Поредната огледална сага ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: '02 е39 530d touring

Поредната огледална сага ...

Мнение от mirkata79 » 06 Дек 2008, 0:02

И така младежи...
Излизам да покарам и да видя сестра ми как я кара. Не бях карал 3-4 дни (едни изпити ме тормозят), колата си беше на паркинга непрекъснато. Още от входа ме полазиха тръпки. Уж всичко си е наред, леко под ъгъл я виждам, там е, но някак си не мога да се успокоя.
В главата ми изплува една забравена стара картина преди 2 години с компотчето пред блока, как по същия начин ме полазиха студените тръпки и го намерих без халогени.
Опитах се леко да се успокоя, запалих цигара и приближавам към колата .... десен мигач, стоп и фар на място, огледалото добави формата си към силуета на колата .... всичко ОК, заобикалям. Отляво беше тъмно ... фар, мигач, стоп .. там, огледалотооооооооооооооо .... замръзнах, липсва, знаех си, че нещо не е наред.
Стоя онемял и много тъп. Блестят някакви фарове срещу мен, едно момче говори по телефона и паркира лъснато опелче.
- Колега, да си видял нещо преди малко (15 мин. по-рано ходих за цигари и колата си беше цяла).
- Ъ, ми чи аз ся идвам пич ... кво е станало!
- Огледалото пич, това е станало, няма го - изстрелвам аз и осъзнавам какви глупости ръся....
- Ъ, чи те още ли пипат тия глупости - затвори темата безгрижния ...
(какво да обясняваш, че само електрохромното стъкло е 600 кинта ново).
......
и така ... не съм злобар, но вярвам, че всичко в този живот се връща, рано или късно, под една или друга форма.

Пожелавам на момчето, което дигна огледалцето тази вечер, като тръгне да си го монтира, да види, че вече няма на какво да го монтира, ако го продава, това да са последните парички които ще изхарчи в живота си. Да изсъхне и той и цялата му рода!

Това все едно не съм го писал аз!

Назад към Извън Темата