РДВР София- малко инфо?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

РДВР София- малко инфо?

Мнение от BMW_325 TDS » 17 Май 2009, 10:24

Колеги чета в сайта на МВР и на още куп места и не мога да намеря точна информация до кога се подават документи за сержанти в РДВР то и какви точно документи трябва да представя... После къде е точния адрес на РДВР София и дали още мога да си подам документите? Уча в ПЖИ- то в София. но ми се работи в структорите на МВР още от доста дребен и са едно момче почна да ме навива да си подам документите... Според него мога доста лесно да се прехвърля от ПЖИ то в Школата в Симеоново ( напук на всички останали които ми казват че там няма шанс)... Пък и уча нещо на сила и виждам че не ме тегли към специалността която съм... Значи каза ми че ако ме одобрът по документи в РДВР то имам 6 месечен курс на обучение някъде около БОгоров мисля че каза... Моля койте е наясно да обясни накратко какви документи, къде??

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 17 Май 2009, 11:24

След като учиш в ПЖИ, РДВР София ти е близо, намира се на ул.Гео Милев 71 но това няма да ти е от особена полза, защото за да започнеш работа в системата на МВР трябва да има обявен конкурс на който да се явиш. Това с подаването на документите, директно там където искаш да работиш беше до преди 3 години. Конкурсите можеш да следиш тук, а за да имаш представа как да се подготвяш, можеш да разгледаш тук Ако си със средно образование следи конкурсите за категория Е, а ако си с висше - за категория Г.
"Прехвърляне" в школата на Симеоново (т.е. Академията на МВР) няма как да стане. Трябва да си кандидатстваш, за да влезеш и то само отначало. Обаче срока за подаване на документи е до 27-ми май... Подробности тук
Изображение

Назад към Извън Темата