За кого да гласуваме?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 15 Май 2009, 10:09

Малко от "предизборния фолклор":

"Ако на изборите има бюлетина с надпис "Против всички" или "Да пукнете копелета гадни!", то за нея ще гласуват около 99 процента от населението."
Без страх, без спирачка!

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 15 Май 2009, 10:29

biohazard написа:в Сърбия ... и пак се оправиха и са доста по-напред от нас!!

Направо си скъсаха задниците да се оправят :mhihi: Оня ден Югославия, вчера Черна гора, днес Косово, утре Санджак и Войводина. И накрая ще могат да обяват война само на Сан Марино и Лихтенщайн. :mhihi:

Те тогава като им срихана държавата преди 10 години цяла България хулеше правителството що дало коридор за бомбардировките. Да, наведохме се грозно, но нито ни бомбардираха, а само накярихме от цялата ситуация. А кухите сърбежи за това, за което ги бомбардираха (Косово) сега сами ще си го дадат (ако не признаят независимостта, няма ЕС).

И според мен във външно, че и във вътрешно политически аспект, всички правителства от 20 години досега се държат много добре. Това, че крадат е неоспоримо - обаче няма държава (дори и Германия), в която да не се краде. И тъй като завистта е една много разпространена черта в България, то съответно много хора им прилошава при мисълта, че политиците могат да изкарват лесни пари (примерно крадейки), а те не могат - и ги изкарват по-черни от дявола.

biohazard написа:Че българина е прост,наивен,доверчив,лесно забравящ лошите неща и т.н. е факт

Напротив, повечето българи имат доста висок интелект и не могат да бъдат лесно излъгани. Хората са предимно гостоприемни, а не сляпо доверчиви. Лошите неща не се забравят, но се прощават, което е едно много ценно качество.

biohazard написа:Аз ГАРАНТИРАМ,че поне още 10 год. положението в бг ще е трагично за болшинството от народа!

Някои се занимават с позитивни неща (които случайно увеличават и личното им [вкл. финансово] благополучие), а за други черногледството се е превърннало в професия.

biohazard написа:Защо мислите,че за 20 год. още няма ефективно излежаващ присъда известен престъпник!?

И верно само в България няма съдебна справедливост?! Колега, като ти гледам ника, би ли погледнал тук
http://4.bp.blogspot.com/_yxQoWLYiDrQ/S ... or+all.jpg
и тук
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/e ... Failed.jpg
Тия нещица за България ли са писани или за едни други държави?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М5
Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК

Мнение от KON4ETO » 15 Май 2009, 10:57

Аз определено ще гласувам за АТАКА
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 15 Май 2009, 11:15

Гласувайте за когото искате, стига скапаните ДПС да са по-малко в скапания парламент, тоя Доган имам чувството, че е вечен, бахти! Ще му гледаме скапаната физиономия още маса време.
:( :|

конкретно: ГЕРБ

п.с. и стига с този Бойко, ГЕРБ не е само Бойко, както ДПС не е само Доган и БСП не е само Станишев.
You said: "Time will change!" What if it changes you?

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 15 Май 2009, 11:32

:yes: Трябва да се гласува. Останалото е въпрос на вкус и предпочитания. Според мен трябва да се уважават хората, които имат активна (да се чете - правят нещо, а не само се плюнчат) позиция, макар тя да не съвпада с нашата собствена :)

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 15 Май 2009, 12:52

flame написа::yes: Трябва да се гласува. Останалото е въпрос на вкус и предпочитания. Според мен трябва да се уважават хората, които имат активна (да се чете - правят нещо, а не само се плюнчат) позиция, макар тя да не съвпада с нашата собствена :)

+1, но не за "матрицата", защото тя като партия ще "презарежда" още 4 години. Стига глупости е правила столетницата!
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

Предишна

Назад към Извън Темата