ПРОБЛЕМНА НАФТА ВЪВ ПЛОВДИВ
Модератор: Общи модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
ПРОБЛЕМНА НАФТА ВЪВ ПЛОВДИВ
Copy->Paste
на 08.11.2008 (събота) в търговската мрежа е пуснато 150 т дизелово гориво с диспергирана вода 5 пъти над допустимото . Произхода на горивото е Лукойл база Пловдив . На товарителниците има подписи и печат от органите по качество ( Булконтрол ) Над 70% от горивото е продадено и в момента на 5 от обектите на Шел дизел не се продава ( продажбите бяха преустановени едва късно вчера ) .
Обекти с вода-дизел :
1.Пако Север - станция на магистралата посока София на входа на Пазарджик
2.Пако Юг - -/- изход Пазарджик
3.Тракия Север - магистралата изход Пловдив
4.ЕМКО-Шел - от централна гара посока коматевски възел
5.ЕМКО-Шел - 1-во РПУ
От вчера се изпомпва горивото на Пазарджик днес започва профилактика в Пловдив .
Има съмнения ,че и други търговски обекти имат от въпросния дизел
МОЛЯ ТЕМАТА ДА СЕ ИЗПОЛЗВА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ИНФОРМАТИВНО
ВСЯКАКВИ КОМЕНТАРИ СА КРАЙНО НЕЖЕЛАНИ!!!!
Ако вече я има простете .....
на 08.11.2008 (събота) в търговската мрежа е пуснато 150 т дизелово гориво с диспергирана вода 5 пъти над допустимото . Произхода на горивото е Лукойл база Пловдив . На товарителниците има подписи и печат от органите по качество ( Булконтрол ) Над 70% от горивото е продадено и в момента на 5 от обектите на Шел дизел не се продава ( продажбите бяха преустановени едва късно вчера ) .
Обекти с вода-дизел :
1.Пако Север - станция на магистралата посока София на входа на Пазарджик
2.Пако Юг - -/- изход Пазарджик
3.Тракия Север - магистралата изход Пловдив
4.ЕМКО-Шел - от централна гара посока коматевски възел
5.ЕМКО-Шел - 1-во РПУ
От вчера се изпомпва горивото на Пазарджик днес започва профилактика в Пловдив .
Има съмнения ,че и други търговски обекти имат от въпросния дизел
МОЛЯ ТЕМАТА ДА СЕ ИЗПОЛЗВА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ИНФОРМАТИВНО
ВСЯКАКВИ КОМЕНТАРИ СА КРАЙНО НЕЖЕЛАНИ!!!!
Ако вече я има простете .....

- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
Гррр...Тфа може да стане само в България..!
Аз съм от Пловдив и не съм чул да има такова нещо. Имам познат, който работи на този Емко-Шел, дет е до Стоматологичния факултет, и не съм разбрал... Утре ше го питам ,да видим какво ще каже... Иначе аз от много отдавна не зареждам на Шел, ОМВ, или която и да е друга бензиностанция... Само Еко!

Аз съм от Пловдив и не съм чул да има такова нещо. Имам познат, който работи на този Емко-Шел, дет е до Стоматологичния факултет, и не съм разбрал... Утре ше го питам ,да видим какво ще каже... Иначе аз от много отдавна не зареждам на Шел, ОМВ, или която и да е друга бензиностанция... Само Еко!

2 мнения
• Страница 1 от 1