Гараж или не за зимата?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 28 Дек 2008, 13:54

Колата вече втори зимен сезон ще кара в гараж, не че летния е някъде другаде :mhihi: , но до този момент няма такъв феномен като ръжда :shock:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 28 Дек 2008, 17:09

е ква е колата :roll:
то това се казва като препоръка,ама ако се спазваха всички препоръки при експлоатацията на автомобил,сервизите намяха да имат работа
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 28 Дек 2008, 18:51

Слагай в гаража и не му мисли! Алтернативата каква е? Ако е да седи на улицата....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e60 530d M Sport, X3, X6

Мнение от DroW » 30 Дек 2008, 19:12

POL_Starshi написа:Аз имам две БМВ-та! Едното е в гараж,а другото е на улицата.Като почнат да гният ще кажа,кое ще изгние по-бързо! :mhihi:

Подкрепям колегата с 2 ръце. :mhihi: :mhihi: :mhihi: Определено гаража е по добре колеги заради това че пази боята от слънчеви лъчи, градушки а стъклата не ти се запотяват като я държиш там. Освен това винаги е няколко градуса повече от навън и замръзналите уплътнения на улицата се размръзват и опасноста да се прецака с времето някое от тях е много по малка. Като цяло има много много плиусове. Да не говорим че малките вандалчета немогат да ти я надраскат или някои сърдит съсед. Особено ако гаража ти е на видно място сърдитите съседи нямат много опции. Единствено понякога може да те запушват, но ако им дадеш да разберат че си психопат няма да ти запушват гаража.
Изображение

Изображение

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 30 Дек 2008, 19:41

Абе колега в гаража е истината,няма да чегърташ леда сутринта и снега от колата,и акто влезнеш в нея да е страшен студ или да я е напекло слънцето,знаеш ли как завиждам ан баща ми сутрин искарва колата от гаража не чисти не е клинч,и ме ебава ае ве мъжки много чегъртаж тоя скреж :mhihi: :mhihi:
Друг плюс е нема да изчезнат лайсните халогените,джантите,няма някоя п**** да те удари (както мен например)
В нашия гараж няма отопление няма прозорци,и в най големия студ не замръзва водата вътреа си е на улицата(на партера на сградата де
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

Предишна

Назад към Извън Темата