Трафика в София

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 21 Дек 2008, 0:24

krika написа:
SKISA написа:ей....!! да ми оставите отнекъде да се върна!!! утре отивам на ски и лично да проверя прохода-предела до банско!!! кат се върна паролата ше е "ям круши"!!!!! :mhihi: да не ме оставите отвънка,ей...!!
жоро,ше ти взривя асансера на сливница ако ме отебете зад барикадата..... :mhihi:
Няма да се правят изключения :idea: Кой излезе, няма връщанката :mhihi:
Испания в момента плаща на законните си имигранти без работа да напуснат страната-ако не се лъжа около 8к еур.Дайте ми и на мен толкоз и аз ще подпиша че ше стъпвам само понякога на летище София(даже само на терминал2,като няма мъглъ :mhihi: ) :winky:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 21 Дек 2008, 0:45

Абе 'айде от нас да мине , иво като каже паролата ще им кажа да го пуснат ,нали е наш човек :mhihi:

Георги Пенчев
Изображение

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 21 Дек 2008, 1:52

Е, са врътнах далаверата! Чист късмет!
В момента съм с три коли в очертанията на бариерите :mhihi:
Скиса-та, ако го оставите отвън, да му подшушнете, че съм склонен да му дам Яго-то на цената на е61 :mhihi: Ако много държи да му е по широчко, давам и авенсиса, ама при това положение да ме чака някъде около Горубляне с едно е65 с двигател от по-големичките, да направим бартерчето!

Предишна

Назад към Извън Темата