Тъжната статистика или как да не се случва това

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Тъжната статистика или как да не се случва това

Мнение от ktv » 15 Май 2009, 13:41

Предлагам да има такава тема, в която да се постват всички катастрофи с нашата любима марка. В нея да се уточняват подробности около конкретните инциденти и нещо като анализ, с цел как това е можело да се избегне. Мисля, че ще има възпиращ към екстремни преживявания ефект. Ако тази тема все пак просъществува, нека да пишем в нея по- малко. Ето и пресен случай:

Шофьор на BMW загина при тежка катастрофа
15.05.2009 11:58
Шофьор на лек автомобил BMW загина намясто при катастрофа, съобщи МВР.
Тежкият инцидент е станал около 7,50 ч. на пътя между селата Венец и Черноглавци.
По първоначална информация водачът е загубил контрол над управлението и колата излязла извън пътното платно.
Загиналият мъж е 33-годишният собственик на возилото Орхан Ахмед, който е пътувал сам.
Предстои изясняване на причините за катастрофата.
По случая се води следствие.

Както пише, не е ясно при какви обстоятелства, но каквото и да е, жалко за човека!
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 15 Май 2009, 15:15

MORE BEER!

Потребител
Аватар

Мнение от GorillaZoe » 15 Май 2009, 15:54

сигурно то форума на мерцедес в момента си викат : "скивахте ли .. турчин. "

Жалко за човека... ма да е карал по внимателно...
CaHuTaPa написа:SORRY че не е измита но водата скочи с 4% и е скапо Удоволствие :)

Yordanovv написа:Има ракаро седялки , къстъм боя , оборотомер , подлакатник колони "aico", цд , мислих и турбо да и слагам ма се отказах

ЦЪК

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 15 Май 2009, 23:31

Яко :OT: извинявам се

Ако си караш с ограничението и пазиш дистанция отговаряща на пътната обстановка няма как да стане ПТП. Но и да правиш всичко това някой с друга кола ще се направи на по-по-най и ще реши да изпреварва и ще стане мазалото. Или ще реши, че колата му е най-бързата и за него не важът ограниченията на скоростта. Най-често си мислят, че са безсмъртни и безстрашни.

Днес бях пряк свидетел и участник как един пе*ераст с МЛ реши, че трябва да изпревари на не пресечана маркировка, знак забранено изпреварването и аз срещу него. Добре, че беше широк пътя и се разминахме без инцидент. Сега да питам кой е виновен? Яд ме е че и да бях съобщил в полицията, че джип Мерцедес МЛ с еди каква си рег. е щял да направи ПТП с мен и то челно с над 100км/ч щяха да ме освиркат по телефона и то могъщо и нищо нямаше да се случи повече.

Иначе на 112 до сега като съм се обаждал са ме разпитвали подробно и винаги след това е имало резултата. Звъня за пожари по пътя вече 3-4 пъти. Даже 1 път ми върнаха обаждане от пожарната да ме питат от коя страна на магистралата гори да знаят и да не обикалят. :)

Колеги ползвайте го този телефон 112 поне при пожар като видите. Няма смисъл да изгори гора, нива или нещо друго защото Х си хвърля цигарата през прозореца на колата. Аз Y лично ще напляскам Х ако го видя да го прави пред мен :twisted: ЗАКЛЕВАМ СЕ!

По темата:

Мисля, че от темата ще има смисъл до толкова, че ще разберем ако някой от форума е пострадал и да идем и да му помогнем кой с каквото може

Поздрави
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от drinoff » 16 Май 2009, 1:52

Пич ти както и да караш .... файда нема.... защото не си ти сам участник в движението... аз ако почна да разправам кви ситуации тука.. в Некав никав град Разград...

Оня ден си бръмча из града към центара...и има лек трафик(5 коли на едно крастовище дет няма светофари) и сме се престроили 4 коли за на дясно аз съм първи нали.. и съм се престорил в лентата за на дясно и направо.. а до мене е лентата естественно само за на ляво и идва некав Манго и застава до мене на лентата само за на ляво(с БМВ беше от по старите) ма турбо газар...наданил музиката раката на джама и спре той .. и чакаме.. ... аз нарочно не тръгнах а изчаках по принцип съм по- внимателен на кръстовища. Тоа тръгна направо и не завива и от наше лево се задава некав камион...на пух и прах щеше да го направи.. както и да е.. най нахално мангото слезна и почна разправия... и ние блокирани нема на каде да варим понеже той сви в наща посока и немаше накаде и аз спрях.. изгледахме се на сеира му.. и си викам чей да покарам след тоа малко... вервайте ми за този човек нема правила.. кара кадето ще и се престоява кадето ще .. престроява се за на ляво пердаше на дясно... представяте ли си .. а куките спрели изванградско.. казвам ви ако куките спрат в града ще станат милионери.. пално с манго-та зели книжки с пари... от да не казвам името на инструктора щото........

Тва за разград.....
просто съм се отчаял .. вече карам с супер повишено внимание.. особенно като видя от теа убийци...
Изображение

Neverborn...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Spiro » 16 Май 2009, 4:10

Zubcho написа:Яко :OT: извинявам се

Ако си караш с ограничението и пазиш дистанция отговаряща на пътната обстановка няма как да стане ПТП. Но и да правиш всичко това някой с друга кола ще се направи на по-по-най и ще реши да изпреварва и ще стане мазалото. Или ще реши, че колата му е най-бързата и за него не важът ограниченията на скоростта. Най-често си мислят, че са безсмъртни и безстрашни.

Днес бях пряк свидетел и участник как един пе*ераст с МЛ реши, че трябва да изпревари на не пресечана маркировка, знак забранено изпреварването и аз срещу него. Добре, че беше широк пътя и се разминахме без инцидент. Сега да питам кой е виновен? Яд ме е че и да бях съобщил в полицията, че джип Мерцедес МЛ с еди каква си рег. е щял да направи ПТП с мен и то челно с над 100км/ч щяха да ме освиркат по телефона и то могъщо и нищо нямаше да се случи повече.

Иначе на 112 до сега като съм се обаждал са ме разпитвали подробно и винаги след това е имало резултата. Звъня за пожари по пътя вече 3-4 пъти. Даже 1 път ми върнаха обаждане от пожарната да ме питат от коя страна на магистралата гори да знаят и да не обикалят. :)

Колеги ползвайте го този телефон 112 поне при пожар като видите. Няма смисъл да изгори гора, нива или нещо друго защото Х си хвърля цигарата през прозореца на колата. Аз Y лично ще напляскам Х ако го видя да го прави пред мен :twisted: ЗАКЛЕВАМ СЕ!

По темата:

Мисля, че от темата ще има смисъл до толкова, че ще разберем ако някой от форума е пострадал и да идем и да му помогнем кой с каквото може

Поздрави

Колега Зъбчо съгласен съм с всичко което каза само едно не ми стана ясно ако примерно...аз си чакам на светофар някъде където и да е и ти си в колата пред мене или зад мене или до мене и аз си тръсна или изхвърля цигарата през прозореца на колата ще ме напляскаш ?...Давам пример с мене,а може да е всеки от форума примерно :roll:
Живей у борчове,за да те помнат хората !!!

Потребител
Аватар

Мнение от GorillaZoe » 16 Май 2009, 10:34

аз лично съм фърлял на един такшиш кутията от цигарите обратно в лицето през прозореца на светофар ... до бой не се стигна .. щото тоа явно добре прецени беснотията ми в погледа...
CaHuTaPa написа:SORRY че не е измита но водата скочи с 4% и е скапо Удоволствие :)

Yordanovv написа:Има ракаро седялки , къстъм боя , оборотомер , подлакатник колони "aico", цд , мислих и турбо да и слагам ма се отказах

ЦЪК

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 16 Май 2009, 15:20

Няма оправия и ще става все по зле-колите се увеличават, пътища-няма. Напрегнатата обстановка изнервя докрай шофьорите и накрая правят глупости :confused:
Никой не мое ма връне на селу!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от speed.dem0n » 16 Май 2009, 15:23

saleen написа:Няма оправия и ще става все по зле-колите се увеличават, пътища-няма. Напрегнатата обстановка изнервя докрай шофьорите и накрая правят глупости :confused:

проблема е 50/50 пътища и култура на шоферите. Ако се спазва поне 50 % от правилника от 50% от шофиорите нема да има толкова много катастрофи. тоя бас лова е карал с над 120

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Spiro » 16 Май 2009, 20:00

GorillaZoe написа:аз лично съм фърлял на един такшиш кутията от цигарите обратно в лицето през прозореца на светофар ... до бой не се стигна .. щото тоа явно добре прецени беснотията ми в погледа...

Човек тука говориме да си тръсна през прозореца не кутията да си хвърля трябва да си мега селяк тва да го направиш....както и да е темата е за друго ;)
Живей у борчове,за да те помнат хората !!!

Назад към Извън Темата