Къде живеем...
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
Като ученик ходех всеки ден на лостовете в училището до нас,и не само аз ами доста хора се събираха там вечер.Тях ги сполетя същата съдба,мангалите ги разкъртиха и развлекоха при полужение че в техникума има охрана!Просто тва долно племе не се спира!
Мене ми разбиваха гаража безброй пъти вече не помня колко работи ми откраднаха:3 електружене още толкова ъглошлаивки може и пожвче дрелки,2-3 колелета.10ина въдици,части-маховици,глави някога имах за жигула шлаивмашинки и още и още много........
Даже последния електрожен го бяха предали на вторични разплели медта от намотките за 20-30лв. а тои струва 300.
Е как да не съм етнически толерантен
към тия племена 
Мене ми разбиваха гаража безброй пъти вече не помня колко работи ми откраднаха:3 електружене още толкова ъглошлаивки може и пожвче дрелки,2-3 колелета.10ина въдици,части-маховици,глави някога имах за жигула шлаивмашинки и още и още много........
Даже последния електрожен го бяха предали на вторични разплели медта от намотките за 20-30лв. а тои струва 300.
Е как да не съм етнически толерантен

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
Имам един милиционер комшия, та той казва, циганин на снимка да го видиш, шамар треа да му удариш. Инак отидохме сутринта и стигнахме до извода, че ще ги направим лостовете от дърво, та по-късно ще идем да видим какви дървении има в Бриколажа и ще ги възстановим. От метал и да ги направим ще ги гепят пак.
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
И дървени пак ги трошат-за огрев, въобще не им дреме колко пари са дадени, цигания до шия 

Никой не мое ма връне на селу!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- CASIO
-
-
- Кара: BMW 318 IS
- Мечтае да кара: M-power 3.2
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3