Кое за теб е по важно?
Модератор: Общи модератори
64 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- sixstraight
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 M5 20 JAHRE
- Мечтае да кара: E34 520 на метан
Re: ....
Манчев73 написа:narcosan написа:Колега стом си пробвал с добро и не се разбира му хварли един бои![]()
П.С Бииги да те уважаватТези дето си го тарсат разбирасе
Ама как така само тези дето си го ТАРСАТ бе?Бой наред......то тези дето не си го ТАРСАТ в момента утре ще го поТАРСАТ и треа пак наново бой.......Треа са БИИГАТ наред,ако не мое се Биигаш треа ги ръгаш с нож или да ги стреляш или да ги издебнеш кога са сами и тогаз да им скочиш с още 10 френда........наш как са ОСИРГАТ?
Биигаи да те уважават!!!!
Скоро един приятел разправяше как си карал москвича и некви с алди а8 му се издървили, че не им направил път и на светофара свалили джама и му викат: ''абе ти БИЕН ли си скоро!'' Ако хвърлят юмруците така както хвърлят думите на посоки

Всички пътища водят към НАДИН 

- narcosan
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М6 G-POWER
- Детайли за колата: BMW 330D M PAKET
.....
КолегА Манчев73 няма смисал даже и да се плуем
Може да преминем направо кьм скубането
но това е наи лесното а и имах предвид 4е като някои ти се качи на главата е хубаво да го свалиш на земията сас някои друг удар
:javascript:emoticon(':winky:')winky:

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
lycki написа:но някой хора от друго не разбират
А бе има такива, които ако разбираха от това, бая бой да са изяли... Преди тренирах Муай-Тай и доста добре ми се отразяваха на нервите сериите на боксовия чувал. Сега мисля пак да започна, понеже много нерви трупам напоследък и както казаха по-горе съм точно "бомба със закъснител". И аз по принцип не съм привърженик на боя, но е вярно, че много ти се качват на главата, когато си мълчиш.
- narcosan
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М6 G-POWER
- Детайли за колата: BMW 330D M PAKET
И аз по принцип не съм привърженик на боя, но е вярно, че много ти се качват на главата, когато си мълчиш.
НАПАЛНО ТЕ ПОДКРЕПЯМ КОЛЕГА TNT

НАПАЛНО ТЕ ПОДКРЕПЯМ КОЛЕГА TNT

64 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5