Търся капачки за джанти :/ нестандартен размер.., поръчка??

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36 318IS
Мечтае да кара: BMW E60
Детайли за колата: BMW E36 318IS

Търся капачки за джанти :/ нестандартен размер.., поръчка??

Мнение от skate » 08 Дек 2008, 17:40

Имам гаден проблем,

Капачките на джантите ми са леко издраскани и с олющен лак, а самите джанти са с чисто нова боя :confused:
Марката е Aluett такива са и капачките, от 2-3 месеца търся капачки който да станат но без резултат, по малки са от стандартните, камоли да намеря капачки на БМВ такъв размер :(

Обиколих всеки магазин на Цар Симеон (вкл. Ауто Мания), нямат такива дори и да не са Алуетт или БМВ, просто са с няколко мм по малки от стандарта..,... Ходих дори до ЕМ КОМПЛЕКТ , поръчах дори чисто нови 4 броя на БМВ , е нестанаха и счупих едната от напъване (навътре с 40лв.)

та вече съм напълно отчаян.., давайте някакви идей,

Мислех да поръчам отнякъде да ми направят само външната кръгла част и да я залепя върху старите, поне пластмаските за закрепяне са здрави, само отгоре кръглата пластинка надписа е надран или олющен...

Размерите са:

Отвън 5.6 cm (56мм) или 2.3 inch
Отвътре 5.2 cm (52мм) или 2.1 inch

Кръглата част отгоре е метална пластинка върху която е надписа, отлепя се и отдолу остава само пластмаската която държи за джантата.,

Идеята ми е мога ли да направя аз дизайна тоест кръглата част и да я дам някъде в някоя рекламна/принт агенция и да ми направят лепенка или нещо подобно......

Грррррр прерових и нета и никъде няма такъв размер капачка, в ebay. de , co.uk и com .......,

Единствено този сайт намерих с такива размери и поръчков дизайн на капачките, но мисля че и в БГ могат да ми направят такива, само се чудя за качеството и/или материала...,

Неискам нещо което ще се прецака след 2 месеца.

http://www.edecals.com/Merchant2/mercha ... ode=WCC117

:arrow:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 M3 Convertible

Мнение от Ivaka » 08 Дек 2008, 18:04

Колега иди в някоя голяма рекламна агенция,там имат машини които гравират с лазер върху пластмаса.Ще ти изрежат и ще ти гравират пластмасова капачка,а за захвата можеш да я залепиш със силикон или да е от по тънък матерял и да я залепиш направо върхо старата!Виждал съм такива капачки и ми хареса как се получава!
Със 200 в насрещното питай как е в първа класа,когато до мен се возят 2 кучки за украса....

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 08 Дек 2008, 18:41

Абе колега,аз като ходих да си боядисвам джантите,там дето и ти боядисва твоите,без да искам после забърсах комплект капачки,там боядисани..та ходих да ги връщам,като се усетих,че съм им дал моите джанти без капачки...ходи им ги занеси,там ще ти ги боядисат читаво,повярвай ми ;)
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от skate » 10 Дек 2008, 15:57

Намерих си логото в перфектно качество, във Векторен формат, сега ми трябва само препоръка за някоя агенция която би ми направила точно това което искам :D

Съвети ???

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E36 320 Coupe

Мнение от Totogada » 10 Дек 2008, 16:11

skate написа:Намерих си логото в перфектно качество, във Векторен формат, сега ми трябва само препоръка за някоя агенция която би ми направила точно това което искам :D

Съвети ???

Колега всяка една голяма рекламна агенция може да ти ги направи.Мислил съм и аз върху този вариант като твоят.Като ти ги направят и сложиш на джантите направи една снимка да видим как е станало.
Изображение
R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от skate » 10 Дек 2008, 16:14

Totogada написа:
skate написа:Намерих си логото в перфектно качество, във Векторен формат, сега ми трябва само препоръка за някоя агенция която би ми направила точно това което искам :D

Съвети ???

Колега всяка една голяма рекламна агенция може да ти ги направи.Мислил съм и аз върху този вариант като твоят.Като ти ги направят и сложиш на джантите направи една снимка да видим как е станало.

Разбирасе, в момента го обработвам, утре ще направя едно проучване за агенция и тези дни ще го направя логото, идват ми и други идейки такаче ще споделя накрая. :D

Мерси.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 10 Дек 2008, 18:12

55mm трябва да е размера по- скоро, имам такива капачки (не оригинални) с с логото на бмв ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от skate » 11 Дек 2008, 12:00

bum_bum написа:55mm трябва да е размера по- скоро, имам такива капачки (не оригинални) с с логото на бмв ;)

Ти имаш или продаваш ???
Пиши един ЛС. Благодаря.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от skate » 12 Дек 2008, 16:40

намерих , Хиляди благодарности на bum_bum :bowdown: :bowdown:

Назад към Извън Темата