договор, за покупко продажба от Англия? help
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- kompi
- младши ентусиаст
-
договор, за покупко продажба от Англия? help
Колеги, не можах да намеря в търсачката ,а и на други места! Трябва ми празна бланка, която се пише между продавача и купувача (мисяля че се пише ръкописно и не е нотариално заверена). Понеже талона го имам целия, но е на англичанина. Не е отписвана колата в ДВЛЕЙ.
Много ще съм благодарен, ако някой помогне! не съм регистрирал досега МПС от Англия и ми е малко объркано!
Благодаря!
Много ще съм благодарен, ако някой помогне! не съм регистрирал досега МПС от Англия и ми е малко объркано!
Благодаря!
Сучииии!
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
- nikinenov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 335d, F30 320d
Няма договор, тази бланка е част от В5 талона (двете големи страници А4) който имате, пишете там ню кийпър ала бала подписвате се, късате и готово - това си важи за ДВЛЕЙ като се пререгистрира, отделни договори няма (Освен ако не е купена от някой дилър в Англия и той си пише негов си договор но то е по скоро като квитанция за платените пари)
Only a month ago, I stepped out of the Ferrari 430 and thought that maybe in 200 years, someone, somewhere, using materials that don't currently exist, will make something better. But in fact, I only had to wait four weeks. The M5 is that good.
4 мнения
• Страница 1 от 1