Автоборсите...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Мнение от Е38_Fan » 20 Фев 2009, 15:48

Колата след като вече е радиата знаеш че няма право на улицата да седи дори, пък и асигурационето мисля че при анулиране на либретото вече е невалидно :roll:
Интересна работа

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от aygofan » 20 Фев 2009, 16:51

Off topic: Тъй като виждам, че има колеги живеещи в Италия искам да Ви питам има ли проблем кола с БГ номера да се кара за постоянно в Италия? Имам тема по въпроса, но виждам че има доста компетентни хора участващи в темата! :roll:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Е38_Fan » 20 Фев 2009, 18:26

Тя темата от къде тръгна до къде стигна, ама нали е тва смисъла на форума да се обменя инфо.

Колега аз съм тук от по-малко от година, до сега са ме спирали 1 път и имам и едно леко ПТП, проблем не съм имал че колата е на български номера, но по принцип нямаш право да пребиваваш повече от 3 месеца в Италия макари че БГ е ЕС. След 3-я месец трябва да си направиш италиански документи (резиденца и кодиче фискале), доколкото съм прочитал тук-там като си вадих моите документи (като тая резиденца я пуснах преди 2 месеца и още не е дошла :shock: ) имаше някакво ограничение да се кара кола с чужди номера в Италия и мисля че беше 3 месеца, колкото за престоя на човек тук, но при мен така се стичат нещата че на всеки 3-4 месеца се прибирам до БГ. Ако те интересува нещо по-подробно питай на ЛС, минал съм почти всички перипетии за да се узаконя тука. :confused:

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 21 Фев 2009, 11:26

То на улицата изобщо не може да седи кола без асикурационе, а как го правят нямам никаква идея пич, но цялата врътка е точно такава...
За това и приятели там ми забраниха да купувам нищо с дикирационе ди вендита, всичко минава през юридически лица - за да имам фактура.
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

Потребител
Аватар

Мнение от Е38_Fan » 21 Фев 2009, 22:21

До сега верно че малко коли съм взимал от частни лица, за някой даже договор не сме правили, вече взимам само от кончесионарии, обаче интересна ми е тая схема как така без чидипи и либрето оригинал ще я обеви за крадена, айде без либрето хубаво, да е останло в колата, но ти знаеш че чидипитата не се носят в колата, камоли такова готово за еспортационе. Има нящо друго в цялата работа, тя колата хубаво се издирва от Интерпол, ама на тия собственици някой казал ли е точната причина поради която се издирва колата ???

Аватар

Мнение от Nasti » 22 Фев 2009, 14:13

Да бе, причината е, че е обявена за крадена...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: само Месершмити

Мнение от galant » 22 Фев 2009, 17:17

Nasti написа:Да бе, причината е, че е обявена за крадена...

Точно така,обясниха ми че е обявена за крадена и се издирва от Интерпол,само това и нищо друго,е естествено обяснения от къде съм я купил и т.н.

Аватар

Мнение от Nasti » 23 Фев 2009, 9:50

Имайки предвид колко са разговорливи родните полицаи, не мисля че трябва да се учудваш, че само това ти мрънкат... не малка част от тях са си направо нечленоразделни :mhihi:

Предишна

Назад към Извън Темата