Поредното доказателство за българската завист!
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ***BMW-FEN***
- кандидат ентусиаст
-
feel , Kregec споменава, че паркира колата си на едно и също място от няколко години. Така че едва ли е запушил някого

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
На едно приятелче така му надраха вектрата и му счупиха едното огледало, проява на особен вид селски шубелизъм-като те е яд на някой, да му кипазиш колата. Вярно е, че го има навсякъде по света, но дали е в такива размери както у нас ме съмнява
Както пее баба Ивана-"ние сме номер 1" 

Никой не мое ма връне на селу!
- Vaio E30
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 комби
bmw318и
преди 2 седмици на един колега от форума и мои колега във фирмата по същия начин в Люлин спира пред гаджето си но не на паркинга за да не заема на някои мястото а отстрани и на сутринта капака на нищо-няколко кръга направо до желязо и за съжаление няма каско и сега олекна с 200 излишни лева ама няма как

- ***BMW-FEN***
- кандидат ентусиаст
-
feel написа:***BMW-FEN*** написа:feel , Kregec споменава, че паркира колата си на едно и също място от няколко години. Така че едва ли е запушил някого
Колега,мисълта ми беше дали някой път е запушил някой,който в последствие е решил да направи това.При всички положения случилото се е наистина много неприятно.
Наистина както и да се е случило е стршно неприятно

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Е кажете как да си купи човек що годе добра кола в БГ?
Добре,че имам гараж и пак не е застраховка...
В CH ако те хванат за такава вандалска проява ще има да плащаш глоба цял животец.
Добре,че имам гараж и пак не е застраховка...
В CH ако те хванат за такава вандалска проява ще има да плащаш глоба цял животец.
Re: Поредното доказателство за българската завист!
feel написа:Колега да не би да си запушил някой и затова да ти го е направил.
И като запушиш някого, това му дава право да те вкара вътрешно с няколко стотин лева?
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Извода е следния:
Някой колега който така или иначе е решил да си боядисва колата цялостно си жертва колата. Залагаме я на някой паркинг на който дерът без причина и си се скриваме. 2-3 коли си спинкаме на смени и си дебнем. Хващаме човекът и си викаме полиция или ако е някой дребен сополанко викаме мама и татко да плащат щетите в троен размер.
Един мой колега всяка сутрин осъмваше с нова драскотина по колата си. Спираше на 1 и също място пред блока. Първо врата, после калник, после капак и накрая му дадох моята кола за 1 вечер. Заложиха се с още един френд цяла нощ. На сутринта го хванаха красавеца как дере. Мъж на 55-60г. се оказва. Следва полиция и тн. Накрая драскачът кихна 800лв. и моя човек си боядиса колата цялата.
Правете си извода сами. Забравих да спомена при залавянето на драскаче е хубаво да викнем и някоя от телевизиите да се види какво е наказанието (вандалска проява мисля беше), та другите да се замислят малко дали трябва да се прави и най-важното е плащането в троен размер. Като се наложи да кихне едни 1000-2000 или повече левчета и после ще обикаля чуждите коли от далеч.
Поздрави и да знаете, че и моята кола е с 1 хубава деруга от предния капак до задната врата. Няма спасение братче.
Някой колега който така или иначе е решил да си боядисва колата цялостно си жертва колата. Залагаме я на някой паркинг на който дерът без причина и си се скриваме. 2-3 коли си спинкаме на смени и си дебнем. Хващаме човекът и си викаме полиция или ако е някой дребен сополанко викаме мама и татко да плащат щетите в троен размер.
Един мой колега всяка сутрин осъмваше с нова драскотина по колата си. Спираше на 1 и също място пред блока. Първо врата, после калник, после капак и накрая му дадох моята кола за 1 вечер. Заложиха се с още един френд цяла нощ. На сутринта го хванаха красавеца как дере. Мъж на 55-60г. се оказва. Следва полиция и тн. Накрая драскачът кихна 800лв. и моя човек си боядиса колата цялата.
Правете си извода сами. Забравих да спомена при залавянето на драскаче е хубаво да викнем и някоя от телевизиите да се види какво е наказанието (вандалска проява мисля беше), та другите да се замислят малко дали трябва да се прави и най-важното е плащането в троен размер. Като се наложи да кихне едни 1000-2000 или повече левчета и после ще обикаля чуждите коли от далеч.
Поздрави и да знаете, че и моята кола е с 1 хубава деруга от предния капак до задната врата. Няма спасение братче.

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2