имам малко вапроси

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

имам малко вапроси

Мнение от mi6o_777 » 09 Дек 2008, 12:20

значи аз карам м50б20 и сам нов в бранша на бмв преди това имах хонда та по саштество значи искам да иа накарам да варви ниакакви съвети?имам ниакакви желаниа за турбинка но колко пари ще ми излезне доло горе и до какав иадув и кам кого мога да се обарна

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от HA_PEMOHT » 09 Дек 2008, 12:24

на първо време към http://bmwpower-bg.net/forums/search.php
Един крайно ограничен и отчайващо глупав бездарник с отрицателен коефицент на интелигентност, както си джитка из интернет, започва да чете това.....

Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна

Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 09 Дек 2008, 12:40

М50б20 и турбинка нещо не се разбират както трябва! Пробвай за начало с "чип" тунинг! Ще качиш 15-на магарета повер,а после може да опиташ и с други валове,но там трябва да пипа човек, който наистина разбира,иначе става весело! :winky:
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Re: имам малко вапроси

Мнение от plradev » 09 Дек 2008, 12:48

mi6o_777 написа:значи аз карам м50б20 и сам нов в бранша на бмв преди това имах хонда та по саштество значи искам да иа накарам да варви ниакакви съвети?имам ниакакви желаниа за турбинка но колко пари ще ми излезне доло горе и до какав иадув и кам кого мога да се обарна

А добре дошъл във форума,ама вземи малко оправи правописа за начало,че едвам те разбрах :help: :help:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 520i, Suzuki GSXR 750 (K7)

Re: имам малко вапроси

Мнение от DjFace » 10 Дек 2008, 1:07

plradev написа:
mi6o_777 написа:значи аз карам м50б20 и сам нов в бранша на бмв преди това имах хонда та по саштество значи искам да иа накарам да варви ниакакви съвети?имам ниакакви желаниа за турбинка но колко пари ще ми излезне доло горе и до какав иадув и кам кого мога да се обарна

А добре дошъл във форума,ама вземи малко оправи правописа за начало,че едвам те разбрах :help: :help:

Какво ти малко бе човек!!! Трябва, МНОГО да го оправи!

Сори, ама не се стърпях, това е един от най неграмотните постове които съм виждал!

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 10 Дек 2008, 1:31

POL_Starshi написа:М50б20 и турбинка нещо не се разбират както трябва! Пробвай за начало с "чип" тунинг! Ще качиш 15-на магарета повер,а после може да опиташ и с други валове,но там трябва да пипа човек, който наистина разбира,иначе става весело! :winky:

Е защо пък реши,че на М50 турбина няма да му дойде добре :?:
Ще разкриви чугуна ли?
Или смукателните колектори...
От тия болежки страда М52-то ;)
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Назад към Извън Темата