Малко инфо за път
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Малко инфо за път
Хора искам да ви питам вас като автомобилисти за пътя и пътната обстановка за района на Пещера.Ще празнуваме НГ на Св.Константин,а не съм ходил по този край и идея си нямам какво ще ме очаква да си направя преценка.Предполагам,че ще има доста сняг.Тук ме стряскат само-тясно били,стръмно било,трудно съм щял да се добера...обаче тия не са шофьори и тяхното "тясно" и "стръмно" са относително нещо.Вериги нямам,защото не ми се е налагло,но ще купя скоро.Та очаквам съвети от ходили нататък 

8.32
- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
(Пещера-Батак)е етап от Рали Хеброс-демек завоите,стръмното и тясното са в изобилие
-ако вали сняг си става направо ''Баташко клане''
без вериги по добре не тръгвай
-ако вали сняг си става направо ''Баташко клане''

без вериги по добре не тръгвай

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
пътя пещера батак го минавам редовно и зима и лято и проблеми никога не е имало , така , че не се плаши.
It`s party time !
- PIONEER
- ентусиаст
-
А аз съм си куражлия ама ще като сме тръгнали навръх НГ в тия снегове и ледове още повече,че имам спътници с мен си имам едно наум.Колкото и да е си е отговорност.Не мога примерно заради моите стремежи към силни усещания да ги излагам на риск и трябва да съм наясно със ситуацията.Ще се екипирам с вериги,лопата,въже и малко тежест в багажника и аз съм човека
Иначе такова желание да ме човърка отвътре да поря мекия сняг със зимните гуменца...тука по това море не помня колко години станаха от последната истинска зима дето беше със сняг до колене
Мерси за мненията 

8.32
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
колега, говорят за различни пътища
... и без много думи ти казват да не тръгваш директно от пещера за св константин /което си е бая върло
/, а да минеш през батак и покрай язовира
/ което си е правилно решение зимата/...

- Christoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Xi
- Мечтае да кара: 760
PIONEER, не пише откъде си, но предполагам, че ще минеш Пловдив-Пещера - св.св. Констатинтин и Елена. Преди 2 години бях там точно преди нова година и сняг има много. Качих се с компота без вериги, но за всеки случай може да вземеш. Пътят е тип Боровец, може би малко по-тесен, на места достра стръмен и както и по-горе беше споменато има 2-3 доволно остри завоя. Общо взето няма какво да те плаши леко и внимателно и си горе!
Сподели къде точно ще празнуваш - в хотела (то май беше само 1) или на бунгала. И аз имам идеи за натам, но доста се бавя с резервацията, та всяка информация ще ми бъде полезна.
Сподели къде точно ще празнуваш - в хотела (то май беше само 1) или на бунгала. И аз имам идеи за натам, но доста се бавя с резервацията, та всяка информация ще ми бъде полезна.
E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
- PIONEER
- ентусиаст
-
От Бургас съм.Идея нямам къде ще празнувам
В смисъл поканен съм в някакво хотелче,което се води в ремонт.Не го знам как се казва,нито къде се намира точно,нито при кого отивам.Организирахме се тази година с колеги от Пазарджик и те уредиха нещата и така 

8.32
- Christoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Xi
- Мечтае да кара: 760
PIONEER написа:От Бургас съм.Идея нямам къде ще празнувамВ смисъл поканен съм в някакво хотелче,което се води в ремонт.Не го знам как се казва,нито къде се намира точно,нито при кого отивам.Организирахме се тази година с колеги от Пазарджик и те уредиха нещата и така
Най-вероятно си в този единствения хотел до ски пистата. Щом не нзанеш какво ще е сподели след тва как си прекарал.

E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
- killswitch
- кандидат ентусиаст
-
извън темата е ,но не искам да пускам нова тема,та въпроса ми е някой бил ли е тези дни до пампорово,жидял ли е сняг по пътищата
,4е да се подготва за 8-ми

10 мнения
• Страница 1 от 1