Лъжа или истина???

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60
Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
Детайли за колата: E60 530D 218коня

Мнение от spens_82 » 04 Дек 2008, 21:16

добро мнение на добро място колега :yes: :clap:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от agent smit » 05 Дек 2008, 18:56

В момента колите приличат на коледни елхи с украсата по предното стъкло, сега вече стават пътуващи сергии :evil:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 520i, E30 318

Мнение от ivan1590 » 05 Дек 2008, 19:28

За пореден път се слага каруцата пред коня.Точно най-големия проблем са жилетките, веригите и зимните гуми.Сега ще спорим на воля колко са смислени или безмислени и никой няма да се занива с корупцията в КАТ, дупките, данъците ,акцизите и затова, че има група изроди за които законите не важат, КАТ не ги спира и основно те трепят хора по пътищата.Преди да се измислят закони, трябва да се създаде ситуация, която ще направи възможно прилагането им върху всички, а не само върху стадото.Полицията се крие в храстите за да те глоби за нещо, което по никакъв начин не застрашава живота на някой, а в същото време по завойте летят изроди и трепят наред.Няма червен сфетофар, няма маркировка, няма ограничения за избраните, а те хич не са малко, а най интересното е ,че аз плащам данъци, а те не.Значи аз съм работодател на полицията и те ме гонят мене, а престъпника е с привилегии.Лошото е , че колкото и да е европейски един закон, той не важи за всички и преди да променяме родните закони да обърнем внимание как да станем равни всички пред закона.Иначе идеята е ясна да цицат пари и да ни стрижат до кожа и да ни отвличат вниманието от основните проблеми.Баси тапанарите-на маймуни ни обърнаха.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 05 Дек 2008, 19:48

лошрайдър написа:бе тва не ми звучи реално.. да ги.. с нокът ли ше ми мери грайфера, ми той подлежи на износване,
а за жилетките.. кво междуградски рейс има 50 места :roll: толко да си носи шофера.. веригите също, никъде не пише в закона досега, че е задължително
в сайта на кат си пише тва

Чл. 9. (1) По пътищата, отворени за обществено ползване, е забранено
движението на верижни машини и използването на гуми с шипове. Движение на пътни
превозни средства с вериги за сняг е разрешено само когато пътните условия изискват
това.

..което нито налага нито нищо.. въпрос на виждане :roll:

Много ясно на хигиеничния нокат ще разграфи една скала и с него така хем си чисти зъбите ушите хем ти мери гумата 3 в 1 като нас кафе
I'm slowly drifting
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 05 Дек 2008, 19:49

ivan1590 написа:За пореден път се слага каруцата пред коня.Точно най-големия проблем са жилетките, веригите и зимните гуми.Сега ще спорим на воля колко са смислени или безмислени и никой няма да се занива с корупцията в КАТ, дупките, данъците ,акцизите и затова, че има група изроди за които законите не важат, КАТ не ги спира и основно те трепят хора по пътищата.Преди да се измислят закони, трябва да се създаде ситуация, която ще направи възможно прилагането им върху всички, а не само върху стадото.Полицията се крие в храстите за да те глоби за нещо, което по никакъв начин не застрашава живота на някой, а в същото време по завойте летят изроди и трепят наред.Няма червен сфетофар, няма маркировка, няма ограничения за избраните, а те хич не са малко, а най интересното е ,че аз плащам данъци, а те не.Значи аз съм работодател на полицията и те ме гонят мене, а престъпника е с привилегии.Лошото е , че колкото и да е европейски един закон, той не важи за всички и преди да променяме родните закони да обърнем внимание как да станем равни всички пред закона.Иначе идеята е ясна да цицат пари и да ни стрижат до кожа и да ни отвличат вниманието от основните проблеми.Баси тапанарите-на маймуни ни обърнаха.
:yes: :bowdown:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 05 Дек 2008, 20:23

ivan1590 написа:За пореден път се слага каруцата пред коня.Точно най-големия проблем са жилетките, веригите и зимните гуми.Сега ще спорим на воля колко са смислени или безмислени и никой няма да се занива с корупцията в КАТ, дупките, данъците ,акцизите и затова, че има група изроди за които законите не важат, КАТ не ги спира и основно те трепят хора по пътищата.Преди да се измислят закони, трябва да се създаде ситуация, която ще направи възможно прилагането им върху всички, а не само върху стадото.Полицията се крие в храстите за да те глоби за нещо, което по никакъв начин не застрашава живота на някой, а в същото време по завойте летят изроди и трепят наред.Няма червен сфетофар, няма маркировка, няма ограничения за избраните, а те хич не са малко, а най интересното е ,че аз плащам данъци, а те не.Значи аз съм работодател на полицията и те ме гонят мене, а престъпника е с привилегии.Лошото е , че колкото и да е европейски един закон, той не важи за всички и преди да променяме родните закони да обърнем внимание как да станем равни всички пред закона.Иначе идеята е ясна да цицат пари и да ни стрижат до кожа и да ни отвличат вниманието от основните проблеми.Баси тапанарите-на маймуни ни обърнаха.

Тук те подкрепям с 2 ръце!!!
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

Предишна

Назад към Извън Темата