Плевен BMW Team

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 306 Hp 600 Nm

Плевен BMW Team

Мнение от _FIRMATA_ » 16 Май 2009, 13:58

Пускам темата за да изкажа огромни благодарности на всички момчета, които ми се притекоха на помощ снощи! За тези които не знаят за какво става на въпрос- снощи претърпях "лек" инцидинт с колата в Плевен! Явно са останали все още свестни хора които веднага ти се притичат на помощ! Няма да споменавам имена и никове защото със сигурност ще пропусна някой от многобройните! Не знам темата дали е за тук, но просто искам да кажа че момчетата от Плевен заслужават уважение! Модераторите да решат какво да правят с темата! Още веднъж- Евала момчета!!!!!!!!!!!!!!!!! Радвам се че ви познавам!
Ма мяза на оригиналдъ бря .... не виждам свински опашки, следователно не е измислено във Враца - следователно никъде по света не може да е измислено

Мойта не се кутира по тия параметри, а със сигурност не е от Враца, значи или има други мушингии или вин таблицити ви са перде кириз

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 16 Май 2009, 14:37

:clap: Евала !
Браво на момчета .. за съжаления тези хора са малко в днешно време .. но все пак за това е форума и клуба :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 90" Е30 316i
Мечтае да кара: Е30 3??

Re: Плевен BMW Team

Мнение от p0wEr » 16 Май 2009, 14:44

_FIRMATA_ написа:Пускам темата за да изкажа огромни благодарности на всички момчета, които ми се притекоха на помощ снощи! За тези които не знаят за какво става на въпрос- снощи претърпях "лек" инцидинт с колата в Плевен! Явно са останали все още свестни хора които веднага ти се притичат на помощ! Няма да споменавам имена и никове защото със сигурност ще пропусна някой от многобройните! Не знам темата дали е за тук, но просто искам да кажа че момчетата от Плевен заслужават уважение! Модераторите да решат какво да правят с темата! Още веднъж- Евала момчета!!!!!!!!!!!!!!!!! Радвам се че ви познавам!
браво на наще ;)

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 16 Май 2009, 15:03

Браво и похвала на момчетата това е добър знак че все още има хора готови да се притекат на помощ.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320Ci

Мнение от Asterix » 16 Май 2009, 22:41

Има хора, които помагат, винаги е имало и ще има!
Доказателства, за това колко задружни можем да бъдем постоянно се пишат във форума!.
Да пиша малко "ретроспектвно" - Радвал съм се, радвам се и ще се радвам като продължа да научавам за такива прояви от колеги, които познавам или не.
Браво на момчетата!

Поздрави от Велико Търново, Мартин.
Изображение
Click
тел. 0878 11 30 94

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 318 TDS touring

Мнение от St.Dilov » 16 Май 2009, 22:54

Asterix написа:Има хора, които помагат, винаги е имало и ще има!

Браво на момчетата!

Толкова и от мен по темата :yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от borislav » 17 Май 2009, 1:27

Най сплотения форум и клуб :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '00 e39 530dA
Мечтае да кара: самолет

Мнение от The Stig » 17 Май 2009, 21:29

браво на съгражданите, гордея се, че съм от Плевен :)
това е модерно мислене, а не "всеки за себе си"
I always tell the truth, even when I lie

Изображение

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 18 Май 2009, 9:42

в който и град да отидеш дори и 1 бмв ентусиаст да познаваш винаги ще ти се притече на помощ, ако той неможе да помогне ще започне да звъни на приятели които могат и от там нататък проблема ще се реши бързо... наистина това е най-сплотения авто форум в България и от каквато и помощ да имаш нужда тук ще я получиш
Може да не е най-спортната, луксозната и евтина марка на света но шофьорите и са най-прекрасните, добри, приятни (мога да изреждам до утре) пичове на света
Евала момчета обичам ви всичките до един :winky:

Назад към Извън Темата