Кое за теб е по важно?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 M5 20 JAHRE
Мечтае да кара: E34 520 на метан

Re: ....

Мнение от sixstraight » 15 Май 2009, 0:07

Манчев73 написа:
narcosan написа:Колега стом си пробвал с добро и не се разбира му хварли един бои :!:
П.С Бииги да те уважават :!: Тези дето си го тарсат разбирасе :roll:

Ама как така само тези дето си го ТАРСАТ бе?Бой наред......то тези дето не си го ТАРСАТ в момента утре ще го поТАРСАТ и треа пак наново бой.......Треа са БИИГАТ наред,ако не мое се Биигаш треа ги ръгаш с нож или да ги стреляш или да ги издебнеш кога са сами и тогаз да им скочиш с още 10 френда........наш как са ОСИРГАТ?
Биигаи да те уважават!!!!

Скоро един приятел разправяше как си карал москвича и некви с алди а8 му се издървили, че не им направил път и на светофара свалили джама и му викат: ''абе ти БИЕН ли си скоро!'' Ако хвърлят юмруците така както хвърлят думите на посоки Изображение земете се научете да пишете и говорите пък после се бийте :help:
Всички пътища водят към НАДИН :twisted:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М6 G-POWER
Детайли за колата: BMW 330D M PAKET

.....

Мнение от narcosan » 15 Май 2009, 0:15

КолегА Манчев73 няма смисал даже и да се плуем :mhihi: :mhihi: :mhihi: Може да преминем направо кьм скубането :mhihi: :mhihi: :mhihi: но това е наи лесното а и имах предвид 4е като някои ти се качи на главата е хубаво да го свалиш на земията сас някои друг удар :winky: :javascript:emoticon(':winky:')winky: :winky: :winky:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 15 Май 2009, 0:16

lycki написа:но някой хора от друго не разбират :mrgreen:

А бе има такива, които ако разбираха от това, бая бой да са изяли... Преди тренирах Муай-Тай и доста добре ми се отразяваха на нервите сериите на боксовия чувал. Сега мисля пак да започна, понеже много нерви трупам напоследък и както казаха по-горе съм точно "бомба със закъснител". И аз по принцип не съм привърженик на боя, но е вярно, че много ти се качват на главата, когато си мълчиш.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М6 G-POWER
Детайли за колата: BMW 330D M PAKET

Мнение от narcosan » 15 Май 2009, 0:21

И аз по принцип не съм привърженик на боя, но е вярно, че много ти се качват на главата, когато си мълчиш.

НАПАЛНО ТЕ ПОДКРЕПЯМ КОЛЕГА TNT :!: :clap: :clap: :clap:

Предишна

Назад към Извън Темата