волан
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
волан
Здрасти. Имам един може би на пръв поглед малко нищожен проблем, но страшно ме дразни и искам да си го оправя. Значи купих си наскоро ей такова воланче - и кожената му обшивка я няма - както е да е ще го дам на тапицер дано стане красиво и да се доближава максимално до оригинала. Но ми липсва малката //M емблемка долу всредата и страшно много ме дразни изглежда едно празно като дупка стои. Та въпроса ми е знаете ли дали някъде се продават такива емблемки с горе долу такъв размер, може и да са фалшиви и с друго предназначение важното е размера да пасва и да изглежда горе-долу добре. Дали не се продава в Дару или Камор също?
Мерси предварително на всички.

Мерси предварително на всички.

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
В магазин AUTOFASHION 3003 на бул Димитър Несторов, преди кръстовището с булевард България има, 11 лева мисля че беше
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
И си смени аватара! Не че не ми харесва ама в разрез с правилата който се опитваме да наложим тук
П.С. ако имаш тел на девойката свиркай

П.С. ако имаш тел на девойката свиркай

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- b2
- старши ентусиаст
-
Добре, няма проблем извинявам се за аватара
пък за телефона й - не го знам - чужда е

пък за телефона й - не го знам - чужда е

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
ако не намериш след като разглобим колата ще ти го потърся той падна некъде околко седалката ама нали всичко е сплескано и не мога да го намеря за сега. 

0878155158 BG. номер
+447733066030 англ. номер
+447733066030 англ. номер
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Абе пич Б2 тва на Е30то ангелски очи ли са? Колко кинти да се обзаведа и аз?
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- Valio23
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Скъпо Е30 Кабрио

Не е ли малко селско да се слага кzдето и да е в колата надпис М power при положение, че колата не е такава

Ако питаш мене си лепни на праzното място нещо друго.
- b2
- старши ентусиаст
-
Бесен, много ще съм ти благодарен
мадпетьо, за съжаление си ги добавих в последствие с фотошоп и да ти кажа резултата ме кефи, ако има някаде да правят, бих си сложил
А също да питам какво е "оборище" - квартал ли е? там има някакъв магазин или битак ли
а за местоположението ще го намеря, ще питам някой местен

мадпетьо, за съжаление си ги добавих в последствие с фотошоп и да ти кажа резултата ме кефи, ако има някаде да правят, бих си сложил

А също да питам какво е "оборище" - квартал ли е? там има някакъв магазин или битак ли

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Valio23 написа::OT:
Не е ли малко селско да се слага кzдето и да е в колата надпис М power при положение, че колата не е такава![]()
Волана си е М'ков така, че.. стига оффтопик..
- b2
- старши ентусиаст
-
Valio23 написа::OT:
Не е ли малко селско да се слага кzдето и да е в колата надпис М power при положение, че колата не е такава![]()
кво например?
Вальо, тоя волан така си излиза от завода със стикерче "//М", а доколкото съм запознат Е30-ки НЕ-М3 излизат от завода сериино с такъв волан, така че това което аз се опитвам да правя е да върна интериора си към заводския му вид. Моето обяснение е че в случая това "//М" означава не че колата е М3, а че това е част от М-Техник оптик-пакета. М/у другото никъде на колата нямам надписи "//М3" или нещо подобно и аз не ги одобрявам.
Иначе съм си селянче аз

- Valio23
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Скъпо Е30 Кабрио
Ами какво друго....................щом работиш сzс фотошопа................например ндпис 320.........или b2..........
Това zа селото......ми всички сме от там.........ходи вzв петzк вечер на някой от иzходите на софия и гледай кво става
Това zа селото......ми всички сме от там.........ходи вzв петzк вечер на някой от иzходите на софия и гледай кво става

12 мнения
• Страница 1 от 1