договор, за покупко продажба от Англия? help

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

договор, за покупко продажба от Англия? help

Мнение от kompi » 14 Май 2009, 18:24

Колеги, не можах да намеря в търсачката ,а и на други места! Трябва ми празна бланка, която се пише между продавача и купувача (мисяля че се пише ръкописно и не е нотариално заверена). Понеже талона го имам целия, но е на англичанина. Не е отписвана колата в ДВЛЕЙ.
Много ще съм благодарен, ако някой помогне! не съм регистрирал досега МПС от Англия и ми е малко объркано!
Благодаря!
Сучииии!

ентусиаст
Аватар
Кара: G02 ///M40d

Мнение от blacksapphire » 14 Май 2009, 19:18

Вписвай си твоето име в графа New Keeper

и два подписа долу на seller и buyer и си готов за кат :winky:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kompi » 14 Май 2009, 20:46

и аз така му обяснявам на човека, но той искал договор, затова търся.
Сучииии!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E90 335d, F30 320d

Мнение от nikinenov » 15 Май 2009, 11:03

Няма договор, тази бланка е част от В5 талона (двете големи страници А4) който имате, пишете там ню кийпър ала бала подписвате се, късате и готово - това си важи за ДВЛЕЙ като се пререгистрира, отделни договори няма (Освен ако не е купена от някой дилър в Англия и той си пише негов си договор но то е по скоро като квитанция за платените пари)
Only a month ago, I stepped out of the Ferrari 430 and thought that maybe in 200 years, someone, somewhere, using materials that don't currently exist, will make something better. But in fact, I only had to wait four weeks. The M5 is that good.

Назад към Извън Темата