Витоша ски
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Витоша ски
някой да е ходил вече на витоша,впечатления?
разбрах,че ще работи само долно лале на цялата витоша,в четвъртък вечер видях от пътя,че пистата е яко осветена(защото ще има нощтна)
разбрах,че ще работи само долно лале на цялата витоша,в четвъртък вечер видях от пътя,че пистата е яко осветена(защото ще има нощтна)
бях вчера
... емиии кво да ти кажа... има сняг ... обаче много лед
... но най-веселото беше като спряха тока .. ее имаше нужда от фенерчето ... както един приятел ми се смееше за него .. като спря осветлението .. останах сам на пистата в пален мрак .. само се оглеждах за вълци и мечки
.. после го пуснаха пак .. иначе осветлението е много по-добро от на боровец .. дано само си оправят прейлиста с музиката по пистата ... вчера беше една такава .. гробна .. като спря тока ефекта беше просто потресаващ .. особено за тези които бяха на лифта и 45 минс чакаха в тъмното 

от 18 до 22, 10 кинта, ма нагоре пътя е в отчайващо състояние от гадния верижен булдозер. В неделя 2 пъти от друсане Пежака изключи от скорост и ми прескочи даже ЦД-то
А за каране по добре си вземи зимни кънки

А за каране по добре си вземи зимни кънки

Вечерта на Витоша ще може да се кара в сряда, четвъртък, петък и събота между 18 и 22 ч. Цената на картата за лифта е 10 лв. за всички възрасти
kalin написа:до пистата се стига с кола нали?(а вериги ще ми трябват ли за отбивката от пътя до пистата?)караш си сам по пистата нали,а и колко парички е картата ако ми кажеш и работното време ще съм ти много благодарен![]()
да стига се .. но вчера се качихме с един приятел с неговата кола .. както каза колегата с пежото .. пътя е отчайващ.. аз лично не бих си прежалил бмв-то .. и няма да се кача с него

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
аа с колата можеш да се качиш до лале точно до лифта
а за пистата е**ло си е ма***а лед много аз кат паднах се влачих 30 метра (карам колело по лале
) добре че целиа съм с пластмаси и каска че иначе си е**ло ма***а и пак имам синини а и умрех от студ
а за пистата е**ло си е ма***а лед много аз кат паднах се влачих 30 метра (карам колело по лале

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC

Мислехме с брат ми да се качваме да караме,ам ще поизчакаме !
Георги Пенчев
10 мнения
• Страница 1 от 1