност ще пропусна някой от многобройните! Не знам темата дали е за тук, но просто искам да кажа че момчетата от Плевен заслужават уважение! Модераторите да решат какво да правят с темата! Още веднъж- Евала момчета!!!!!!!!!!!!!!!!! Радвам се че ви познавам!

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
- Asterix
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320Ci
Има хора, които помагат, винаги е имало и ще има!
Доказателства, за това колко задружни можем да бъдем постоянно се пишат във форума!.
Да пиша малко "ретроспектвно" - Радвал съм се, радвам се и ще се радвам като продължа да научавам за такива прояви от колеги, които познавам или не.
Браво на момчетата!
Поздрави от Велико Търново, Мартин.
Доказателства, за това колко задружни можем да бъдем постоянно се пишат във форума!.
Да пиша малко "ретроспектвно" - Радвал съм се, радвам се и ще се радвам като продължа да научавам за такива прояви от колеги, които познавам или не.
Браво на момчетата!
Поздрави от Велико Търново, Мартин.
- St.Dilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 TDS touring
Толкова и от мен по тематаAsterix написа:Има хора, които помагат, винаги е имало и ще има!
Браво на момчетата!

- borislav
- младши ентусиаст
-
- The Stig
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '00 e39 530dA
- Мечтае да кара: самолет
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
в който и град да отидеш дори и 1 бмв ентусиаст да познаваш винаги ще ти се притече на помощ, ако той неможе да помогне ще започне да звъни на приятели които могат и от там нататък проблема ще се реши бързо... наистина това е най-сплотения авто форум в България и от каквато и помощ да имаш нужда тук ще я получиш
Може да не е най-спортната, луксозната и евтина марка на света но шофьорите и са най-прекрасните, добри, приятни (мога да изреждам до утре) пичове на света
Евала момчета обичам ви всичките до един
Може да не е най-спортната, луксозната и евтина марка на света но шофьорите и са най-прекрасните, добри, приятни (мога да изреждам до утре) пичове на света
Евала момчета обичам ви всичките до един

9 мнения
• Страница 1 от 1