Малко вълче

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Мнение от besnata » 12 Дек 2008, 17:55

Абе хората вече лъвове и тигри наистина гледат вие за едно вълче се притеснявате. Ако майка му наистина е умряла това животно само не може да оцелее в гората. В зоопапка е брутален кошмар, предполагам на всички, които сте били там ви е ставало жал за животните, поне на мен всеки път ми е по-гадно отколкото приятно. У вас също няма да му рай, защото няма да може да тича, а и губи огромна част от птиродата си. Но поне ще бъде обгрижвано и заобиколено от обич и внимание.
Страшно обичам вълци и бая съм изчела за тях, изключително благородни и интелигентни животни са и се привързват страшно към човека. Няма да имаш ядове със самото животно, още повече, че от малко ще бъде откъснато от обичайната си среда и няма да страда много..

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jujeto » 12 Дек 2008, 18:52

колега вземи го и си го гледаи, като кученце.купи му храна за предпочитане royalcannin тя е с всички витамини и минерали които са нужни за да порасне здраво малко е скъпичка но е наи доброто което можеш да вземеш 15 кг 120лв ама стига за около месец

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jujeto » 12 Дек 2008, 18:53

колега вземи го и си го гледаи, като кученце.купи му храна за предпочитане royalcannin тя е с всички витамини и минерали които са нужни за да порасне здраво малко е скъпичка но е наи доброто което можеш да вземеш 15 кг 120лв ама стига за около месец

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: и си свирка

Мнение от AIWERA » 12 Дек 2008, 19:05

Преди 6-7 години майка ми беше намерила малко щъркелче на 10-15 дни паднало до едно гнездо, със счупено крило беше. Превързахме му крилото, бързо заздравя, защото на птиците са им по-леки костите точно заради това и... абе оправи се. Пускахме го от метър в началото, че да го учим да лети, после от по-високо и по-високо, най-накрая от гаража го пускахме и се научи да лети. Така беше свикнал с всички вкъщи, че каквото и да правим ходеше след нас като кученце, дори и за риба като отивахме ходеше след нас и чакаше до кофата за плячка :mhihi: Чоко бяхме го кръстили и като го викахме си идваше. Изобщо обаче не искаше да остава сам или да бяга на някъде, дори като го оставим на улицата на шега чакаше някой да му отвори портата и квичеше и тракаше с клюн... До февруари издържа, гледахме го в мазето, но имаше навика да скача по стълбите и се удряше къде ли не най-редовно. Издържа големите студове, но една сутрин го намерих ударил се фатално...

Та щом щъркелче стана домашен любимец и вълче ще стане ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: икономично
Мечтае да кара: на 1.2лв/л бензин

Мнение от BMW дизайн » 12 Дек 2008, 19:29

Това е още едно доказателство че в природата всички можем да сме приатели така че гледай го смело това вълче и каквото стане
...."хайде да продадем България и да си купим нещо по на ЮГ"....
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 12 Дек 2008, 19:46

ако не го искаш аз ще го взема :idea:
това го казвам напълно сериозно :!:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 13 Дек 2008, 1:08

И аз съм му мераклия да го взема има да търчи по двора.И аз съм напълно сериозен ,ако ти не искаш да го гледаш.Даже и почерпка ще има :D

Аватар

Мнение от тончев » 13 Дек 2008, 11:29

Съжалявам колеги,но не бих го дал.
Аз ще се грижа за него и ще му осигуря място за тичане :D
А иначе този моят човек си помислил,че е сираче защотото като го е намерило било кожа и кости и това според него означава,че няма кой да му носи храна.
Много се надявам да е така(в смисъл не да е мъртва майкаму),а просто,че не е сбъркал защотото иначе сме направили огромна грешка :confused:
Вече има ваксина,доктора каза,че едвали ще има кой знае какъв проблем за регистрацията.Надявам се да е така.
В понеделник ще разбера.

ентусиаст
Аватар
Кара: 'Е36'
Мечтае да кара: e92 m3

Мнение от Garribaldi » 13 Дек 2008, 16:15

След понеделник пиши да кажеш какво е станало че на всички ни стана интерестно :mhihi: и го снимай и качи снимки ;)
rrrrryyyyyymmmmm...
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от MOHAX » 13 Дек 2008, 17:49

За пред ветеринарите го пиши немска овчарка (приличат си като са малки), или хъски (примерно), защото наистина вълк може и да не мине през "ситото". А за храната колегите са ти писали добре - докато е малко-кучешка, за съответната възраст, а като порастне можеш да го храниш с варено месо, така хранят немските овчарки в гранична полиция, само гледаш да е добре оцедено от кръвта, даваш му го заедно с кокалите. И, наистина, иска доста движение, отсега да знаеш. Възпитай го докато е малко, за да нямаш проблеми после. А, и честито за приятелчето, по-добри от тях няма :D
Техниката, в ръцете на невежия, е куп желязо!

Предишна

Назад към Извън Темата