Откриха в Исперих издирвана от Интерпол кола

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 13 Май 2009, 8:06

Я сега всички капацитети да си признаят колко пъти ходиха в Италия и купуваха коли, че аз съм сигурен че такива няма?!??!?!

Глупаци, докато купувате коли само заради цената, защото "автокъщите сме печелбари и мошеници", а вие искате да ни е вътре и се циганите за по 50-100-200лв. ще ви жилят и ще ви щавят много на дебело!
На нас тия коли ни струват пари, ние в Италия или където и да е по света не ги крадеме, процедурата по оформяне на документите струва пари, когато документите са ти оформени перфектно, стария собственик няма как да писне, че колата е крадена, когато не е оформен документа, ядеш лайната...
А отписани за мачкане коли отдавна няма как да влязат в България като редовни и да се регистрират, така че не се правете на капацитети във форума, с информация която сте добили докато люпите семки и пиете бира с останалите пуберитети.

П.П. Забравете че някой от търговците в България, участва в схемата...
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 13 Май 2009, 18:01

Nasti написа:Я сега всички капацитети да си признаят колко пъти ходиха в Италия и купуваха коли, че аз съм сигурен че такива няма?!??!?!

Глупаци, докато купувате коли само заради цената, защото "автокъщите сме печелбари и мошеници", а вие искате да ни е вътре и се циганите за по 50-100-200лв. ще ви жилят и ще ви щавят много на дебело!
На нас тия коли ни струват пари, ние в Италия или където и да е по света не ги крадеме, процедурата по оформяне на документите струва пари, когато документите са ти оформени перфектно, стария собственик няма как да писне, че колата е крадена, когато не е оформен документа, ядеш лайната...
А отписани за мачкане коли отдавна няма как да влязат в България като редовни и да се регистрират, така че не се правете на капацитети във форума, с информация която сте добили докато люпите семки и пиете бира с останалите пуберитети.

Nasti,да не те настъпихме по мазола бе. :D Вие търговците не ги крадете,то е ясно.Без пари и да искаш няма да ти оправят документите.Откакто взеха да искат оригиналния талон при регистрация отпадна далаверата с бракуваните коли в която всеки търговец е участвал.А семкаджиите са на горубляне които почват да ти мотат партали как тая кола била перфектна и разбираш ли те тая съм я зел от капитан на атомна подводница ,който по 6 месеца е в морето.
Айде са със здраве и без никакви лоши чувства.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 316 96', Е46 316 03'

Мнение от overclock » 13 Май 2009, 18:25

Колежката преди около 2год. си взе кола от автокъща в Горубляне.Плаща я, отива в КАТ, там без много обяснения заявяват, че колата е крадена и се конфискува :shock: .Рев, сълзи, сополи.... :bcry: .Обажда се на търговеца, пича и казва: "няма проблеми, ако се окаже крадена и до две седмици не ти я върнат от КАТ можеш да си избереш друга кола или да ти върна парите" :++
След две седмици колежката черпаваше за новата кола и коректния търговец :bchug: :clap:

п.п. Преди месец "крадената" кола са я освободили от КАТ защото НЕ БИЛА КРАДЕНА :puke:
Да влагаш чувства не е като да чувстваш влага!

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 14 Май 2009, 8:29

GVT написа:
Nasti написа:Я сега всички капацитети да си признаят колко пъти ходиха в Италия и купуваха коли, че аз съм сигурен че такива няма?!??!?!

Nasti,да не те настъпихме по мазола бе. :D Вие търговците не ги крадете,то е ясно.Без пари и да искаш няма да ти оправят документите.Откакто взеха да искат оригиналния талон при регистрация отпадна далаверата с бракуваните коли в която всеки търговец е участвал.А семкаджиите са на горубляне които почват да ти мотат партали как тая кола била перфектна и разбираш ли те тая съм я зел от капитан на атомна подводница ,който по 6 месеца е в морето.
Айде са със здраве и без никакви лоши чувства.

Далавера с колите за мачкане са правили определени хора, в определен период от този време, никой от тях не е прокопсал вярвай ми... а бизнеса на сериозните автокъщи не го сравнявай с този на мушмороците по пазара Горубляне, няма нищо общо...
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

Предишна

Назад към Извън Темата