Неволи по живота в София

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 4-цилиндрово сешоарче

Неволи по живота в София

Мнение от S204 » 15 Май 2009, 20:21

Здравейте колеги и колежки, зад монитора седи един 18 годишен горд собственик на е30. От известно време ползвам форума за набавяне на части, сега дойде време и да разкажа нещо. Сигурно има още стотици такива теми, но все пак и аз да споделя своите неволи:
Една нощ е достатъчна на търсещите на "аванта" части да ви опоскат колата - вчера с усмивка на уста поглеждам машината и си викам, ей, става се по-красива с всеки изминал ден, днес се събуждам с нови сили за живот и разкривам...че стъкълцата на предните мигачи ми ги няма, някой прилежно ги беше свалил, дори любезно ми е оставил крушките по местата им. Квартала е Гоце Делчев, в столицата.
Разбирам, че загубата е смешна като цена, просто факта, че някой е посегнал поражда доста крайни емоции у мен.
Пускам темата като повод за разговор и затова я поствам в този раздел, благодаря за вниманието. :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от WALL » 15 Май 2009, 20:25

Мненията са изтрити от WALL
Последна промяна WALL на 28 Юли 2009, 14:36, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 15 Май 2009, 20:36

Ми затова братле давам всеки месец по 80лв за платен паркинг в Красно село ,просто като я видях първия път със свалени лаисни пред блока изпитах едно такова гадно чувство което не го пожелавам на никого!
Аз точно днес си мислех за тази скапана държава,един път плащаме данъци на полицаите който днеска ги гледам спряха патрулката и 1ч и 20мин пиха кафенце и си лафиха сладко сладко втори път плащаме за паркингите!Един път плащаме здравни усигоровки и после на лекарите пак отделно!
Добре че ще се бега в Мюнхен догодина че то това не се издържа,цял ден бачкаш тръгваш си от работа огледалата ти свалени! :evil: :evil:
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

Потребител
Аватар

Мнение от GorillaZoe » 16 Май 2009, 2:58

Неприятна история ... предлагам да огледаш 1-2 преки откъдето живееш и намериш съседе със е3-ката дето те ползва за резервни части...

А като става въпрос за тъпите куки.. оня ден слизам в центрото да ям гирос (гръзки дюнер) и там до заведението некаф с една опел фронтера се качил на тротоара и кат подпрял колчето дето са го сложили точно с идеята такива като него да не катерят тротоара ..та то на 30 градуса ъгъл под решетката на джипа... гледам квото гледам и му теглих ена псувня на тоа ..и заключих ,че ще да е селянин некаф си.. ТА налазвам аз гиросите и вътре 2ма ушати нагъват лакомо и грухтат нещо... отидох при тях и им викам : "е колеги оня с опела не го ли видяхте как е нагънал колчето .." и единия ми вика с пълна уста "тоа принципно не спира тука" ... в първия момент бях шах и мат .. щото докато асимилирам тоа тъпанар какво ми казва ..ма после ме напуши един смях.. ма почти на рев ме изби .. и на тях им теглих една ..и отидох да си хапвам ..
CaHuTaPa написа:SORRY че не е измита но водата скочи с 4% и е скапо Удоволствие :)

Yordanovv написа:Има ракаро седялки , къстъм боя , оборотомер , подлакатник колони "aico", цд , мислих и турбо да и слагам ма се отказах

ЦЪК

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e60 530d M Sport, X3, X6

Мнение от DroW » 16 Май 2009, 8:11

GorillaZoe написа:Неприятна история ... предлагам да огледаш 1-2 преки откъдето живееш и намериш съседе със е3-ката дето те ползва за резервни части...

А като става въпрос за тъпите куки.. оня ден слизам в центрото да ям гирос (гръзки дюнер) и там до заведението некаф с една опел фронтера се качил на тротоара и кат подпрял колчето дето са го сложили точно с идеята такива като него да не катерят тротоара ..та то на 30 градуса ъгъл под решетката на джипа... гледам квото гледам и му теглих ена псувня на тоа ..и заключих ,че ще да е селянин некаф си.. ТА налазвам аз гиросите и вътре 2ма ушати нагъват лакомо и грухтат нещо... отидох при тях и им викам : "е колеги оня с опела не го ли видяхте как е нагънал колчето .." и единия ми вика с пълна уста "тоа принципно не спира тука" ... в първия момент бях шах и мат .. щото докато асимилирам тоа тъпанар какво ми казва ..ма после ме напуши един смях.. ма почти на рев ме изби .. и на тях им теглих една ..и отидох да си хапвам ..

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Колега това е за вицове направо. :)
Изображение

Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от GorillaZoe » 16 Май 2009, 10:30

Виц..виц.. ма реалност ...
явто тва са "местните шерифи" и познават пича с фронтерата.. и навиците му къде спира... ма не е в тва въпроса нали... са кат минавам ..тва колче още тъй климбнало и спъва хората...
CaHuTaPa написа:SORRY че не е измита но водата скочи с 4% и е скапо Удоволствие :)

Yordanovv написа:Има ракаро седялки , къстъм боя , оборотомер , подлакатник колони "aico", цд , мислих и турбо да и слагам ма се отказах

ЦЪК

Назад към Извън Темата