Платен паркинг в Бизнес Парк - София

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Платен паркинг в Бизнес Парк - София

Мнение от Runnaway » 15 Дек 2008, 16:06

Уважаеми колеги, интересувам се от цените за паркинг в Бизнес Парк - София. Цена за Час/Ден/Месец и т.н. за леки автомобили.

Някой има ли достоверна информация, тъй като съм чел в мненията на някои от колегите, че паркират колите си там.

Също така ще се радвам, ако някой ми даде информация относно цените на подземния паркинг на НДК и този при Св. Неделя.

Благодаря предварително :)
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 15 Дек 2008, 18:26

В сграда 9 ,както и в другите цената е 2 лв. на час :idea:
На мен на рецепцията ми казаха преди ,че се плаща само на час :!:

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 15 Дек 2008, 18:43

Няма такова нещо.

Ако се влиза като посетител, може да се паркира на указаните места, като най-много са пред сградите на открито, но е трудно да се намери място. До Глобул има открит паркинг с повече свободни места.

Не съм пробвал дали посетителска карта отваря бариерите на надземния паркинг. По-скоро не.
Картата е безплатна за 2 часа. След изтичането на 2рия час е по 1лв. на час. Плаща се в сградата на HP и мисля че на рецепцията на 3та сграда (тази с/у Глобул). Няма тарифа за ден/месец. Идеята е да се влиза само по работа.

Ако сте служители в бизнес парка, можете да си извадите абонамент, който важи за надземния закрит паркинг за около 75лв. на месец по последни данни.

Назад към Извън Темата