КУБА ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 11 Дек 2008, 21:49

GVT написа:Ех,какво ли не бих дал да ида пак в Куба.Баце,ти си късметлия.Куба е като машина на времето,дори и мизерията има някакво очарование.Да започнем с първото,трябват ти долари.В Хавана има доста места които трябва да посетиш,не ти трябват лъскавите хотели за чужденци.Започни със стария град,и най вече с малките кръчми.Няма по хубаво нещо от кубинска пура и чаша тъмен ром или прословутите Куба Либре, Дайкири или Мохито,от страни звучи салса,от стената те гледа Ернесто Рафаел Гевара де ла Серна или просто Че.Малии какво се размечтах :mhihi:
Ако купуваш пури не го прави от магазина а на черно,по 1 долар са,също имай предвид,че не можеш да изнесеш повече от 13 пури,поне официално де,иначе с 20-тина долара бакшиш минаваш :mhihi:
И най важното,в Куба се ходи без жена.Няма по страстни от кубинките :mhihi: Имай предвид,че кубинките са малко горделиви и ако и предложиш пари директно няма да потегли.
А Варадеро си е пълен кенеф,там освен жените друго няма какво да видиш,напълно изкуствено създаден курорт по западен образец.Ако имаш възможност просто го отмини и се насочи към Кайо Бланко, е те там вече е рая.Плажа е бял,водата кристално бистра в която плуват делфини,които са свикнали с хората и имаш възможност да поплуваш с тях и да ги погалиш,зад плажа палми и мангови дървета,абе просто....
На всички пожелавам да посетат Куба но да побързат,защото скоро и там ще настъпи дивия капитализъм и няма да е същото.
И както както казват Кубинците Viva Cuba para siempre! :D

:bowdown: :bowdown: :bowdown: Размечта ме, бате, евала!
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60
Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
Детайли за колата: E60 530D 218коня

Мнение от spens_82 » 11 Дек 2008, 22:09

ех колега ако знаеш какти завиждам :uups: .жив и здрав даси дай боже на всеки такава екскурзия :) приятно искарване и прати много поздрави от БГ БМВ КЛУБ успех :)
Последна промяна spens_82 на 11 Дек 2008, 22:13, променена общо 1 път
Изображение

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 11 Дек 2008, 22:12

аз бях студент в куба
хубаво е ако знаеш ,че пак ще се прибереш в бг.
изкарах една година и носталгията ме върна
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Мнение от tomentoza » 15 Дек 2008, 18:07

Тц,тц не искам да ти развалям настроението но с тези организирани екскурзии никога няма да осетиш духа на Куба.

Екскурзията не е от организираните, с един приятел се хванахме и решихме къде ще ходим. Само съжалявам че няма да може да видим истинската Куба по малките градчета и закътаните курорти. Но така е все пак за пръв път отивам там, сега ще проуча как е и следващия път ще е тур из провинцията. :mhihi:
ИзображениеИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Мнение от tomentoza » 15 Дек 2008, 18:10

Тц,тц не искам да ти развалям настроението но с тези организирани екскурзии никога няма да осетиш духа на Куба.

Екскурзията не е от организираните, с един приятел се хванахме и решихме къде ще ходим. Само съжалявам че няма да може да видим истинската Куба по малките градчета и закътаните курорти. Но така е все пак за пръв път отивам там, сега ще проуча как е и следващия път ще е тур из провинцията. :mhihi:
Аз за това я пуснах тази тема, за да може някой който е бил там да сподели малко опит, да каже къде е интересно да се отиде и види и къде няма смисъл да се ходи.
ИзображениеИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от paxaH » 15 Дек 2008, 18:23

Сподели малко за цени на билети, маршрути, прикачване че ми е любопитно.
Селото се оказа точно във града

ИС-пушил ентусиаст
Аватар
Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
Мечтае да кара: Ферари ф 40
Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация

Мнение от Mishel_Vaian » 15 Дек 2008, 19:13

И на мен ми стана интересно :shock:
My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...

Слави
Аватар

Мнение от © » 15 Дек 2008, 20:04

B U L L I написа:аз бях студент в куба
хубаво е ако знаеш ,че пак ще се прибереш в бг.
изкарах една година и носталгията ме върна

не разваляй пейзажа моля те :mhihi:
GVT, а ти какво си правил там? колко време си бил?

Предишна

Назад към Извън Темата