Дали това не е началото...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 16 Дек 2008, 17:13

WilliamsF1Team написа: София не ви ли харесва от както се управлява от Бойко Борисов, а? Не прави ли улиците... :?: Нека краде, важно е че прави нещо, защото Софиянски не направи нищо... :!:

Нека ме управлява Генерал... Какво от това? Нали ще живея по-добре.

Ми не ми харесва софия нещо, кажи кво точно е направил Бат ти Бойко, асфалтира ми пред блока хубава асфалтова улица я нацепиха на парчета и я кърпиха после :shock: , всичко друго което прави е почнато от софиянски и околовръстното и метрото и кво ли не!

sean-john написа:
Евала за думите ти... !!! Аз мисля по същия начин... не обичам кой знае колко Слави,но този път шапка му свалям... защото сме Еб*си жалкия народ... не ни пука за нищо за никой 60% от хората живеят ден за ден... а още по жалко е,че сигурно 90% от сегашната младеж също живеят ден за ден и даже нямат планове за бъдещето и ще бъда адски доволен ако с тази крачка на Слави ние се вдигнем и по някакъв начин помогнем за по светлото бъдеще на България... където мисля (и вярвам не само аз) да порастнат мойте деца...

Ма кво чакате, то мина 1 седмица вече :mhihi: :mhihi: , или да минат празниците па тогава!
Последна промяна Сондьора на 16 Дек 2008, 17:58, променена общо 2 пъти

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 16 Дек 2008, 17:34

///peter написа:Че кво?

...че модераторите ще заключат темата и ЯЗЪК ти за хубавите 3885 мнения,та не си разбрал все още!
Друго нещо да не ти е ясно?

И да допълня че забравих (да не ме питаш и 2ри път защо ми е променено мнението) - предишното е изтрито,защото се появи два пъти!Не е било по-различно..

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 17 Дек 2008, 2:36

Ако успеете да задържите добрия тон и чистата дискусия - лошо няма.
Когато имате нещо лично към някой потребител - изпращайте му лично съобщение. Ако имате проблеми с потребител и въпреки съобщенията, които сте му изпратили - не разбира от дума, обърнете съм към модератор или администратор.
MORE BEER!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 17 Дек 2008, 8:42

Хораа хорааа вие във форума неможе да се спогодите пък ква революция ще вдигате не зная.
Евала му на Слави Трифонов!Целувал ръце на мутри,фурнаджииска лупата бил.Къфто ще да е !!!!
Апсолютно всичко което го казва си е истина.
Друг е въпроса,че който и да е във власта все ще си прибира парички и ще се ебава с народа.Примерно аз или и примерно ..... ///Петер който ще да е.Един обикновен барман примерно работи като барман за да може да си прибира,защото така му изнася или пък шофьорите...ами те си работят шофьори хората за да си токнат от нафтицата и т.н.
Пък кво остава за най-висшата власт.Естествено,че всеки ще лъже и ще маже за да е добре той.Трябва доста поколения българи да се изродят за да се промени нещо.
Аз лично няма да излезна на революция защото няма на кой да разчитъм.Някакъв вид бунт се прави от много хора но те трябва да са един за друг,а при нас това не е така.Кво ша правя аз на площада,ще викаме всички уууу аааааа и когато дойде време за реалното действие всички се крият,всеки се прай на ударен,Ебал съм ти революцията.Пет човека в един форум немогат да се спогодят пък за друго кво остава незнам.
Просто живота ни е такъв(поне моя де) неможе да се разчита на апсолютно никой.Всеки си се оправя сам и това е.Когато вземеш да разчиташ на някой той те ебава,ами не мерси.Аз лично ще гласувам за Бойко пък квото стане.Той поне си прави труда да демострира дейност.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blackrider » 18 Дек 2008, 22:32

Binev_OuT истина си казал,че 5 човека нема да ги бутнат /власта/. истина си казал и за това ,че българите сме дупедавци а не сме единни -за това го ядем постоянно !
Само пич...оправи си правописните грешки ,че срамота е да го е** :D
аПсолютно се пише с Б..... например :winky:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: по улици без дупки
Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28

Мнение от Mecho » 19 Дек 2008, 2:34

Както на един лозонг пишеши за тях БЛАГАТА за нас народа Лайна....защото трябва всички да се вдигнат и да се обединим в едно и да стане като 1997 година.....Защото едно време са крали крали и сега пак крадът...защо има корупция,защото не е нормално един полицай да взима 400 лв заплата и да не знае кой и от каде ще го отрепа....защо повечето народ на държавните работи няма да земат заплати защото тази така наречене власт си прави каквито си иска заплати и после нямо излишак докато....в същото време един на бахами друг в Франция!
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата