Трафика в София
Модератор: Общи модератори
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Испания в момента плаща на законните си имигранти без работа да напуснат страната-ако не се лъжа около 8к еур.Дайте ми и на мен толкоз и аз ще подпиша че ше стъпвам само понякога на летище София(даже само на терминал2,като няма мъглъkrika написа:Няма да се правят изключенияSKISA написа:ей....!! да ми оставите отнекъде да се върна!!! утре отивам на ски и лично да проверя прохода-предела до банско!!! кат се върна паролата ше е "ям круши"!!!!!да не ме оставите отвънка,ей...!!
жоро,ше ти взривя асансера на сливница ако ме отебете зад барикадата.....Кой излезе, няма връщанката

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Абе 'айде от нас да мине , иво като каже паролата ще им кажа да го пуснат ,нали е наш човек
Георги Пенчев

Георги Пенчев
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Е, са врътнах далаверата! Чист късмет!
В момента съм с три коли в очертанията на бариерите
Скиса-та, ако го оставите отвън, да му подшушнете, че съм склонен да му дам Яго-то на цената на е61
Ако много държи да му е по широчко, давам и авенсиса, ама при това положение да ме чака някъде около Горубляне с едно е65 с двигател от по-големичките, да направим бартерчето!
В момента съм с три коли в очертанията на бариерите

Скиса-та, ако го оставите отвън, да му подшушнете, че съм склонен да му дам Яго-то на цената на е61