Хлапаци слагат камъни на пътя, 7 коли потрошени
Модератор: Общи модератори
45 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Кофти работа !
Странно как в различни краища на страната се правят едни и същи простотии!
Преди месец минавам по един булевард а на него камък поне 30-35 кг.
На тротоара две хлапета по на 10 години. Спирам, размахвам пръст, държа конско и ги карам да го махнат . Едва , едва с влачене и бутане го отместиха .Спрял съм движението със моята кола да не ги отнесе някой.
След 10 минути се връщам , камъка пак на средата, децата там и друг колега-шофьор им чете конско . Почнах и аз отначало . Но ми писна и започнах пожеланията към майките и чак тогава се махнаха!
Най-лошото е ,че виждах в очите им някакво безумие!
На тротоара две хлапета по на 10 години. Спирам, размахвам пръст, държа конско и ги карам да го махнат . Едва , едва с влачене и бутане го отместиха .Спрял съм движението със моята кола да не ги отнесе някой.
След 10 минути се връщам , камъка пак на средата, децата там и друг колега-шофьор им чете конско . Почнах и аз отначало . Но ми писна и започнах пожеланията към майките и чак тогава се махнаха!
- ТУРБО
- луд с палатка
-
- Кара: Хората да залягат
- Детайли за колата: кихащо кабрио
Навсякъде има гадни копеленца!
Преди около 20-тина дни по пътя към Враца(на ислизане от Мездра),едно хлапе ни замери с камък в предния прозорец,добе че е оригиналното стъкло и камъка не влезе при нас,ако беше от тия ментета в Кобра щеше да има пострадали!
Поне го заловихме и полицията пое случая!
Преди около 20-тина дни по пътя към Враца(на ислизане от Мездра),едно хлапе ни замери с камък в предния прозорец,добе че е оригиналното стъкло и камъка не влезе при нас,ако беше от тия ментета в Кобра щеше да има пострадали!
Поне го заловихме и полицията пое случая!
Желязото се калява докато е горещо! Това са деца играе им се правят им се простотий. Нормално е като за всяко дете, но има една граница, която всеки човек било то дете, мъж, жена не бива да прекрачва.Все пак тези деца не са бавноразвиващи и могат да осъзнаят постъпката си.
Пък и нека не се драматизира излишно, вчера бях при едно приятелче да пием кафе.В тях беше и сестра му с нейни приятелки(момичета 8-ми клас).В 13:00 на обяд се бяха напушили и напили като прасета, само една можеше да седи на таборетката без да падне.МОга да дам и още куп примери, но във всяко стадо си има черни овце, а на нас ни остава надеждата държавата да си свърши работаат и децата да си вземат поука
, че иначе след някоя друга година ще вземат книжки ще се качат на бързи ИС-ки или ГоУфове и тогава става страшно 
Пък и нека не се драматизира излишно, вчера бях при едно приятелче да пием кафе.В тях беше и сестра му с нейни приятелки(момичета 8-ми клас).В 13:00 на обяд се бяха напушили и напили като прасета, само една можеше да седи на таборетката без да падне.МОга да дам и още куп примери, но във всяко стадо си има черни овце, а на нас ни остава надеждата държавата да си свърши работаат и децата да си вземат поука

- KON4ETO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М5
- Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
- Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК
Какви лекенца има заслужават един як бой. Как им ги ражда главите да правят тия простотии ама са тъпи като манастирски джапанки. Та неме нанесе бог да го видя как слага камъка на платното направо ще го направя у главата на цветен телевизор и ще го оставя на патя за да го гледат всичките хора какъв е малоумник

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Odita написа:Желязото се калява докато е горещо! Това са деца играе им се правят им се простотий. Нормално е като за всяко дете, но има една граница, която всеки човек било то дете, мъж, жена не бива да прекрачва.Все пак тези деца не са бавноразвиващи и могат да осъзнаят постъпката си.
Пък и нека не се драматизира излишно, вчера бях при едно приятелче да пием кафе.В тях беше и сестра му с нейни приятелки(момичета 8-ми клас).В 13:00 на обяд се бяха напушили и напили като прасета, само една можеше да седи на таборетката без да падне.МОга да дам и още куп примери, но във всяко стадо си има черни овце, а на нас ни остава надеждата държавата да си свърши работаат и децата да си вземат поука, че иначе след някоя друга година ще вземат книжки ще се качат на бързи ИС-ки или ГоУфове и тогава става страшно
и ти смяташ че е нормално момичета 8-и клас да са пияни на свине в 13:00?!

и престанете с тая държава!!!

не е тя виновна че родители не ги е еня за децата йм

ето и статията в 24 часа, прочетете хубаво какво пише там, и пак кажете че се драматизира излишно случката

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=134158
.. моя баща сигурно би ме накарал мен да изпадна в шок.Полицията извикала родителите им, които като разрбрали какви са ги вършели децата им, изпаднали в шок.
Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Re: ...........
Тоо Cool написа:Лелелел...БМВ-та...линейка......аз ако имах малко повече свободно време с най-голямо желание и много лесно бих разбрал кои са тия боклучета, бих ги причакал след даскало да се приберат и бих (с огромно желание и задоволство) разпробил по една дупка в колената им...с огромен кеф ще се наслаждавам на писъците им!!!!! Такива отпадъци са само и единствено за бавни гаври за назидание на евентуалните бъдещи техни последователи!!!!!!!! Ееееех що неам малко повече власт
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Винаги съм ти се възхищавал колко си мил

- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Re: ...........
Тоо Cool написа: Ееееех що неам малко повече власт![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Защото си извратен

Иначе нека си получат заслуженото според закона

8.32
- mihal
- ентусиаст
-
- Кара: E39 520i touring 2001/9
alexand написа:.. моя баща сигурно би ме накарал мен да изпадна в шок.Полицията извикала родителите им, които като разрбрали какви са ги вършели децата им, изпаднали в шок.
Ше изпаднат ами..... ся кат ги накарат да плащат щетите има да стоят гладни малките гадинки, та барем им дойде акъла.

klintan66 написа:Кофти работа !
Колега, защо си спрял движението. Нека ги отнесе някоя кола. После родителите им да съдят и да ги вкарат там където им е мястото. Ебаси боклуците. Да не създават деца като нямат мозък да ги възпитат. Родителите са виновни, а не децата. Те са за капачки и тем подобни мъчения!

- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
-
ако ми направат такова нещо на колата хвърлям един у багажника и после при един познат да му сцепи втулката от тия неща може и до смъртен случай да се стигне
- GorillaZoe
- Потребител
-
тва ми напомня на една моя случка ... зимата си карам и от неква градинак се наредили 4-5 дрислиовтси и целят колите със снежни топки ... ма бая ме стреснаха ..щото тия бая явно мачкат топките ..и кат те плесне в прозореца се едно с камък са те ударили.... та аз си продължих ма в първата пряка опратен и спрях зад градинката.. слезнах си най-спокойно и почнах да се разхождам ... и леко леко към ония 5мата с топките ... някаде на 10 метра кат му теглих 1 спринт в техната посока ..само 1 го признавам че извади рефлекс и побягна ..ма 4ма успях да хвана ..кои с плесница , кой със шут ... абе събрах ги на една купчинка ... лежат и ми се молят кат на господ бог да не ги бия поече .... оверих се че на сички бях пуснал по един плесник и си тръгнах ... според мен тия поне още 1-2 зими им е държало топло ...
Не казвам ,че с бой се постига сичко ..но според мен метода е от ефикасните.
Не казвам ,че с бой се постига сичко ..но според мен метода е от ефикасните.
CaHuTaPa написа:SORRY че не е измита но водата скочи с 4% и е скапо Удоволствие![]()
Yordanovv написа:Има ракаро седялки , къстъм боя , оборотомер , подлакатник колони "aico", цд , мислих и турбо да и слагам ма се отказах
ЦЪК
- DroW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d M Sport, X3, X6
От цялата работа няма кои да съди въпросните лекета понеже на собствениците са им написани протоколи за ПТП и те си завеждат щетите при застрахователя. Така че евентуално някои застраховател да ги съди което е малко вероятно а и имаите предвид че са били няколко деца някои са и малолетни. Тоест няма да ги съдят в наща страна деца не се съдят и практиката на полицията е да си затваря очите в такива случаи.
Затова като се видят такива дечица трябва хубав здрав бои да им се дръпне и евентуално да им се счупи някоя ръка или крак, защото тука властва основно закона на дивия запад.
За справка може да гледате по National Geographic в някои страни си имат затвори за малолетни и непълнолетни и за кражба и нападение над държавен служител лежиш 16 години. Така трябва здрава ръка да пипне според мене. И после родителите да видиш как ще внимават и как ще възпитават децата си.

Затова като се видят такива дечица трябва хубав здрав бои да им се дръпне и евентуално да им се счупи някоя ръка или крак, защото тука властва основно закона на дивия запад.

За справка може да гледате по National Geographic в някои страни си имат затвори за малолетни и непълнолетни и за кражба и нападение над държавен служител лежиш 16 години. Така трябва здрава ръка да пипне според мене. И после родителите да видиш как ще внимават и как ще възпитават децата си.
- GorillaZoe
- Потребител
-
само пак да се намеся ... има голяма вероятност на хората дето са си потрошили колите в камъните да им напишат акт за превишена скорост... щото навремето така прайха като някой отидеше зад кат да му пишат протокол за застрахователите ако си е пречукал джантите в някоя дупка... идеята е ,че ако си карал с позволената скорост е щяло да успееш да спреш преди дупката (в случея камъните) ... ма какво да ви кажа дебилна държава с дебилни закони и още по дебилни полицай.
CaHuTaPa написа:SORRY че не е измита но водата скочи с 4% и е скапо Удоволствие![]()
Yordanovv написа:Има ракаро седялки , къстъм боя , оборотомер , подлакатник колони "aico", цд , мислих и турбо да и слагам ма се отказах
ЦЪК
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
DroW написа:...
то и тука има ТВУ-та
*ТВУ-Трудово възпитателно училище

45 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3