Простреляно Х6 с щатска регистрация?
Модератор: Общи модератори
54 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
такива най-ги оби4ам,стига да не са много в колатаvladuicho написа:datcho написа:vladuicho написа:j0r33tt0 написа:Ми дано да се окаже че няма пострадали в инцидента![]()
Само неразбрах защо е ухиленета физиономия накрая?
ми на мен ми е ухилена като думнат някоя мутра
Или си прекалено завистлив, или прекалено глуповат ...
хех,май някой се мисли за мутра тукевала баце X5 силен си мноо,ама нали глеаш ко стаа с такива тъпи момчета тренирали борба преди 15 години

- Манчев73
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34-столичанка в повече
datcho написа:vladuicho написа:j0r33tt0 написа:Ми дано да се окаже че няма пострадали в инцидента![]()
6то така бе пичове?тва че кара6 скъп автомобил не те прави мутра автоматично.мое са ком6иите ти леля Ленчи и чичо Спиро налегнати от кризата в USA и ре6или да се върнат в на6ата вече европеиска страна и със събраните пари да си доживеят арно.мое да е било обир,не бива така с лека ръка да се определят хората на мутри и на селяни по тва кво карат-Е ТВА СТЕ ВИЕ БЪЛГАРИТЕ ИСТИНСКИТЕ-псуваите ме-АЗ СЪМ 1/4 селянин 6тото татко е роден на село и o6te 3/4ти 6тото рег.ми номер не започва с CA.кво толко ви радва че водача и пасажера на скъп автомобил са наранени или убити????и аз не харесвам цигани но не се упражнявам по тях в стрелба а използвам хартиени ми6ени
П.С.лели Ленчи и чичо Спиро завинаги 6те останете в сърцето ми

- Манчев73
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34-столичанка в повече
bavareca_86 написа:такива най-ги оби4ам,стига да не са много в колатаvladuicho написа:datcho написа:vladuicho написа:j0r33tt0 написа:Ми дано да се окаже че няма пострадали в инцидента![]()
хех,май някой се мисли за мутра тукевала баце X5 силен си мноо,ама нали глеаш ко стаа с такива тъпи момчета тренирали борба преди 15 години
Баварец като те гледам и половин 6те ти е много ,ама явно писанията ти са пропорционални на възрастта-ЛУДИ МЛАДИ,6те улегне6 във времето братле.....надявам се

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- vanioboy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
- Мечтае да кара: ///M6
Манчев73 написа:6то така бе пичове?тва че кара6 скъп автомобил не те прави мутра автоматично.мое са ком6иите ти леля Ленчи и чичо Спиро налегнати от кризата в USA и ре6или да се върнат в на6ата вече европеиска страна и със събраните пари да си доживеят арно.мое да е било обир,не бива така с лека ръка да се определят хората на мутри и на селяни по тва кво карат-Е ТВА СТЕ ВИЕ БЪЛГАРИТЕ ИСТИНСКИТЕ-псуваите ме-АЗ СЪМ 1/4 селянин 6тото татко е роден на село и o6te 3/4ти 6тото рег.ми номер не започва с CA.кво толко ви радва че водача и пасажера на скъп автомобил са наранени или убити????и аз не харесвам цигани но не се упражнявам по тях в стрелба а използвам хартиени ми6ени
П.С.лели Ленчи и чичо Спиро завинаги 6те останете в сърцето ми
Ааах какъв лие процента на тези 4есно забогателите

- bate koko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ....ЖЪЛТО ТАКСИ....
54 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4