Дали това ще мачка M3?
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
Мощността достига впечатляващите 485 конски сили, докато въртящия момент е 588Nm остава непроменен.
Нормално-485 е повече от 420.
Нормално-485 е повече от 420.

- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
Oyama написа:В форума на нисан още го мъдриме дали ще е по бързо от Порше ГТ-2 , за БМВ-то е рано още...
Не е. Подробности тук. Но все още чакам да дадат двете коли на Сабине или Стиг и да направят състезанието официално.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- emo_pld
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '08 730d
Допада ми този модел на нисан , напомня ми на скайлайн. В Пловдив има вече няколко такива. 1-вия път като видях такъв няма да го забравя. Бях чел само в интернет , че ще излиза и една вечер (преди месец и половина) бях с 2-ма приятели на кафе (вижън) и таман тръгваме и гледам един такъв нисан спрял на точно на завоя след паркинга.Спрях до него, отначало се загледах в джантата и машинките на спирачките , докато в един момент единия от моите приятели вика : "тия са ебът" и дигнах поглед нагоре. През затъмнените джаможе се виждаше как един силует се клати на седалката до шофъора. Тогава спрях перпендикулярно на нисана и пуснах дългите да ги погледаме малко с мойте хора , младежа отвътре се смути и зе да ни маха с ръка давайки жестове да се махаме, но ние поседяхме още малко , ей така просто за гаврата докато изпушим по цигара и после тръгнахме.
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Oyama написа:В форума на нисан още го мъдриме дали ще е по бързо от Порше ГТ-2 , за БМВ-то е рано още...
И от Макларън Ф1 да е по бързо, кел файда, пак си е Нисан, въпреки че признавам цената им е почти без конкуренция. Въпреки че за тия пари горе долу дали няма да карам ZR1

Последна промяна Dimo на 14 Дек 2008, 19:28, променена общо 1 път

- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Няма лоше да се сравняват два автомобила, ама като гледам повечето мнения, а и заглавието, май няма да стане в тая тема...
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2