Минаване на червено ???

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 04 Дек 2008, 21:39

Acoto® написа:1.Проверчващият ми лъха на алкохол
2.Иска/Взе ми 50 лв.
3.Заплашва ме с побой
4.Държи се неадекватно
5.Обижда ме
6.Нарича ме мутра
:mhihi:
Тва всичкото го пишеш във възражение.

П:ако сте от женски пол (а и от мъжки да сте) добавяте:
7.Прави ми сексуални намеци
Добре , но не ми се иска да се излагам с лъжи . Всъщност какво ще постигна ? Него ще го накажат евентуално а мен ще си ми треснат акта . Или не е така?
    Има ли някакво значение ,че не бяха "КАТ "а "ПОЛИЦИЯ "

ШОП
Аватар
Кара: e87lci

Мнение от BMDrago » 04 Дек 2008, 23:04

Ако ще да се насерете-отнели сте предимство.Четете законите ;)
Изображение

Денис-Белята!!!
Аватар

Мнение от 00Cool » 05 Дек 2008, 0:18

Аз пък
като знам че не съм в нарушение и оня неще да ме пусне винаги казвам ама винаги ....
=Господин полицай една секунда баща ми е адвокат и ще ми каже как се процедира в тази ситуация.

До сега съм го казвал над 20 пъти и само веднъж един полицай искаше да говори с баща ми .След това полицая мина с фразата "Айде бегай щот бащати ми се стори пичага " :mhihi: :mhihi: :mhihi:
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 05 Дек 2008, 1:12

BMDrago написа:Ако ще да се насерете-отнели сте предимство.Четете законите ;)
А ти чети какво съм написъл.Може и да съм отнел предимство НО НЕ СЪМ МИНАВАЛ НА ЧЕРВЕНО .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 05 Дек 2008, 13:11

klintan66 написа:
Acoto® написа:1.Проверчващият ми лъха на алкохол
2.Иска/Взе ми 50 лв.
3.Заплашва ме с побой
4.Държи се неадекватно
5.Обижда ме
6.Нарича ме мутра
:mhihi:
Тва всичкото го пишеш във възражение.

П:ако сте от женски пол (а и от мъжки да сте) добавяте:
7.Прави ми сексуални намеци
Добре , но не ми се иска да се излагам с лъжи . Всъщност какво ще постигна ? Него ще го накажат евентуално а мен ще си ми треснат акта . Или не е така?
    Има ли някакво значение ,че не бяха "КАТ "а "ПОЛИЦИЯ "

Това горното е с 2 остриета особенно 1ва точка... Аз сега съм с акт за превишена скорост...И му писах на полицая че е във видимо нетрезво състояние и ми иска да го "почерпя" ... Дадох му чужд талон ... И сега си го съдя.... И ще го осъдя... Но е нож с 2 остриета... Ако отиде си даде кръвна проба до 30мин след написания акт има шанс тебе да съди за клевета... Нищо де ... При мене мина... И ще го скъсам тоя тарикат който искаше да ми лепне чужда скорост и си искаше най нагло 100лв...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 05 Дек 2008, 13:15

Аз имам приятел който 2пъти го хващат яко пиян и успява да се измъкне... ( Не мислете че го оправдавам )... Но единия път са го хванали с над 1 промил... И го закарали да дава дори кръвна проба... И тя положителна... И в съда излиза със следното :
"Спряхме шофьора да пикае... И изведнъж изкачат полицаи... И дай тука духай ...Аз духам ... аре са с нас за кръвна проба и аз тръгнах щото бях пиян...Обаче шофьора пикаеше 50 метра надолу... И така... В съда полицая го питат така ли беше ... Оня казва не помня... И хоп акта отпада... "
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 05 Дек 2008, 13:29

Чл. 37. (1) При завиване наляво за навлизане в друг път водачът на завиващото нерелсово пътно превозно средство е длъжен да пропусне насрещно движещите се пътни превозни средства. От същото правило помежду си се ръководят и водачите на релсовите пътни превозни средства.
Я кой сега е виновен ако ще и на зелено да си тръгнал! :mhihi:
Работата щеше да се замаже ако беше тръгнал на метла и пушека да ги замаскира и едва ли щеше да е така... :mhihi: :mrgreen:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: от грешната страна

Мнение от martoto » 05 Дек 2008, 15:07

А и преди да тръгнете да обжалвате ще трябва да си припомните, че наказателни постановления до 50лв не подлежат на обжалване. Така че не само на зелено, ми може и светофар да е нямало и точките отлитат без да може нищо да се направи. Скоро четох, че имало проект за закон да стане до 100лв. Естествено това минава без никой дори да го забележи въпреки, че е против възможността, човек да си защити правата срещу полицейщината по законен ред. Ама на кой му пука като колегите се хвалят, че за деня 5 пъти ги спират и все минават с по 10-20лв. Българска работа братче...
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 2005 E61 525d
Мечтае да кара: просто да кара...
Детайли за колата: <3

Мнение от |`oTuH » 05 Дек 2008, 15:16

Хех, 2 пъти ми се е случвало това. Най-интересното че единия път беше през нощта, а следващия на сутринта, явно се бяха наговорили да муфтят...

За съжаление колега не можеш да направиш НИЩО, понеже те винаги са 2ма и имат свидетел, при това Фуражка, а ти кво имаш?
4 8 15 16 23 42

Предишна

Назад към Извън Темата