Радар Детектор или gps???
Модератор: Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- GERMAN POWER
- кандидат ентусиаст
-
Радар Детектор или gps???
Тема за триене 

Последна промяна GERMAN POWER на 15 Ное 2011, 13:04, променена общо 1 път
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Не хваща камерите , просто има POI с описани вътре камери на кат , патрулките къде седят (дебнат) най-често и тн и гармин не е най-добрия варянт , насочи се към IGO
I'm slowly drifting

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Ако ще натискаш и искаш да спестиш някой акт-радар детектор.
Ако често се губиш, зле си с ориентацията или пък често ходиш на непознати места - навигация.
Ако често се губиш, зле си с ориентацията или пък често ходиш на непознати места - навигация.
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
Аз пробвам Trapster GPS за смарт телефоните и е доста яко , само повечко хора да го имат - в реално време се проследява всяко преместване на патрулите

Радар детекторите ловят сигналите на радарите и са най-сигурни. Навигацията не засича сигналите на радарите, а единствено уведомява къде ОБИКНОВЕНО дебнат катаджии. Веднъж карах Пловдив - София без антирадар, само с GSP и се изнервих щото помагистралата имаше към 50 точки за катаджийски засади, за които GPS-а ме предупреди, но от тези 50 места катаджии дебнеха само на 3.
А освен това нямаш гаранция, че катаджиите няма да си изберат ново място за засада. И докато точката бъде вкарана в GSP софтуера много хора ще спонсорират семействата на НЕзагиналите служители на МВР
А освен това нямаш гаранция, че катаджиите няма да си изберат ново място за засада. И докато точката бъде вкарана в GSP софтуера много хора ще спонсорират семействата на НЕзагиналите служители на МВР

- -Maxxx-
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Ci
колеги мога да ви предложа такава навигация с радар, операционната система е Windows има тъч скрийн меню на български и карта на европа в която е включена и българия разбирасе.. точността е 2 метра като има настройки за пешеходец, велосипедист, автомобил камион и т.н. и е на много добра цена.. !!!

DirtySouth написа:........... гармин не е най-добрия варянт , насочи се към IGO
Подкрепям !
Само да спомена, че GPS-а и Радар детектра, нямат нищо общо. Т.е. ако имаш възможност е най-добре да имаш двете. Ако само за даспестиш някой АКТ - радар детектор.
Приятелите идват и си отиват, а враговете се натрупват.
Pin2 написа:DirtySouth написа:........... гармин не е най-добрия варянт , насочи се към IGO
Не съм съгласен

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
V-max написа:Аз пробвам Trapster GPS за смарт телефоните и е доста яко , само повечко хора да го имат - в реално време се проследява всяко преместване на патрулите![]()
Много добро наистина, но няма за моя телефин HTC HD и за iGO, програмата, която аз ползвам

Отделно от това, ние българите не сме толкова задружен народ, като всички останали и като гледам колко малко репорта има за нашата държава...всеки чака някой друг да му пусне информацията, а така не става

Иначе идеята е уникална и много добра, за съжаление този път никой не може да ни е виновен, освен нас самите.
14 мнения
• Страница 1 от 1