Е те за тва нема да ги стигнем...
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT
Е те за тва нема да ги стигнем...
Вероятно темата ми ще бъде изтрита/заключена до няколко минути, ама честно казано не ми пука. Тя е следствие на темата за убития студент от Сливен. И какво стана от цялата работа? Нищо. Не бил първия, не бил последния. Дай да ходим да убиваме младежи тогава, няма да са първите няма да са и последните? Каква е цената на един човешки живот... Няма да има осъдени, потърпевши и тн. Всичко ще си замине все едно не е било. Сега ставам от сън и това е първата новина, която прочетох в интернет.
http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1257773
"Безредиците започнаха в събота вечерта, когато две гръцки телевизии съобщиха, че полицай е прострелял смъртоносно 16-годишно момче в централния атински квартал Ексархия, средище на крайната левица."
"След прострелването на момчето веднага стотици разгневени младежи излязоха в центъра на Атина, започнаха да палят контейнери за смет, да чупят витрини на магазини и на банки в квартала Ексархия и да атакуват полицейски патрули."
"Заради прострелването на младежа министърът е подал оставката си, но тя не е била приета от премиера Костас Караманлис, предаде Ройтерс."
Е те за тва нема да стигнем никой... Тъпчем си на едно място, което за жалост не е перпетум мобиле и вървим към изчезване. Искренно съжалявам хората, които се примиряват с това, щото аз просто не мога.
"Безредиците започнаха в събота вечерта, когато две гръцки телевизии съобщиха, че полицай е прострелял смъртоносно 16-годишно момче в централния атински квартал Ексархия, средище на крайната левица."
"След прострелването на момчето веднага стотици разгневени младежи излязоха в центъра на Атина, започнаха да палят контейнери за смет, да чупят витрини на магазини и на банки в квартала Ексархия и да атакуват полицейски патрули."
"Заради прострелването на младежа министърът е подал оставката си, но тя не е била приета от премиера Костас Караманлис, предаде Ройтерс."
Е те за тва нема да стигнем никой... Тъпчем си на едно място, което за жалост не е перпетум мобиле и вървим към изчезване. Искренно съжалявам хората, които се примиряват с това, щото аз просто не мога.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- Demo 9
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е53 4.4
- Мечтае да кара: Е60 V10
Три предупредителни изстрела.... в момчето
при нас трябва да се направи същото но не срещу полицейски участък, а направо в Народното събрание

при нас трябва да се направи същото но не срещу полицейски участък, а направо в Народното събрание

Не че защитавам някой в случая, но
Ти какво си мислиш че тук в Испания ще ти кажат “Младежо моля те недей да ни замеряш с бомбички “ .И тук ти пръскат тиквата кат стой те гледай .И да не говорим че тук филма с полицията е около 2 пъти по страшен от гърция
Не искам да се заяждам но това е истината ,чийй го е търсил да хвърля бомбички по полицейски патрул . Само да кажа че правиме ревизии и ремонти на Полицията в Испания (Guardia Civil)почти всички там са Нисан Патрол .Надникнахме в колата и като видяхме с колегата какво снаражение има ти казвам, че 100 джипа могат да вдигнат война на България .С колегата ги питахме за какво са има толква оръжия и ползват ли ги (полицаите са по 2 в джип, ), полицаят ни отговори ,че ако има атентат или атака срещу полицай ИМАТ ПРАВО ДА ИЗПОЛЗВАТ ВСЯКАКВИ СРЕДСТВА БЕЗ ПРЕДУПРЕДИТЕЛНИ ИЗТРЕЛИ.
Сега ще се хванеш за това че трябва да стрлят първо като предупреждение , но за гърция нз .
То било простреляно, когато заедно с група младежи атакувало с камъни и бомбички полицейски патрул.
Ти какво си мислиш че тук в Испания ще ти кажат “Младежо моля те недей да ни замеряш с бомбички “ .И тук ти пръскат тиквата кат стой те гледай .И да не говорим че тук филма с полицията е около 2 пъти по страшен от гърция

Не искам да се заяждам но това е истината ,чийй го е търсил да хвърля бомбички по полицейски патрул . Само да кажа че правиме ревизии и ремонти на Полицията в Испания (Guardia Civil)почти всички там са Нисан Патрол .Надникнахме в колата и като видяхме с колегата какво снаражение има ти казвам, че 100 джипа могат да вдигнат война на България .С колегата ги питахме за какво са има толква оръжия и ползват ли ги (полицаите са по 2 в джип, ), полицаят ни отговори ,че ако има атентат или атака срещу полицай ИМАТ ПРАВО ДА ИЗПОЛЗВАТ ВСЯКАКВИ СРЕДСТВА БЕЗ ПРЕДУПРЕДИТЕЛНИ ИЗТРЕЛИ.
Сега ще се хванеш за това че трябва да стрлят първо като предупреждение , но за гърция нз .
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“
- ivan1590
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 520i, E30 318
Няма значение кой крив, кой прав.Идеята е, че в другите държави има гражданско общество, което си търси правата, а в България никой не излиза на улицата, когато не му изнася и затова тука работи тактиката-
" От утре вдигаме данъците 300%"- всички започват да псуват и да се вайкат, после излиза някой мазен дупетат или агент Гоце примерно и казва"Аз, мойта партия мислихме, правихме разчети, консултации с дупетати от другите политически сили и в името на Българския народ, рвшихме, че това увеличение е непосилно, затова няма да е 300%,а само 150.И всички са доволни.
Това е основната разлика- в цивилизованите дърцави с истинска демокрация-народа не чака да го организира някой, а когато е недоволен и несъгласен с политическите решения излиза на улицата.А тия идиоти от БСП начело със С гей искаха и стачките да забранят, ама от ЕС ги отрязаха. 
" От утре вдигаме данъците 300%"- всички започват да псуват и да се вайкат, после излиза някой мазен дупетат или агент Гоце примерно и казва"Аз, мойта партия мислихме, правихме разчети, консултации с дупетати от другите политически сили и в името на Българския народ, рвшихме, че това увеличение е непосилно, затова няма да е 300%,а само 150.И всички са доволни.

ivan1590 написа:Няма значение кой крив, кой прав.Идеята е, че в другите държави има гражданско общество, което си търси правата, а в България никой не излиза на улицата, когато не му изнася и затова тука работи тактиката-
" От утре вдигаме данъците 300%"- всички започват да псуват и да се вайкат, после излиза някой мазен дупетат или агент Гоце примерно и казва"Аз, мойта партия мислихме, правихме разчети, консултации с дупетати от другите политически сили и в името на Българския народ, рвшихме, че това увеличение е непосилно, затова няма да е 300%,а само 150.И всички са доволни.Това е основната разлика- в цивилизованите дърцави с истинска демокрация-народа не чака да го организира някой, а когато е недоволен и несъгласен с политическите решения излиза на улицата.А тия идиоти от БСП начело със С гей искаха и стачките да забранят, ама от ЕС ги отрязаха.
Да колега за това подкрепям на 100% .Тук какъв беше филма със
стачките на ТИР/аджиите не е истина .

“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
На мен тва ми беше идеята за темата. Живял съм в Испания и знам за какво става въпрос там. Виждал съм и кво правят полицаите срещу размирници и тн. Но навсякъде другаде хората си търсят правата. Само наща българска нация седи пред телевизорите си с бира в ръка и псува, че живота им не струва. Еми как ше струва...
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
http://dnes.dir.bg/2008/12/07/news3705531.html
От 3 до 12 години. Само за 2-ма. Сметнете го направо 3 години + почерпка.
Цената на един човешки живот е 3 години. Само в България. Елате да се избием взаимно !!! На най-ниски цени!
Изобщо не ми е кеф да съм ироничен, но тва е истината. Ако беше някъде другаде... само, че не е. Тва е България и е мазен и гнусен бардак отвсякъде !
От 3 до 12 години. Само за 2-ма. Сметнете го направо 3 години + почерпка.
Цената на един човешки живот е 3 години. Само в България. Елате да се избием взаимно !!! На най-ниски цени!
Изобщо не ми е кеф да съм ироничен, но тва е истината. Ако беше някъде другаде... само, че не е. Тва е България и е мазен и гнусен бардак отвсякъде !
Re: Е те за тва нема да ги стигнем...
Добре де ти защо не тръгна да протестираш,например че преди два дена убиха студент,или така е най-лесно,да даваш акъл по форумите.Spit-Fire написа:Вероятно темата ми ще бъде изтрита/заключена до няколко минути, ама честно казано не ми пука. Тя е следствие на темата за убития студент от Сливен. И какво стана от цялата работа? Нищо. Не бил първия, не бил последния. Дай да ходим да убиваме младежи тогава, няма да са първите няма да са и последните? Каква е цената на един човешки живот... Няма да има осъдени, потърпевши и тн. Всичко ще си замине все едно не е било. Сега ставам от сън и това е първата новина, която прочетох в интернет.
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
Ареееееееее разбирачев се появи
Акъл съм бил давал. Дал ли съм акъл някой да излезе да протестира? Или просто констатацията, че някои други го правят е акъл? Аз ако тръгна да протестирам ти ще дойдеш ли с мен?

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
10 мнения
• Страница 1 от 1