Възстановяване на номера...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Възстановяване на номера...

Мнение от ja » 09 Дек 2008, 19:54

Някой да знае къде в София могат да ми възстановят информацията от счупен телефон (номера, снимки, там каквото може да се спаси)?
Апарата е Нокия 6300.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ 325 ТД '93
Детайли за колата: тъмно син металик

Мнение от miroslav4ev » 09 Дек 2008, 21:42

Преди време имах подобен проблем със самсунг беше скъсан лентовият кабел и не светеше големия дисплей. Отидох в Джеф и след 1 седмица ми го върнаха с изгаснал 2-ри дисплей и изтела батерия :shock: Та с един колега го закачихме към компютър и през Bluetooth прехвърлихме всичко. Така че дай повече инфо как е счупен, за да даваме съвети.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 09 Дек 2008, 22:55

Удар в стена :)
На първо четене дисплея е заминал и не мога да разбера дали работи или само свети, но свети със сигурност.

Мислех си за сервиз в който източват инфото директно от памета на апарата без да се налага самия апарат да работи. Нещо като при прецаканите хардове на компютрите.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miroslav4ev » 09 Дек 2008, 22:57

А имаш ли кабела от телефона към комютъра, ако го имаш - включи го и през софтуера у пробвай да източиш информацията.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 09 Дек 2008, 23:01

Нямам такъв кабел но ще купя утре. Това е идея.

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 09 Дек 2008, 23:13

ja написа:Нямам такъв кабел но ще купя утре. Това е идея.

незнам дали и кабел ще ти свърши работа ако телефона не е вкл.Например за да мога да си прехвърля данните от тел-а към компа когато ги свържа,телефона ме пита дали да позволи прехвърляне на данните.Гледам,че за нокиа питаш а и моя е такъв и незнам дали няма да е така и при теб.Не че е невъзможно да стане ама ще е зор ако си със тая защита като мен.
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 09 Дек 2008, 23:41

Абе и аз така си мисля, но телефона светка нещо може пък само дисплея да е прецакан и да се свържа...

Но имам предчуствие, че няма да успея, за това давайте адреси нещо на читав сервиз дето няма да ми направят телефона донор... Всъщност телефона не ме интересува, интересуват ме номерата. Дори си мисля дали да не купя един нов и да му сменя платката с тази на строшения.

Помагайте, че телефона е на жена ми и ше ме пречука...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miroslav4ev » 10 Дек 2008, 0:06

Щом нямаш кабел по-добре не се набутвай да купуваш такъв. Най-добрите сервизи са естествено на м-тел и глобул, само недей да ходиш в Джеф. Това е моето мнение и съвет.

Назад към Извън Темата