Търся капачки за джанти :/ нестандартен размер.., поръчка??
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- skate
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 318IS
- Мечтае да кара: BMW E60
- Детайли за колата: BMW E36 318IS
Търся капачки за джанти :/ нестандартен размер.., поръчка??
Имам гаден проблем,
Капачките на джантите ми са леко издраскани и с олющен лак, а самите джанти са с чисто нова боя
Марката е Aluett такива са и капачките, от 2-3 месеца търся капачки който да станат но без резултат, по малки са от стандартните, камоли да намеря капачки на БМВ такъв размер
Обиколих всеки магазин на Цар Симеон (вкл. Ауто Мания), нямат такива дори и да не са Алуетт или БМВ, просто са с няколко мм по малки от стандарта..,... Ходих дори до ЕМ КОМПЛЕКТ , поръчах дори чисто нови 4 броя на БМВ , е нестанаха и счупих едната от напъване (навътре с 40лв.)
та вече съм напълно отчаян.., давайте някакви идей,
Мислех да поръчам отнякъде да ми направят само външната кръгла част и да я залепя върху старите, поне пластмаските за закрепяне са здрави, само отгоре кръглата пластинка надписа е надран или олющен...
Размерите са:
Отвън 5.6 cm (56мм) или 2.3 inch
Отвътре 5.2 cm (52мм) или 2.1 inch
Кръглата част отгоре е метална пластинка върху която е надписа, отлепя се и отдолу остава само пластмаската която държи за джантата.,
Идеята ми е мога ли да направя аз дизайна тоест кръглата част и да я дам някъде в някоя рекламна/принт агенция и да ми направят лепенка или нещо подобно......
Грррррр прерових и нета и никъде няма такъв размер капачка, в ebay. de , co.uk и com .......,
Единствено този сайт намерих с такива размери и поръчков дизайн на капачките, но мисля че и в БГ могат да ми направят такива, само се чудя за качеството и/или материала...,
Неискам нещо което ще се прецака след 2 месеца.
http://www.edecals.com/Merchant2/mercha ... ode=WCC117

Капачките на джантите ми са леко издраскани и с олющен лак, а самите джанти са с чисто нова боя

Марката е Aluett такива са и капачките, от 2-3 месеца търся капачки който да станат но без резултат, по малки са от стандартните, камоли да намеря капачки на БМВ такъв размер

Обиколих всеки магазин на Цар Симеон (вкл. Ауто Мания), нямат такива дори и да не са Алуетт или БМВ, просто са с няколко мм по малки от стандарта..,... Ходих дори до ЕМ КОМПЛЕКТ , поръчах дори чисто нови 4 броя на БМВ , е нестанаха и счупих едната от напъване (навътре с 40лв.)
та вече съм напълно отчаян.., давайте някакви идей,
Мислех да поръчам отнякъде да ми направят само външната кръгла част и да я залепя върху старите, поне пластмаските за закрепяне са здрави, само отгоре кръглата пластинка надписа е надран или олющен...
Размерите са:
Отвън 5.6 cm (56мм) или 2.3 inch
Отвътре 5.2 cm (52мм) или 2.1 inch
Кръглата част отгоре е метална пластинка върху която е надписа, отлепя се и отдолу остава само пластмаската която държи за джантата.,
Идеята ми е мога ли да направя аз дизайна тоест кръглата част и да я дам някъде в някоя рекламна/принт агенция и да ми направят лепенка или нещо подобно......
Грррррр прерових и нета и никъде няма такъв размер капачка, в ebay. de , co.uk и com .......,
Единствено този сайт намерих с такива размери и поръчков дизайн на капачките, но мисля че и в БГ могат да ми направят такива, само се чудя за качеството и/или материала...,
Неискам нещо което ще се прецака след 2 месеца.
http://www.edecals.com/Merchant2/mercha ... ode=WCC117

- Ivaka
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 M3 Convertible
Колега иди в някоя голяма рекламна агенция,там имат машини които гравират с лазер върху пластмаса.Ще ти изрежат и ще ти гравират пластмасова капачка,а за захвата можеш да я залепиш със силикон или да е от по тънък матерял и да я залепиш направо върхо старата!Виждал съм такива капачки и ми хареса как се получава!
Със 200 в насрещното питай как е в първа класа,когато до мен се возят 2 кучки за украса....
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Абе колега,аз като ходих да си боядисвам джантите,там дето и ти боядисва твоите,без да искам после забърсах комплект капачки,там боядисани..та ходих да ги връщам,като се усетих,че съм им дал моите джанти без капачки...ходи им ги занеси,там ще ти ги боядисат читаво,повярвай ми 

- skate
- младши ентусиаст
-
Намерих си логото в перфектно качество, във Векторен формат, сега ми трябва само препоръка за някоя агенция която би ми направила точно това което искам
Съвети ???

Съвети ???
- Totogada
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E36 320 Coupe
skate написа:Намерих си логото в перфектно качество, във Векторен формат, сега ми трябва само препоръка за някоя агенция която би ми направила точно това което искам![]()
Съвети ???
Колега всяка една голяма рекламна агенция може да ти ги направи.Мислил съм и аз върху този вариант като твоят.Като ти ги направят и сложиш на джантите направи една снимка да видим как е станало.

R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae
- skate
- младши ентусиаст
-
Totogada написа:skate написа:Намерих си логото в перфектно качество, във Векторен формат, сега ми трябва само препоръка за някоя агенция която би ми направила точно това което искам![]()
Съвети ???
Колега всяка една голяма рекламна агенция може да ти ги направи.Мислил съм и аз върху този вариант като твоят.Като ти ги направят и сложиш на джантите направи една снимка да видим как е станало.
Разбирасе, в момента го обработвам, утре ще направя едно проучване за агенция и тези дни ще го направя логото, идват ми и други идейки такаче ще споделя накрая.

Мерси.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- skate
- младши ентусиаст
-
bum_bum написа:55mm трябва да е размера по- скоро, имам такива капачки (не оригинални) с с логото на бмв
Ти имаш или продаваш ???
Пиши един ЛС. Благодаря.
- skate
- младши ентусиаст
-
9 мнения
• Страница 1 от 1