история със златен талон от кат-варна
Модератор: Общи модератори
1 мнение
• Страница 1 от 1
- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
история със златен талон от кат-варна
привет колеги.днеска ходих във кат със един приятел за да питам дали мога да си взема този златен талон.жената на гишето беше много точна,вземи нали синия талон и книжката за да провери дали имам някакви нарошения.аз от 2000г. съм със книжка и до сега нямам нито едно нарошение-освен една случка преди година и половина когато ме спряха
във населено място за превишена скорост някаде около 20км.ченгето почна тогава да пише фишче за -5лв
аз доволен,все пак не е 50лв.
.тъкмо ченгето ще ми дава фиша да го подписвам и ме пита-"мойто момче ти какво работиш?" . казвам му нали че съм военен-кадрови войник.от негова страна последва една намусена физиономия и ми скъса фиша и ми вика-аде бегай отарва се.а аз на седмото небе радостен.и така колеги немога да разбера нали ченгето скъса фиша пред мен,а днеска жената от кат ми вика че имам фиш за 5лв ?нещо не се връзва работата.питам жената и без това нали сам тука каде трябва да платя тоя прословут фиш, а тя ми отговаря-"хайде заминавай си все едно нищо не знаем",усмихна ми се и ми махна със раката да си заминавам.а аз
чудя се сега колеги жената данеби да искаше да ми каже че тоя фиш от 5лв.по някакъв начин ще изчезне?ами това е колеги кажете вие вашите мнения.

1 мнение
• Страница 1 от 1