Честито на застрахованите в УНИКА ... и Дженерали

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Едно М60 и някви М-ки
Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....

Мнение от Is. » 13 Ное 2008, 14:03

Le Transporteur написа:Останах изненадан от сумата, каското на една Е36 в Алианц мисля е към 400-500 лв.

Верно така е , но за сметка на това са коректни и изплащат всичко и на 100 процента . Няма значение дали ти е първа , или 101-ва щета за годината да речем . Занимавам се предимно със застрахователни събития и впечатленията ми са , че най '' лесно '' се работи с Алианц и Евроинс .....верно , малко по - скъпо е каско-то при тях , ама пък .... тя монетата си има две страни
:roll:
Последна промяна Is. на 16 Ное 2008, 0:55, променена общо 1 път
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

Изображение

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 13 Ное 2008, 14:38

Бившата ми е36-ца беше застрахована в Булстрад. Премията беше 570 лв. На застрахователна стойност 7100.

Този да не си е разсрочил каското на 12 равни вноски и да си мисли, че го е платил цялото :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от isa » 13 Ное 2008, 19:13

Е, хубава работа! Направо ми е писнало от застрахователи :evil: С предната кола бях в Булинс. Има тука във Варна един дебел чичка дето описва щетите там, направо... ме беше яд, че съм само 50 кила! Пуфтеше, сумтеше, все едно той ще ми плаща. Както и да е! Тази я взех с каско в ДЗИ, оставаха 4 месеца до изтичане на годината. Отивам да си прехвърля полицата на мое име и ми казват, че имала щети за 1000лв, които са изплатени и не могат да ми я прехвърлят, някаква клауза. Много се ядосах, ама какво да правя, питам за други компании и ме насочват към Дженерали... Там я застраховах в крайна сметка. Пред блока ми обрали бронята от ляво и счупен мигач. Един страшно мил човек ми описа щетите, препоръча ми по фактура да ми ги изплатят и аз естествено се съгласих, нали е по-компетентен от мен. Те са мигач и боядисване на броня. Мигача още същия ден смених във Варна кар, а за бронята чакам да ми се успокоят ангажиментите, че около седмица щели да ми задържат колата. Искат ми към 250-300лв, зависело от цвета. Ок, ама чета, че на колегата по-горе му изплатили 120лв ли беше за врата или две врати беше :shock: Е, какво правим! Плащам каско, карам внимателно и си пазя колата, некви идиоти ми я суркат на пътя и накрая пак плащам :shock: Егати системата!
Ох, много се ядосах... Сори за дългия пост ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 13 Ное 2008, 19:34

Аиде аз да се изкажа като бивш клиент на УНИКА!
ИЗРОДИ СА И ТОВА СИ Е!
1.Първото ми БМВ 320-ка застрахована за 10 000лв ,челен удър в дърво и бетонова ограда ,двигателя в купето колата помляна ,усукана задницата смляня и тя също дадоха ми 6000лв!
2.Застраховам новото БМВ,идва време за подновяване на застраховката спукаха ми гсм-а от смс-и ''ВРЕМЕ Е ЗА ПОДНОВЯВАНЕ НА ЗАСТРАХОВКАТА'' !Отивам аз правя си гражданската всичко ок,после ми казват виждате ли вашата кола е много стара не можем да я застраховаме ????!!!!Аз се изумих ''Викам и добре до сега сливи ли имахте в устата ,сега с гражданска при вас и каско в друга компания съм 10% на загуба'' и отговора беше ,че можели да ми направят каско ,но след първата щета ще го прекратят и т.н както е описано в статията!

Просто ми е жал че не живеем в правова държава за да им скъсам задника от съд!
Просто нямам думи!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 13 Ное 2008, 19:38

.....Плащам каско, карам внимателно и си пазя колата, некви идиоти ми я суркат на пътя и накрая пак плащам Егати системата! ]

:OT: "суркат" - моля те преведи :uups: ,удрят ли означава.... :roll:
Сори за оффа,ама трябва да знам :mhihi: :mhihi:

А иначе по темата,те ГО искат да го правят 300евра,ще спрат да изплащат по каско и к'во прайме в крайна сметка??!!Б#х тия застрахователи,клатят си ни както им е кеф....А не е като да не се застраховат коли.

Аз и всичките ми приятели сме в "Армеец" и засега няма недоволни да чукнем на дърво!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от isa » 13 Ное 2008, 19:42

plradev написа:^^^
:OT: "суркат" - моля те преведи :uups: ,удрят ли означава.... :roll:
Сори за оффа,ама тябва да знам :mhihi: :mhihi:

:mhihi: :mhihi: Как ти дава сърце, мен ме боли ;)
Суркам: в случая в смисъл на охлузвам, повличам, може и удрям, да.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: и си свирка

Мнение от AIWERA » 13 Ное 2008, 20:11

Nukem написа:Отивам аз правя си гражданската всичко ок,после ми казват виждате ли вашата кола е много стара не можем да я застраховаме ????!!!!Аз се изумих ''Викам и добре до сега сливи ли имахте в устата ,сега с гражданска при вас и каско в друга компания съм 10% на загуба'' и отговора беше ,че можели да ми направят каско ,но след първата щета ще го прекратят и т.н както е описано в статията!

Просто ми е жал че не живеем в правова държава за да им скъсам задника от съд!
Просто нямам думи!

Същата простотия и при мен, само че с Български имоти :evil: Правя си гражданската, а за каското викат вече стара била! Изруди!!!
Та сега с гражданска в Български имоти и каско в Булстрад :evil:
Изображение

Obergruppenführer
Аватар
Кара: Е 36

Мнение от MOGY » 14 Ное 2008, 0:02

Някой някакви впечатления от Лев Инс,че мисла за догодина при тях да направя каското!
ИзображениеИзображениеИзображение
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krilce » 14 Ное 2008, 20:18

уау! Такава простотия дори не съм си мислил че могат да измислят.
Аз ползвах булстрад и съм много доволен от тях
ima 2 vida hora: P*tki s p*tki i p*tki s p*tki
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 16 Ное 2008, 0:20

Колеги днес говорих със застрахователи по тая тема.Казаха ми че това със прекратяването на полиците е само за сключени каско със специални условия-ниски цени на каско и гражданска коита вървят комплект.Там изрично е посочено че има лимит на отговорност при каското.Така че четете си условията по полиците и умната.Няма да споменавам компанията за да не и правя реклама но всеки трябва да помисли като сключва договор за застраховка.Избирайте умно за да не страдате после.Поздрави на всички колеги!

ентусиаст
Аватар
Кара: 'Е36'
Мечтае да кара: e92 m3

Мнение от Garribaldi » 16 Ное 2008, 4:37

Предишната ми кола беше в Дженерали ... веднъж я бях оставил пред даскалото ии като свърши си тръгнах ... минвам пре днея и гледам решетката на бъбреците влезнала на вътре... явно някоя по височка кола ме е подпряла :evil: както и да е.. отивам веднага в Дженерали ... описват ми щетите .. нова решетка и боя .. викам си супер ... След седмица отивам да си взема парите ... и ми дадоха 90лв .... ква нова решетка и боя чак .. пълни нещастници ... много се ядосах и естествено бях на загуба.. хем плащам каско хем и после пак плащам за щетите които уж те трябва да ми изплатят...

Сега съм в Бул Инс ... защото един приятел е застраховател ... като я закарах да я маркират... колата ми не беше много чиста и съм имал няква мъничка чертичка от зад на капака от страни на номера ... тия написали капак, броня - боя :( на скоро ми надраха целия багажник и броня с пирон или нещо такова .. отивам аз .. и те ми казват оо тука пише боя ... значи е бил за боя ии така .. и тука гледат да те ебат.. :evil: .. :ok: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
rrrrryyyyyymmmmm...
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата