Въпрос за внос от Англич ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60 LCI 530XD

Въпрос за внос от Англич ?

Мнение от pepi_sky » 18 Дек 2008, 15:53

Здравеийте ! Не съм сигурен, че тук е мястото на темата, но незнам каде да я пусна !

Та въпросът ми е следния - Някой знае ли и може ли да ми даде име на фирма или някакви координати поне за тел., която се занимава с обръщане на волани на коли, които са внос от Англия ? Проблемът е, че искам да си докарам от там БМВ, но незнам нито фирма нито колко ще ми излезне като цена и дали ще има разлика в цената, ако си я докарам от там или направо да си търся от Германия или Белгия !

Благодаря предварително на всички !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 18 Дек 2008, 16:24

зависи какъв модел точно искаш да купуваш ... ако е е нещо по ефтино като е36 .. повярвай ми не си заслужава,смятал съм го ;) В най-добрия случай да ти стъпи на равно с една германка или италианка ... аа айде примерно със 500 +/- .. ама за толкова пари не си заслужава вообще да я правиш тая цялата интервенция ;) Единствения случай който съм виждал със очите си по успешен беше едно голф-че 4-ка ... таа след цялото смятане момчето седна тегли чертата и колата му излезе -650 лв на същатата кола тук в бг ;) Ама ако толкова силно си решил или харесал някоя кола .. имам един двама познати дето са правили такова нещо,свиркай ;)

п.п огледала, фарове, инсталация двг, инсталация купе,седалки(според зависи ако има екстри),ръчна, барче,тръбите за радиатора,подлакътник (ако има),рейка,табло,каре ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60 LCI 530XD

Мнение от pepi_sky » 18 Дек 2008, 16:50

Ами аз там имам леля и имам как да си вкарам от там кола ! Ако си вкарвам кола от там ще е E46 -(можеби ще е купе, но все още незнам), но първо трябва да се свържа с нчкои да видч колко ще ми легне местенето на волана ! :)

Назад към Извън Темата